ببخشید پچ لیگ برتر کجاست؟
یه سوال! من با گرافیک 256 agp میتونم این بازی رو اجرا کنم؟؟؟
مشخصات حداقل سیستم مورد نیاز برای اجرای FIFA 09 :
Processor: Pentium 4
RAM: 512 MB
Hard Drive: 5 G
Video Card: GeForce 6600
توی همین تاپیک من کریشن مستر مخصوص ویستا قرار دادم لینکش رو قبلا ولی برای 64 بیتی بود و البته به صورت بتا بود نه اصل شما از نسخه اورجینال و آلفا استفاده کن که از هر ویندوزی پشتیبانی می کنه اینم لینکش
دانلود با حجم 2.74 مگ
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان می خواستم یه حرکت جالب رو بهتون بگم.وقتی دروازبان میخواد توپ رو با دست پرت کنه دوبار پشت سر هم sیاپاس رو بزنید ببینید چی میشه اگه خوشتون اومد نظر بدین.
آقا پچ لیگ برتر هم حجمش زیاده هم امکان داره که روی سیستم ذیگه جواب نده
پچ 18 تا تیم لیگ برتر رو دانلود کن بعد تو نرم افزار کاری رو که من انجام دادم بکن
تو قسمت لیگ
تو لیگ کشور همسایه ترکیه بجای 18 تا تیم ترکی 18 تا تیم ایران را بذار این طوری اتوماتیک وار جام حذفی هم درست میشه
فقط باید اول کشور ایران رو درست کنی بعدش لوگو و اسم و بقیه چیزهای لیگ ترکیه رو با مال ایران عوض کنی
مسعود کینگ یعنی ایجاد کننده تاپیک همون اوایل این موضوع رو مطرح کرده بودند ولی با این حال مرسی
این راه حل مناسبی نیست نحوه ایجاد لیگ و تیم و جام به طوری که به جای چیز دیگه ای جایگزین نشه توی تاپیک کریشن مستر قرار داده شده
اقا من بخوام لیگ برتر + ایران رو داشته باشم + کریشن دیگه به چه چیزی نیاز دارم؟؟
پچ لیگ برتر کجاست؟
اگر نصب کنم چند درصد ممکنه اکال پیش بیاد؟
راه حلش چیه؟
اگه میشه همه رو توی یک پست بذارید تا نخایم 100 صفحه رو دانبالش بگردیم!!!
با تشکر از همه!!!
سلام به همه دوستان گل خودم
من یه خواهشی از اون دوستانی دارم که پچ پرسپولیس و استقلال رو در اختیار دارن
اونم اینه که اگه امکانش هست پچ این دو تیم رو به صورت نصبی آپلود کنن واسه بدختهایی مثل من که « ویستا 32x» استفاده می کنم
اگه کسی جواب بده خیلی خیلی خوشحال و ممنون می شم
قربانتان![]()
این راه حل مناسبی نیست نحوه ایجاد لیگ و تیم و جام به طوری که به جای چیز دیگه ای جایگزین نشه توی تاپیک کریشن مستر قرار داده شده[/quote]
من با همین شیوه لیگ وجام حذفی رو درست کردم الانم دارم بازی می کنم مشکلی پیش نیومد تو مستر هم ظاهر شده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)