خوب من الان اینترنتم وصل شد 512 پیشگامان با 5-5 گیگ یه سوال داشتم چرا یونیت من 229,000 تا هست؟ این میشه چهار گیگ و نیم
شاتل
پرنیان نت
فن آوا
نداگستر
خوب من الان اینترنتم وصل شد 512 پیشگامان با 5-5 گیگ یه سوال داشتم چرا یونیت من 229,000 تا هست؟ این میشه چهار گیگ و نیم
قیمت کل سرویس شما مبلغ ۲۶۴۰۰۰ ریال هست. به محض این که اولین اتصال رو برقرار کنید مبلغ ۳۵۰۰۰ ریال بابت آبونمان و عوارض و مالیت از سرویستون کسر میشه . که الان برای شما شده ۲۲.۹۰۰۰
این مبلغ ۲۲۹۰۰۰ میشه معادل ریالی ۵.۵ گیگتون
یعنی درواقع هزینه هر گیگابایت شما ۴۱۶۴۰ ریال هست.
دوست عزيز پيشگامان 3 هزار تومن ماليات و عوارض رو ازش كم ميكنه بعضي شركت ها همين مقدار رو روي قبض كم ميكنن
دوستان تو اصفهان شاتل بگیرم یا ندا گستر؟
فقط میخوام یه چیز باشه که شبانه رایگان داشته باشه+سرعتش زیاد باشه.
---------- Post added at 06:12 PM ---------- Previous post was at 06:11 PM ----------
میشخ اونایی که پیشگامان دارن سرعت دانلودشون رو بگن؟(صبح و شب)
من پیشگامان دارم 512 الان سرعتش عالیه 100 تا میره گاهی هم یه چند لحظه ای به 120 هم رسید هنوز شب نشده که امتخان کنم
امتحان کردم میگم
دوستان مشترک اینترنت مخابرات قطع و وصلی براشون زیاد نشده؟
برای من گاهی ارتباطم خود به خود قطع می شود و دوباره مجبورم کانکت شوم و تعدادش زیاد شده!!!
دوست عزیز
هیچ شرکتی فعلآ هزینه آبونمان اینترنت ADSL رو از قبض کسر نمیکنه! و اینکارو هم نمیتونه انجام بده.
فقط شرکت مخابرات میتونه بدهکاری و بستانکاری هاشو روی مبلغ قبض مشترکین اعمال کنه
اون کاهش مبلغ آبونمان رو هم شرکت مخابرات قرارره انجام بده ولی هنوز انجام نداده.
توی سیستم پیشگمان بر فرض مثل شما اگر سرویس ۲۵۶ یک ماهه ۲.۵ گیگ داشته باشید که قیمتش 14000 هست. به محض برقراری اولین اتصال مبلغ آبونمان و مالیات که جمعآ ۳۵۰۰ تومان هست از مبلغ سرویستون کسر میشه . اون مبلغ باقی مانده میشه معادل گیگ شما نه مبلغ کل سرویس
یعنی برای سرعت ۲۵۶ شما درواقع ۱۱۵۰۰ بایت ۲.۵ گیگابایت پرداخت کردید نه ۱۴۰۰۰
دوست عزیز لطفآ مرکز مخابراتتون رو بگید تا وضعیت سرعت پیشگامان رو توی مرکز شما خدمتتون عرض کنم - و تصویر سرعت دانلود مشتریکن مرکز مخابرات شما رو به نمایش بگذارم
دوست عزیز بنده بهتون پیشگامان رو پیشنهاد میکنم
۱- لطفآ مرکز مخابراتتون رو اعلام بفرمایید تا وضعیت سرعت پیشگامان رو توی اون منطقه خدمتتون عرض کنم - و چند تصویر از سرعت مشترکین منطقه مخابراتی شما به نمایش بگذارم
۲- نداگستر که خیر - شاتل هم تا جایی که بنده در جریان هستم خیر
۳-تمایل داشتید پیغام بدید تا کارت اعتبار ۵۰.۰۰۰ ریالی پیشگامان رو خدمتتون ارسال کنم
دوستان پیشگامان شبانه رایگان هم داره؟و اگه داره برای کدوم سرویس هاشون هست؟
---------- Post added at 09:32 PM ---------- Previous post was at 09:31 PM ----------
راستی پیشگامان همون نداگستر اصفهان هست یا فرق دارن؟
تا مدیریت فاروس حضور دارن من یه سوال دیگه بپرسم
قضیه این هدایا چیه؟
گفته شده بود که به میل توضیحاتش فرستاده میشه ولی تا الان که نشده
---------- Post added at 09:37 PM ---------- Previous post was at 09:33 PM ----------
تمام سرویس ها شبانه رایگان دارن
نه پیشگامان یعنی پیشگامان نصف جهان با نداگستر فرق داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)