ببین من پوشه ای که توش پر از فایلهای mbm بود رو توی resource درایو c کپی کردم ولی هیچ تغییری نکرد !
میخوام ببینم باید کار خاصی میکردم ؟ و مشکل از چیه ؟
مرسی
ببین من پوشه ای که توش پر از فایلهای mbm بود رو توی resource درایو c کپی کردم ولی هیچ تغییری نکرد !
میخوام ببینم باید کار خاصی میکردم ؟ و مشکل از چیه ؟
مرسی
اگه می خواستی فقط آیکونهای صفحه اولو تغییر بدی که اونو چند صفحه قبل گفتم
ولی اگه می خواستی کلهم آیکون هارو عوض کنی (از طریق هک) اون پکی که دانلود کردی وقتی اونو unzipp میکنی
یه سری فایل توش هست مثل resource , private و ... که باید محتویات داخلشو دقیقا تو همون مسیر تو درایو C کپی
کنی والسلام ...
اگه دقیقا همین کاری رو که من گفتم بکنی مشکلت حل می شه
اگه بازم مشکل داشتی دقیقا بگو کدوم پکو دانلود کردی تا خودم یه تست بکنم
اگه بخوای می تونی از پکای نصبی که با پسوند sis هست استفاده کنی لینکشونو حسین خان توپست اول گذاشته
تو این تاپیک هم یه سری پک نصبی هست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
ببین من یه فایل دانلود کردم به نام G700 Full Icon P1 که توی این 54 عدد آیکون وجود داره که توی تاپیک خودش گفته بود که پوشه یا نمیدونم محتوای این رو کپی کنید در Resource درایو c من این کارو کردم البته پوشه رو کپی کردم حالا نمیدونم درسته یا نه ؟ ولی جواب نداد من فکر کردم باید جایی برم و تنظیماتی روش اعمال کنم که نمیدونستم.
مرسی
سلام شما باید محتواشو کپی کنی توی اون من کردم جواب داد بعد شاید یه فلدر d: داشته باشه(معمولا ایکن ها باید داشته باشن) بعد گوشیت رو ریستارت کن انجام شده!!!!!![]()
از خودش اجازه گرفتم بعدش تو امضام اسممو نوشتم تا اشتباه نگیرنم
پشت مال من سفید نیست حسین جان رفیق ماست
من از لئون خوشم میاد![]()
اول ببين همين پكي كه ميگي آيكن هاش چه پسوندي داره ؟ اين پك فكر كنم mbm نباشه و png باشه . اگه png باشه با كپي كردن تو درايو c درست نميشه . موفق باشي
سلام به همه دوستان
آقا اگه كسي ميدونه چطوري ميشه منوهاي گوشي p990 رو از افقي به عمودي تغيير داد به ما بگه، ممنون ميشم.![]()
ممنون MMD12 جان. دستت درد نکنه من که به هر حال نصب کردم امیدوارم مشکل نداشته باشه
کسی میدونه این فایل exsisx.sis چه کاری روی گوشی انجام میده؟ من دان کردم و نصب کردم ولی یادم نیست مربوط به کدوم هک بود. متاسفانه. اول چند تا هک رو دان میکنم بعد با هم نصب میکنم. این یکی زیر دستم در رفت نفهمیدم چیه![]()
Last edited by nakhordemast; 16-09-2008 at 10:10.
یه چیز جالب :: قابل توجه mmd12 و همه p1 دارای عزیز
هک new folder::
من دیروز گوشیم رو فرمت داخلی کردم بعد که بالا اومد متوجه شدم بیخودی خودم خسته می کردم که گوشی رو هک کنم new folder بسازه بنده خدا خودش این قابلیت رو داره و نیاز و هک نیست
هر گوشی p1 می تونه بره تو main menu راست کلیک کنه و فولدر بسازه بعد هم برنامه های نصبیشو بریزه توش
[QUOTE=MMD12;2957235]برای من که مشکل اساسی به وجود اورده
سرعت گوشی رو به شدت پایین اوده وقتی میخوام یه بلوتوث بفرستم 1 دقیقه فسفس میکنه بعد شروع به سرچ کردن میکنه هنوزم نتونستم uninstall ش کنم
نکته : توظیحات در مورد هک تغییر مسیر سیو شدن بود
اگه کسی میتونه کمک کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)