تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 214 از 607 اولاول ... 114164204210211212213214215216217218224264314 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,131 به 2,140 از 6066

نام تاپيک: Microsoft Flight Simulator X

پروفشنال Masoud.Neshat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

اینایی که می گی شرایط مساعدی داشتند و یه مسیر مشخصی رو رفتن و بعد از طی مراحلی نهایتا خلبان شدن!!! تا حالا دیدی دختری رو که بدون استفاده از مراحل آکادمیک یا مدون بخواد بره دنبال یه کار تخصصی؟ اگه هم برن بیشتر هنری یا ادبی هست!!!!دنبال رشته های تکنیکی بعییده بصورت خود جوش برن !!آیا دختری اونقدر انگیزه داشته که خودش بره دنبالش!!!اما من که مهندس شیمی هستم به روزی فکر می کنم که خودم بتونم یه هواپیما اجاره کنم و بپرم و واسه همین شروع کردم از این نرم افزار به صورت self-study اصولش رو یاد بگیرم تا سر فرصت برم سراغ واقعیش..!!
    به همون دلیلی که دخترا هیچ وقت مهندس کامپیوتر نمی شن ( به معنی وافعیش..)!!! جتی اگه تحصیلا تش رو داشته باشند!! چیزایی که خیلی عمیق فکر کردن و تحلیل کردن داشته باشه و راه رسیدن بهش سخت یا نا واضح باشه واسه دختر سخته..!! البته استثنا هم هست..!! و چون خیلی احساسی هستند من ترجیح می دم سوار هواپیما با خلبان زن نشم..!!!چون EQ کمی دارند و در بحران خدا می دونه چه تصمیماتی می گیرن..!! اصلا می گیرن یا نه!!!؟
    اکثرشون باهوش نیستن ولی تو جمع باهوشترین ها همیشه حضور دارن. من که زمان دانشجوییم یادمه تو رشته خودمون که مهندسی برق - الکترونیک بود و خداییش رشته آزارنده و مرد افکنیه شاگرد دوم و سوم دختر بودن، اولی البته پسر بودش. بهترین جزوه ها همیشه مال دخترا بود. تو پروژه های عملی هم کم پیش نمی اومد که بتتترکونن! نمی دونم والا ...

راستی شما در دسترسی به سایت 4SHARED مشکلی ندارین؟ من ازون موقع که صحبت fraps پیش اومد دیگه نمیتونم برم تو 4shared

یه پیشنهاد دارم. بیاین فرودگاههایی که عجیب غریب یا دارای ویژگی خاصی هستن یا فرود در اونها خاص و مشکل هست رو پیدا کنیم و تو فروم معرفی کنیم. مثلا اگه وقت کردین یه سر به فرودگاه innsbruck با کد icao : LOWI یه سر بزنین. باند 26 رو انتخاب کنین. این فرودگاه در اتریش واقعه و وسط کوههای یخزده و سر به فلک کشیده قرار داره. پیشنهاد میکنم هواپیماهایی رو انتخاب کنین که قابلیت صعود سریع و فرود با سرعت کم رو داشته باشن. بهترین نمونش MD-80 و Fokker 100
    این عکس ها رو ببینین! خداییش فقط یه MD-8x اینجوری میتونه بلند شه، با این زاویه تیز. و تو این فرودگاه جور دیگه ای قابل قبول نیست!

Last edited by Masoud.Neshat; 03-02-2010 at 22:30.

2. 2 کاربر از Masoud.Neshat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dani.flight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    RASHT

پيش فرض

اکثرشون باهوش نیستن ولی تو جمع باهوشترین ها همیشه حضور دارن. من که زمان دانشجوییم یادمه تو رشته خودمون که مهندسی برق - الکترونیک بود و خداییش رشته آزارنده و مرد افکنیه شاگرد دوم و سوم دختر بودن، اولی البته پسر بودش. بهترین جزوه ها همیشه مال دخترا بود. تو پروژه های عملی هم کم پیش نمی اومد که بتتترکونن! نمی دونم والا ...

راستی شما در دسترسی به سایت 4SHARED مشکلی ندارین؟ من ازون موقع که صحبت fraps پیش اومد دیگه نمیتونم برم تو 4shared

یه پیشنهاد دارم. بیاین فرودگاههایی که عجیب غریب یا دارای ویژگی خاصی هستن یا فرود در اونها خاص و مشکل هست رو پیدا کنیم و تو فروم معرفی کنیم. مثلا اگه وقت کردین یه سر به فرودگاه innsbruck با کد icao : LOWI یه سر بزنین. باند 26 رو انتخاب کنین. این فرودگاه در اتریش واقعه و وسط کوههای یخزده و سر به فلک کشیده قرار داره. پیشنهاد میکنم هواپیماهایی رو انتخاب کنین که قابلیت صعود سریع و فرود با سرعت کم رو داشته باشن. بهترین نمونش MD-80 و Fokker 100
    این عکس ها رو ببینین! خداییش فقط یه MD-8x اینجوری میتونه بلند شه، با این زاویه تیز. و تو این فرودگاه جور دیگه ای قابل قبول نیست!
    نه من مشکلي باهاش ندارم راحت باز ميشه.

فرودگاه جالبي بود يکم سخت هم بود.
    Last edited by dani.flight; 04-02-2010 at 21:16.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

چگونه ميشود صداي گوينده بازي شبيه ساز را فارسي نمود؟

پروفشنال dani.flight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    RASHT

پيش فرض 1

از محصولات شبيه ساز بگير تا هواپيماي شخصي" خيلي کامله!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. 2 کاربر از dani.flight بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

جاااللبببه!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    از بین جوی استیک های زیر کدوم راسته کار FS هست؟ برند یا مدلی دیگه ای مشناسید؟ چیزی که مخصوص FS باشه؟
    اگه تجربه شخصی هم دارید بگید لطفا.......قمیتی هم اکه دارید بذارید لطفا....
    Genius MetalStrike FF

Genius MetalStrike Pro 41000 toman

Genius MetalStrike 3D 27000 toman

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

خیلی سعی کردم این سوال رو نپرسم و خودم کشف کنم. اما نشد. چطور 800-737 رو روشن کنم ؟

من از رو 2 تا منوال نگاه کردم، و همه تنظیمات قبل از روشن شدن رو انجام دادم. APU روشن، Start در حال GRD و Start leveler ها Idle، ولی نه جنراتورها روشن میشه و نه تغییری در oil pressure در N1 صورت می گیره... . شاید اینجا چون Ground Crew نداریم طور دیگه ای روشن میشه ؟
    دوستان کسی در مورد این سوال من تجربه ای نداره ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    از بین جوی استیک های زیر کدوم راسته کار FS هست؟ برند یا مدلی دیگه ای مشناسید؟ چیزی که مخصوص FS باشه؟
    Genius MetalStrike FF

راستش من maxfighter F-32U Geniusدارم و خیلی ازش راضی بودم. 14 تومن خریدم. تا وقتی که یک طی حادثه ای افتاد و hat شکست و کمی در حرکتش دچار مشکل شد.

اما کیفیت و نحوه عملکردش خیلی خوب هست. این Metalstrike ها هم، اون زمانی که من خریدم، 98 تومن قیمتش بود، و اینطوری که فروشنده می گفت خیلی ضد ضربه است و دوام خوبی داره. فکر می کنم مدل Pro بهتر باشه، چون اون حالت 3D شاید یکمی اذیت کنه. در ضمن چون خریدار این جوی استیک ها کمه و فروشنده ها دوست دارن زود ردشون کنند، حتما جای تخفیف خیلی خوبی هم داره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    Genius MetalStrike FF

راستش من maxfighter F-32U Geniusدارم و خیلی ازش راضی بودم. 14 تومن خریدم. تا وقتی که یک طی حادثه ای افتاد و hat شکست و کمی در حرکتش دچار مشکل شد.

اما کیفیت و نحوه عملکردش خیلی خوب هست. این Metalstrike ها هم، اون زمانی که من خریدم، 98 تومن قیمتش بود، و اینطوری که فروشنده می گفت خیلی ضد ضربه است و دوام خوبی داره. فکر می کنم مدل Pro بهتر باشه، چون اون حالت 3D شاید یکمی اذیت کنه. در ضمن چون خریدار این جوی استیک ها کمه و فروشنده ها دوست دارن زود ردشون کنند، حتما جای تخفیف خیلی خوبی هم داره

تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    Genius MetalStrike FF

من Genius F-23 دارم . ساده ارزون خرکار.
    اگه پول داری این رو بخر:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کمتر داری این رو:
    کد:
    کمترتر داری:
    کد:
    کمترترتر داری:
    کد:
    من بودم سایبورگ می خریدم:

13. 3 کاربر از Masoud.Neshat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •