چون در صورتی که از وایرلس ملت بخوای استفاده کنی باید WEP KEY یا PASSWORD وارد کنی.
اما تو مکانهای عمومی اصلا ازتون چیزی نمیخواد.
چون در صورتی که از وایرلس ملت بخوای استفاده کنی باید WEP KEY یا PASSWORD وارد کنی.
اما تو مکانهای عمومی اصلا ازتون چیزی نمیخواد.
سلام به همه.
منم ديشب يه N82 گرفتم.(Black)
اصل فنلاند هست.
تاريخ ساخت گوشي:08-02-28
ورژن گوشي:20.0.062 / RM-313
يه مموري 2G هم داشت(كه توش 23 تا فايل تصويري مربوط به سريال 24 بود.)
آيا نيازي به آپديت گوشي دارم؟؟؟
تازه بازي هاي N-GAGE رو چطور بايد نصب كنم؟؟؟
سلام
مباركه...
درسته...كابل TV هم بايد باشه...
يه آپديت براش هست ولي فعلا" به خاطر هك آپ نكني بهتره...
اينكه سوال نداره....تو تالار خود N-Gage همه چي هست...
يه دونه رو كم گفتم 24 تا فيلم از سريال 24 بود.(شكلك خنده)
كابل Tv هم داره.
میگم بچه ها ، اگر ما بتونیم یه سری فایلو به پوشه ی پریویت انتقال بدیم ، میشه گوشی رو هک کرد ؟ ( برای سری آپدیت جدید میگم ، میدونم هک نمیشه ، به صورت سیکرت منظورمه )
منظورت چيه ابراهيم جان؟ قبل از هك فك كنم Installserver.exe بمونه اگه بزاري... ولي بعد از هك اصلا" به پريويت دسترسي نداري..![]()
===>
این برنامهرو خودم ساختم ، کارش اینه که تو فولدر پریویت یه فولدر درست میکنه به اسم test-test و اونجا آواتار منو قرار میده ، ولی نمیدونم چرا سر 50 درصد نصب ارور میده ، فکر کنم باید یه کدی بهش بدم که به سیستم بده و برای دسترسی به پریویت اجازه بگیره .... پیداش کردم میدم ، حال شما هم میخواین نصبش کنین ببینین نصب میشه یا نه ....
اینم شبیه همونه با این تفاوت که تو فولدر c یه فولدر به اسم c درست میکنه و فایل سورس برنامه ی بالایی رو با پسوند pkg میزاره اونجا ، درستش کردم تا نگین خالی میبنده و ازین حرفا ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
----> ساین یادت نره !!!
برا این گوشی خبر جدیدی نیست ؟
-
یه سوال :
دیروز 2:20 دقیقه صحبت کردم با گوشی ، پشت سر هم ، ولی اولا که گوشی سر 1 ساعت به قدری داغ شده بود که صورتم داشت میسوخت ... بعدشم سر 1:30 هر 5 دقیقه تلفن قطع میشد و سیم کارت رو نمیشناخت تا 15 ثانیه بعد ...
این مشکل شبکست یا گوشی ؟
Last edited by e.khafan!; 10-10-2008 at 13:06.
سلام دوستان
1. لطفا آخرین قیمت N82 با گارانتی و بدون گارانتی رو بفرستید.
2. گوشی N82 اصل فنلاند و ساخت چین قضیه شون چیه؟ لطفا اگر کسی اطلاعات کامل داره بفرسته.
3. لطفا معایب اصلی گوشی رو بگید.
4. پک استاندارد گوشی شامل چه اجزایی میشند.
از دوستانی که لطف کنند و اطلاعاتشونو به اشتراک بزاند متشکرم.
1- نمیدونم
2- الان همش چینیه
3- نور کم صفحه ، آماده خز شدن و یکمی بزرگیش
4- گوشی + شارژر + دفترچه + هدفون + کابل تی وی + جعبه مموری 2 گیگ + باطری
الان دیگه ارزش خرید نداره ، من جای تو بودم الان ، یا 78 میگرفتم ، یا یه آیفون سفارش میدادم بیارن ، یا z10 موتورولا رو از زیر سنگم که شده پیدا میکردم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)