تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 214 از 458 اولاول ... 114164204210211212213214215216217218224264314 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,131 به 2,140 از 4574

نام تاپيک: Travian

کاربر فعال کلوپ گوشی ها h!tman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

چی شد سرور 1؟؟؟؟
    سه دات تموم کرد یا زدن ترکوندن (حیف که دی ال کردم وگرنه)

اگه نباشه جاش خالی می مونه eimanpaladin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    اطراف خونمون

پيش فرض

انشالله این اسپید و بزنن واسه من که کار دارم خوبه
    این سرور های معمولی را آدم باید وایسه تا منابع بیان بالا من همچین که میرم و شب میام میبینم حمله کردن

پروفشنال iilliya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    یه جایی زیره آسمونه خدا ! !!

پيش فرض

ممنون
    اگه این طور که شما میگید باشه که عالیه
    لطفاً دوستانی که اطلاع دارند صحتش رو تائید کنند تا ما هم بتونیم با اطمینان روش برنامه ریزی کنیم.

ببین تئوتن اول از همه میره سراغ انبارت هر چقدر توشه بر میداره به جز مقداریش که میره توی مخفی گاه مثلا اگه رومن یا تئوتن باشی و انبارت 5000تا پر باشه 1 مخفی گاه 10 داشته باشی 4000تا رو هرکی بت حمله کنه میتونه ببره اما اگه تئوتئ باشه غیر از این 400 تا 300 تام از اون 1000 تا میبره که مخفی کردی

اما اگه مدافع گول باشه که هر مخفی گاه 10 2000 تا جا داره تو یچیزی حدود 1300 400 می تونی مخفی کنی
    امیدوارم متوجه شده باشی اگه نشدی بگو کامل تر بگم

آخر فروم باز Grand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    مدار صفر درجه

پيش فرض

ببین تئوتن اول از همه میره سراغ انبارت هر چقدر توشه بر میداره به جز مقداریش که میره توی مخفی گاه مثلا اگه رومن یا تئوتن باشی و انبارت 5000تا پر باشه 1 مخفی گاه 10 داشته باشی 4000تا رو هرکی بت حمله کنه میتونه ببره اما اگه تئوتئ باشه غیر از این 400 تا 300 تام از اون 1000 تا میبره که مخفی کردی

اما اگه مدافع گول باشه که هر مخفی گاه 10 2000 تا جا داره تو یچیزی حدود 1300 400 می تونی مخفی کنی
    امیدوارم متوجه شده باشی اگه نشدی بگو کامل تر بگم
    خوب حالا اگه توتن باشی انبارت 5000 تا ظرفیتش باشه و 6 تا مخفیگاه داشته باشی که یکیشون سطح یکه یعنی جمعاً 5100 تا ظرفیت مخفیگاهت باشه، اونوقت چی؟

اگه در این شرایط بهت حمله بشه آیا میتونن چیزی رو غارت کنند؟!

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    مدار صفر درجه

پيش فرض

یک سوال دیگه:

اگه نیروهات رو برای غارت به یک دهکده که باهات 12 ساعت فاصله داره بفرستی و مثلاً وقتی که 10 ساعت راه رو طی کردند حمله رو کنسل کنی چه اتفاقی میفته؟

آیا نیروهات باید 10 ساعتی رو که رفتن دوباره برگردند که جمعاً میشه 20 ساعت، بدون اینکه هیچ حمله‎ای صورت بگیره و اگر در این فاصله 20 ساعته کسی به دهکدتون حمله کنه نیروهای شما از تلفات احتمالی محفوظ می‏مونند؟

ممنون که با حوصله جواب میدین

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت

پيش فرض

خوب حالا اگه توتن باشی انبارت 5000 تا ظرفیتش باشه و 6 تا مخفیگاه داشته باشی که یکیشون سطح یکه یعنی جمعاً 5100 تا ظرفیت مخفیگاهت باشه، اونوقت چی؟

اگه در این شرایط بهت حمله بشه آیا میتونن چیزی رو غارت کنند؟!

اول بگم از 2 تا بیشتر رو بش دیگه ساختو ساز نمی گن میگن کشاورزی به طرف هم میگن باغبون
    اونوقتم اگه 5000 تا پر باشه بت حمله کنه تئوتن نزدیک 2000 تایش میره
    ببین تو می خوای بفهمی چقدر امن داری موقع حمله تئوتن
    این 5100 رو به 3 تقسم کن می شه 1700 بعد از 5100 کم کن 3400 اگه انبارت پر باشه
    اگه انبارت پر نیست دو حالت داره از 3400 کم تره که 0 0 0 0
    اگه نه از این 3400 بیشتره هر چقدر بیشتر داره مثلا 4000 تا توی انبارته بعد از حمله 3400 میمونه

تمام این حرفارم رو حساب تئوتن زدموای که می خوام سر به تنش نباشه این نژاد
    اگه 6 تا مخفیگاه ساختی پس فردا جا کم میاری برای ساختو ساز بعد مجبور میشی خونه اصلیتو 10 کنی همه رو خراب کنی اونم از 10 به 9 بعد از 9 به 8 تا....1 به 0
    که هر کدوم هم کلی وقت میبره

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت

پيش فرض

یک سوال دیگه:

اگه نیروهات رو برای غارت به یک دهکده که باهات 12 ساعت فاصله داره بفرستی و مثلاً وقتی که 10 ساعت راه رو طی کردند حمله رو کنسل کنی چه اتفاقی میفته؟

آیا نیروهات باید 10 ساعتی رو که رفتن دوباره برگردند که جمعاً میشه 20 ساعت، بدون اینکه هیچ حمله‎ای صورت بگیره و اگر در این فاصله 20 ساعته کسی به دهکدتون حمله کنه نیروهای شما از تلفات احتمالی محفوظ می‏مونند؟

ممنون که با حوصله جواب میدین

تو اصلا هر گونه جا به جای نیرو رو تا 1دقیقه بعدش میتونی کنسل کنی(آخی)
    یا بزار حمله کامل شه برن 20ساعت رو بیان
    یا 30ثانیه قبل از اینکه نیرو ها برسن به دهت(مهاجم) بزن حمله بعدم که مهاجما رفتن کنسل کن بازم میگم 1 دقیقه وقت داری برای کنسل کردن

به این کارم میگن جا خالی ولی همین امروز از شانس بد ما حدود 80 تا نیرو که مال نژاد رومن بود پر پر شد چون توی اون 30 ثانیه نت هم بازیم خراب شد بعد که درست شد کلی نیرو پر

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    مدار صفر درجه

پيش فرض

اول بگم از 2 تا بیشتر رو بش دیگه ساختو ساز نمی گن میگن کشاورزی به طرف هم میگن باغبون
    اونوقتم اگه 5000 تا پر باشه بت حمله کنه تئوتن نزدیک 2000 تایش میره
    ببین تو می خوای بفهمی چقدر امن داری موقع حمله تئوتن
    این 5100 رو به 3 تقسم کن می شه 1700 بعد از 5100 کم کن 3400 اگه انبارت پر باشه
    اگه انبارت پر نیست دو حالت داره از 3400 کم تره که 0 0 0 0
    اگه نه از این 3400 بیشتره هر چقدر بیشتر داره مثلا 4000 تا توی انبارته بعد از حمله 3400 میمونه

تمام این حرفارم رو حساب تئوتن زدموای که می خوام سر به تنش نباشه این نژاد
    اگه 6 تا مخفیگاه ساختی پس فردا جا کم میاری برای ساختو ساز بعد مجبور میشی خونه اصلیتو 10 کنی همه رو خراب کنی اونم از 10 به 9 بعد از 9 به 8 تا....1 به 0
    که هر کدوم هم کلی وقت میبره
    شما که گفتید در صورتی که موجودی انبار کمتر از ظرفیت مخفیگاه باشه توتن از غارت عاجزه!

تو اصلا هر گونه جا به جای نیرو رو تا 1دقیقه بعدش میتونی کنسل کنی(آخی)
    یا بزار حمله کامل شه برن 20ساعت رو بیان
    یا 30ثانیه قبل از اینکه نیرو ها برسن به دهت(مهاجم) بزن حمله بعدم که مهاجما رفتن کنسل کن بازم میگم 1 دقیقه وقت داری برای کنسل کردن

به این کارم میگن جا خالی ولی همین امروز از شانس بد ما حدود 80 تا نیرو که مال نژاد رومن بود پر پر شد چون توی اون 30 ثانیه نت هم بازیم خراب شد بعد که درست شد کلی نیرو پر
    متاسفم که نیروهات پرید

ممنون که جوابم رو دادی (نمیدونم چرا اینجا دکمه نداره!)

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت

پيش فرض

انجا هم از تشکر خبری نیست هم شمارش گر پست لالا کرده اگه این 2تا وصل بود من نزدیک 150 200 تای پست بیشتر داشتم

من کی گفتم عزیز من ببین همه نژادا هر چی منبع که از ظرفیت مخفیگاه بیشتر باشه میبرن اما اگه کمتر از مخفی گاه باشه کاسب نمیشن
    تئوتن توی این داستان همین حالت اجرا میشه اما به جای اینکه مخفیگاهت رو از 1000 بگیره حدود 700 میگیره بقیه رو میدزده

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    مدار صفر درجه

پيش فرض

انجا هم از تشکر خبری نیست هم شمارش گر پست لالا کرده اگه این 2تا وصل بود من نزدیک 150 200 تای پست بیشتر داشتم

من کی گفتم عزیز من ببین همه نژادا هر چی منبع که از ظرفیت مخفیگاه بیشتر باشه میبرن اما اگه کمتر از مخفی گاه باشه کاسب نمیشن
    تئوتن توی این داستان همین حالت اجرا میشه اما به جای اینکه مخفیگاهت رو از 1000 بگیره حدود 700 میگیره بقیه رو میدزده
    بله، این هم از عجایب این انجمنه. شما هم در عوض برین هر چند تا اسپم دلتون خواست در تایپیکی با عنوان "همین الان در حال گوش کردن به چه آهنگی هستید" بدید تا جبران پستهای شمارش نشده اینجا بشه .

ببخشید؛ درسته، شما نبودید این حرف رو زدید. دوستمون momkhbpsp بود که اینو گفت، من هم گمان کردم شما بودید.

اما اگر momkhbpsp درست گفته باشه، محشره...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •