عجیبه آخه اون تیک هم نباشه باید کار کنه ، اصلا بعید میدونم کسی اون تیک رو زده باشه
Take Care![]()
عجیبه آخه اون تیک هم نباشه باید کار کنه ، اصلا بعید میدونم کسی اون تیک رو زده باشه
Take Care![]()
ممنون دوست من. ولی یه قسمتشو یادتون رفت جواب بدین.(بعضی وقتا بالای یک ویدیو پانل idm ظاهر میشه ولی یه چیز دیگرو دان میکنه.)
آره یادم رفت داشتم به اصغر فرهادی فکر میکردم
فکر نمیکنم مشکل با IDM باشه ، کلا سایتای خارجی یکم قاطی دارن ، و گاها میبینیم که سرکار میزارن، توی سایتای دیگه به جز ویدئو این اتفاق نیفتاده ، افتاده ؟
Take Care![]()
وقتی idm از یه سایتی یه کلیپ یا اهنگ رو میگیره و میزنیم کنسلش میکنیم چطوری میشه برش گردوند و اون اهنگ ویدئو رو دانلود کرد؟
مثلا تو یو تی وب میزنه download this video ولی میبندیمش بعدا پشیمون میشیم
راه حل؟ از دانلود کل صفحه هم استفاده کردم اون فایل رو نیاورد
کار میکرد ولی بی موقع کار میکرد!!!الان آدم شده سر ساعت میره دانلود!
طبیعیه که به فرهادی فک کنیم چون مایه افتخارمونه. ایشالا اسکارم میگیره
.
خب بگذریم.
آره فقط با سایتای ویدئو این مشکلو داره.بعد یه سوال دیگه موقع دانلود از بعضی لینکا هم نمیشه با idm دانلود کرد وفقط از طریق برنامه خود بروزر میشه .آیا تنظیماتی داره که بشه همیشه و با هر بروزری با idm فایلا رو گرفت؟
ببخشید اگه سرتو بدرد اوردم.
رو بعضی از دستگاه ها وقتی دوباره سایت رو ریلود می کینم بعد از چند ثانیه اون پنجره باز میشه ولی بعضی مواقع دیگه باز نمیشه و باید از یه بروزر دیگه برای باز کردنش استفاده کرد.انگار IDM بهش بر میخوره و دیگه نمیارتش.البته باید راه های دیگه هم وجود دلشته باشه.
توی تنظیمات IDM در تب جنرال بایت تیک use advanced browser integration رو بزنین بهد تیک بروزری رو که باهاش کار می کنین رو هم بزنین سپس به تبfile types برین و توی قسمت بالا فرمت مورد نظر رو بدون دات(.) می نویسین و ok می کنین
اگرم بیاره ممکنه فایله عوض شه!
سلام دوستان... آقا من از وقتی فایرفاکس 8 رو نصب کردم idm توش کار نمیکنه...قبلا میرفتیم از سایت idm پلاگینشو نصب میکردیم... الان چند وقته سایتش باز نمیشه... چیکار کنم؟
Unable to connect
Firefox can't establish a connection to the server at [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)