سلام
آنتی ویروس من یک چند وقتیه
این پیغام رو می ده و فعال نمی شه
هیچ Key رو هم قبول نمی کنه
فقط یک چیز من Database رو از طریق راست
کلیک روی آیکونش Update کردم امکان داره مشکل
از این باشه؟
ممنون
سلام
آنتی ویروس من یک چند وقتیه
این پیغام رو می ده و فعال نمی شه
هیچ Key رو هم قبول نمی کنه
فقط یک چیز من Database رو از طریق راست
کلیک روی آیکونش Update کردم امکان داره مشکل
از این باشه؟
ممنون
شما هنوز از نسخه Personal Pro داريد استفاده ميكنيد؟اين نسخه به نظر شما قديمي نشده؟پيدا كردن كليد براي اين محصول مشكله.چرا از نسخه هاي جديد كاسپر كه هوش مصنوعي بالاتري دارند و امنيت بيشتري را براي سيستم تامين ميكنند استفاده نميكنيد؟
در هر صورت اگر همچنان ميخواهيد از اين نسخه استفاده كنيد به آدرس زير بريد و يك ايميل معتبر بديد تا يك key جديد براي مدت 3 ماه براي شما فرستاده بشه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خواهش می کنم
از نظر من ایرادی نداره
اکتیو کردن رو نمیشه قانونی انجام داد ؟
دوستان کمک کنید. من خیلی رو سیستم حساسم که ویروسی نشه الانم یه ویندوز جدید نصب کردم و اولین کاری که کردم Kaspersky Internet Security 7 رو نصب کردمو آپدیتش کردم اما از همون اپتدا تو اینترنت که میرفتم این پیغام میومد:
یعنی چی؟ کسی میخواد به من حمله کنه؟ یا ویروسیم؟ یا الکی ارور میده؟ آخه من همیشه به اینترنت وصلم و روزی 3-4 بار این ارور میاد
اين يك كرم شبكه است و هيچ خطري شما را تهديد نميكنه.
یعنی اگه من کاسپراسکی رو ببندم کامپیوترم کرمی میشه؟ کدوم شبکه؟اینترنت؟ یعنی اینترنت کرم داره؟ من که گیج شدم!
شما حتي اگر كاسپر را هم ببنديد مشكلي براي شما ايجاد نميشه و آلودگي نيز براي سيستم شما اتفاق نمي افته.
Kaspersky anti virus 7.0.0.125en
سلام
من این نسخه رو دانلود کردم از سایت اصلی سازنده بالاش هم نوشته http
در ضمن از سایتهای خارجی یک سریال مربوط به این انتی ویروس رو نیز گرفتم که اینه
03d4-000491-0099b289
من قبلا از این انتی ویروس استفاده کردم البطه از نوع نسخه 6 بعد یه فایل کی باید می زدی تا فعال بشه
و اگه غیر معتبر بود بعد از ابدیت ایکنش غیر فعال میشد سوال من اینه ایا همین سریال برای نصب کافیه یا احتیاج به کی جن داره
اگه هر نوع کرک که تسط کردین لطف کنید برای من بزارید ممنون میشم چون این انتی هنوز نصب نکردم تا نه مطمعن بشم که کرکش رو در اختیار دارم
خواهشا راهنمای بفرمائید
سريال شما اگر معتبر باشه و در ليست سياه كمپاني كاسپر نباشه ميتونيد به راحتي آنتي ويروس خودتون را رجيستر و آنرا آپديت كنيد.در واقع محصولات كاسپر اين امكان را دارند كه هم با Activation code و هم با RegKey رجيستر شوند.شما زماني كه از سريال فوق ميخواهيد استفاده كنيد بايد online باشيد تا سريال را با server خودش چك كنه و در صورت معتبر بودن فعال بشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)