تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 214 از 1081 اولاول ... 114164204210211212213214215216217218224264314714 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,131 به 2,140 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

آخر فروم باز mahdi bg's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    آنتی ویروس من یک چند وقتیه
    این پیغام رو می ده و فعال نمی شه

هیچ Key رو هم قبول نمی کنه
    فقط یک چیز من Database رو از طریق راست
    کلیک روی آیکونش Update کردم امکان داره مشکل
    از این باشه؟
    ممنون

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

سلام
    آنتی ویروس من یک چند وقتیه
    این پیغام رو می ده و فعال نمی شه

هیچ Key رو هم قبول نمی کنه
    فقط یک چیز من Database رو از طریق راست
    کلیک روی آیکونش Update کردم امکان داره مشکل
    از این باشه؟
    ممنون
    شما هنوز از نسخه Personal Pro داريد استفاده ميكنيد؟اين نسخه به نظر شما قديمي نشده؟پيدا كردن كليد براي اين محصول مشكله.چرا از نسخه هاي جديد كاسپر كه هوش مصنوعي بالاتري دارند و امنيت بيشتري را براي سيستم تامين ميكنند استفاده نميكنيد؟
    در هر صورت اگر همچنان ميخواهيد از اين نسخه استفاده كنيد به آدرس زير بريد و يك ايميل معتبر بديد تا يك key جديد براي مدت 3 ماه براي شما فرستاده بشه:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حـــــرفـه ای Nine's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

اینجا هم من یه توصیه دارم هیچ وقت با فتوشاپ حجم عکسا رو کم نکن پیشنهاد من CaptureWiz است برای اینکه دوستان این آموزش شما را داشته باشن براتون PDF بکنم؟ چون ممکن هیزتوری مرورگر پاک بشه
    خواهش می کنم
    از نظر من ایرادی نداره

آخر فروم باز dark fear's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

اکتیو کردن رو نمیشه قانونی انجام داد ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض این ارور چیه؟

دوستان کمک کنید. من خیلی رو سیستم حساسم که ویروسی نشه الانم یه ویندوز جدید نصب کردم و اولین کاری که کردم Kaspersky Internet Security 7 رو نصب کردمو آپدیتش کردم اما از همون اپتدا تو اینترنت که میرفتم این پیغام میومد:

یعنی چی؟ کسی میخواد به من حمله کنه؟ یا ویروسیم؟ یا الکی ارور میده؟ آخه من همیشه به اینترنت وصلم و روزی 3-4 بار این ارور میاد

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

دوستان کمک کنید. من خیلی رو سیستم حساسم که ویروسی نشه الانم یه ویندوز جدید نصب کردم و اولین کاری که کردم Kaspersky Internet Security 7 رو نصب کردمو آپدیتش کردم اما از همون اپتدا تو اینترنت که میرفتم این پیغام میومد:

یعنی چی؟ کسی میخواد به من حمله کنه؟ یا ویروسیم؟ یا الکی ارور میده؟ آخه من همیشه به اینترنت وصلم و روزی 3-4 بار این ارور میاد
    اين يك كرم شبكه است و هيچ خطري شما را تهديد نميكنه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

یعنی اگه من کاسپراسکی رو ببندم کامپیوترم کرمی میشه؟ کدوم شبکه؟اینترنت؟ یعنی اینترنت کرم داره؟ من که گیج شدم!

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

یعنی اگه من کاسپراسکی رو ببندم کامپیوترم کرمی میشه؟ کدوم شبکه؟اینترنت؟ یعنی اینترنت کرم داره؟ من که گیج شدم!
    شما حتي اگر كاسپر را هم ببنديد مشكلي براي شما ايجاد نميشه و آلودگي نيز براي سيستم شما اتفاق نمي افته.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

Kaspersky anti virus 7.0.0.125en
    سلام
    من این نسخه رو دانلود کردم از سایت اصلی سازنده بالاش هم نوشته http
    در ضمن از سایتهای خارجی یک سریال مربوط به این انتی ویروس رو نیز گرفتم که اینه
    03d4-000491-0099b289
    من قبلا از این انتی ویروس استفاده کردم البطه از نوع نسخه 6 بعد یه فایل کی باید می زدی تا فعال بشه
    و اگه غیر معتبر بود بعد از ابدیت ایکنش غیر فعال میشد سوال من اینه ایا همین سریال برای نصب کافیه یا احتیاج به کی جن داره
    اگه هر نوع کرک که تسط کردین لطف کنید برای من بزارید ممنون میشم چون این انتی هنوز نصب نکردم تا نه مطمعن بشم که کرکش رو در اختیار دارم
    خواهشا راهنمای بفرمائید

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

Kaspersky anti virus 7.0.0.125en
    سلام
    من این نسخه رو دانلود کردم از سایت اصلی سازنده بالاش هم نوشته http
    در ضمن از سایتهای خارجی یک سریال مربوط به این انتی ویروس رو نیز گرفتم که اینه
    03d4-000491-0099b289
    من قبلا از این انتی ویروس استفاده کردم البطه از نوع نسخه 6 بعد یه فایل کی باید می زدی تا فعال بشه
    و اگه غیر معتبر بود بعد از ابدیت ایکنش غیر فعال میشد سوال من اینه ایا همین سریال برای نصب کافیه یا احتیاج به کی جن داره
    اگه هر نوع کرک که تسط کردین لطف کنید برای من بزارید ممنون میشم چون این انتی هنوز نصب نکردم تا نه مطمعن بشم که کرکش رو در اختیار دارم
    خواهشا راهنمای بفرمائید
    سريال شما اگر معتبر باشه و در ليست سياه كمپاني كاسپر نباشه ميتونيد به راحتي آنتي ويروس خودتون را رجيستر و آنرا آپديت كنيد.در واقع محصولات كاسپر اين امكان را دارند كه هم با Activation code و هم با RegKey رجيستر شوند.شما زماني كه از سريال فوق ميخواهيد استفاده كنيد بايد online باشيد تا سريال را با server خودش چك كنه و در صورت معتبر بودن فعال بشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •