تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 214 از 649 اولاول ... 114164204210211212213214215216217218224264314 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,131 به 2,140 از 6490

نام تاپيک: کلوپ سونی اریکسون Xperia™ X1

آخر فروم باز hesamkowsar's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    ایران سبز

پيش فرض

دوستان دوتا لینک خوب واسه نرم افزار های x1 اما بیشترش تو همین تاپیک هست...

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. این کاربر از hesamkowsar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه xxl2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

یک چیزی , دیدم بد نیست اینجا بگم شاید مفید باشه !!!

من چند وقته دارم روی Omnia و X1 تحقیق می کنم , ظاهرا امنیا یکم سر رام ریختن و ... مشکل داره , منظورم اینه که ممکنه با کوچترین خطا دستگاه رو از دست بدین ولی X1 اینقدر حساس نیست !!!

هم توی سایت های خارجی و هم سایت های ایرانی , خیلی زیاد بر خوردم که گفتن دستگاه در اثر تعویض رام دیگه از کار افتاده ولی در مورد X1 این طور نبوده !!!

یک چیز دیگه هم هست که اینقدر رام های امنیا زیاده که گیج میشی کدوم رو نصب کنی و هر کدوم هم یک سری عیب و یک سری مزیت داره و هیچ کدوم کامل نیست !!!

نمیخوام بگم امنیا بده ولی حداقل X1 این دردسر ها رو نداره !!!!

4. 3 کاربر از xxl2005 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hamed1297's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

آقا این همه حجم مطالب مفید و برنامه ها که گذاشتین زیاده من نمیرسم اینها رو index کنم صفحه اول.فکر ما هم باشید.دی...
    شوخی میکنم.میبینم که هر روز داره به محبوبیت X1 افزوده میشه.

6. 3 کاربر از hamed1297 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Hamid..God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

2

بله دوست عزیز...منوها شبیه iphone میشه...اما من منوهای فابریک اکسپریا روبیشتر دوست دارم

دلیلش این که این پنل به هیچ عنوان پنل آیفون نیست چون به غیر از والپیپرش و آیکونا هیچ چیز یکسانی با آیفون نداره این پنل یه پنل نمونست که با همون پنل کریتوری که قبلا گزاشتم ساخته شده و اصلا براش وقت سرف نشده الان دارم متن راهنمای ساخت پنل اون پنل کریتوررو ترجمه می کنم تا با استفاده از اون نرم افزارای شبیح ساز آیفون یه پنل درست و حسابی باسه x1 بسازم که واقعا شبیح ساز آیفون باشه صفحه ی اول رو پر کردم یعنی تو صفحه ی اول هر آیکونیرو بزنی یه نرم افزار شبیح ساز آیفون بالا میادنه اینکه مدیا پلیر بالا بیادالبته یه مشکلاتی هم هست مثلا وقتی پنل رو نصب می کنی کانتکتش مختص پنل نمی شه و روی کانتکت کلی یه گوشی قرار میگیره فرقی هم نمی کنه تو کدوم پنل باشی یا برا اسکرین سرور نمی تونم دکمه ی پاور رو تعریف کنم و برا اجراش حتمی باید روی آیکونش تب کنی

در واقع با نصب پنل چنتا نرم افزار که باسه پنل تعریف کردی با هم نصب می شن تازه نرم افزارارم باید جدا نصب کنی از این خیلی خوشم نیومد
    Last edited by Hamid..God; 06-02-2009 at 14:18.

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

آقا این همه حجم مطالب مفید و برنامه ها که گذاشتین زیاده من نمیرسم اینها رو index کنم صفحه اول.فکر ما هم باشید.دی...
    شوخی میکنم.میبینم که هر روز داره به محبوبیت x1 افزوده میشه.

آقا هواست باشه همه ی متالب مفید رو منتقل کنی چیزی جا نمونه

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    ایران سبز

پيش فرض

شوخی میکنم.میبینم که هر روز داره به محبوبیت x1 افزوده میشه.
    حامد جان خدا رو شکر که اکسپریا نیومده انقدر نرم افزار داره و محبوبه...خیلی از سایتای موبایل تاپیکای بزرگ اکسپریا داره...این تاپیک خوبم استارتشو شما زدید و دوستانم کمک کردن که انقدر این تاپیک کامل بشه...
    Last edited by hesamkowsar; 06-02-2009 at 14:28.

10. 2 کاربر از hesamkowsar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    ایران سبز

پيش فرض

دلیلش این که این پنل به هیچ عنوان پنل آیفون نیست چون به غیر از والپیپرش و آیکونا هیچ چیز یکسانی با آیفون نداره این پنل یه پنل نمونست که با همون پنل کریتوری که قبلا گزاشتم ساخته شده و اصلا براش وقت سرف نشده الان دارم متن راهنمای ساخت پنل اون پنل کریتوررو ترجمه می کنم تا با استفاده از اون نرم افزارای شبیح ساز آیفون یه پنل درست و حسابی باسه x1 بسازم که واقعا شبیح ساز آیفون باشه صفحه ی اول رو پر کردم یعنی تو صفحه ی اول هر آیکونیرو بزنی یه نرم افزار شبیح ساز آیفون بالا میادنه اینکه مدیا پلیر بالا بیادالبته یه مشکلاتی هم هست مثلا وقتی پنل رو نصب می کنی کانتکتش مختص پنل نمی شه و روی کانتکت کلی یه گوشی قرار میگیره فرقی هم نمی کنه تو کدوم پنل باشی یا برا اسکرین سرور نمی تونم دکمه ی پاور رو تعریف کنم و برا اجراش حتمی باید روی آیکونش تب کنی

در واقع با نصب پنل چنتا نرم افزار که باسه پنل تعریف کردی با هم نصب می شن تازه نرم افزارارم باید جدا نصب کنی از این خیلی خوشم نیومد
    من این پنل رو نصب کردم اما پنل های خود سونی اریکسون قشنگ تره...به گوشی میاد...اگه این پنل ایفونی که کامل باشه بسازی خیلی خوبه...
    Last edited by hesamkowsar; 06-02-2009 at 14:35.

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

من این پنل رو نصب کردم اما پنل های خود سونی اریکسون قشنگ تره...به گوشی میاد...اگه این پنل ایفونی که کامل باشه بسازی خیلی خوبه...
    اگه بخوایش همین الانم می تونی داشته باشیش اول iFonz رو نصب کن بعد هم S2V وS2P و S2U2 و Icantact رو نصب کن وبعد تو آیفونز این نرم افزار ارو آیکوناشو تو صفحه ی اول بیار اینتوری این پنل رو داری فقط به صورت نرم افزار نه پنل من فقط دارم اینارو پنل می کنم همین

13. 2 کاربر از Hamid..God بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

آقا حوصلم سر رفت گفتم یه لینک بزارم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یه سایت پیدا کردم همه چیزایی که باسه اکسپریا اومده رو لینکاشونو گزاشته از بازی بگیر تا پنل و پتچ هر وقت حوصلم سر رفت یدونشو میاارم

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    ایران سبز

پيش فرض

دوستان کسی میدونه چجوری میشه صدای بوقی که اخر مکالمه یا وصل نشدن به شبکرو میزنه قطع کرد.حتی سایلنت هم باشه وقتی net busy هست این صدا رو میده و شب ها دلخراشه..!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •