تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 214 از 1045 اولاول ... 114164204210211212213214215216217218224264314714 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,131 به 2,140 از 10449

نام تاپيک: ▓ Microsoft Word سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

اگه نباشه جاش خالی می مونه JUDYABBOT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    KURDISTAN

پيش فرض

سلام خدمت دوستان
    من در چاپ صفحاتم د ر ورد 2007 مشکل دارم
    تنظیمات کاغذ رو در ورد A4 قراردادم و در پرینترم که اون هم Hp 1020 هستش تنظیماتش رو رو ی A4 گذاشتم ولی وقتی چاپ میکنه حاشیه ی پایین رو حذف میکنه
    خیلی کارم عجله ایه و تا حالا بارها تنظیمات رو امتحان کردم و حدود 30 تا چاپ گرفتم و مشکلم حل نشده اگه ممکنه یکی کمکم کنه خیی فوریه ممنون میشم اگه یکی زحمتشو بکشه
    شما هر کاردی رو که دلت میخواد توی A4 پرینتشو بگیری کافیه توی صفحه ای که تو آفیس تعریف میکنی که A4 هست اندازه استاندارد اونو تغییر بدی یعنی اندازه استاندارد اون که 21x29.7 هست به 21x29.5 یا 29.2 تغییرش بده البته اگه اون نیم سانتیمتر یا بیشتر برات اهمیت نداره !! البته پرینت رو همچنان توی تعریف چاپگرت A4 میگیری فقط سایز اونو توی آفیس تغییر میدی
    امیدوارم مشکلت حل بشه
    ببین اینجوری میتونی کارت رو رابندازی؟

پروفشنال Aloneboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

سلام دوستان
    ورد من 2007 هست
    من میخوام برای صفحاتم شماره گذاری کنم اما به این صورت که 3 صفحه اول شماره گذاری نشود و بقیه هم از شماره 1 شروع شود ؟
    لطفا منو راهنمایی کنید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

12

شما براي حاشيه ها تون چه عددي رو تنظيم كردين ؟؟؟؟؟
    حاشیه ها رو تمامشون رو روی 1/5 تنظیم کردم
    اصلا به این مورد ربطی نداره حاشیه ای که ورد به طور پیش فرض میندازه جای خود ش رو داره و تغییری نمیکنه مگه اینکه به قول دوستمون حاشیه ها ر و با table بکشیم که من این کار رو نمیخوام بکنم چون میخوام از حاشیه های موجود در ورد استفاده کنم در table این کار محدود میشه
    تنظیمات کاغذ رو هم در کاستوم عوض کردم ولی باز هم جواب نداد
    اما یه کار کردم حاشیه ها درست شد اما حدود 2-3 سانتیمتر از فضای پایین کاغذ رو رها کرد و از بقیه به بالا حاشیه انداخت سایز کاغذ و پرینتر رو روی letter گذاشتم یعنی همون تنظیمات پیش فرض .
    اما این هم نمیتونه مشکل منو حل کنه چون a4 کام رو میخوام کار حیثیتیه

آخر فروم باز jedivssith's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

8

سلام دوستان
    ورد من 2007 هست
    من میخوام برای صفحاتم شماره گذاری کنم اما به این صورت که 3 صفحه اول شماره گذاری نشود و بقیه هم از شماره 1 شروع شود ؟
    لطفا منو راهنمایی کنید.
    درود

پاسخ سوال شما را در نسخه ورد 2007 می دهم زیرا با نسخه 2003 دو سالی است بدرود گفته ام.
    برای این کار شما باید از ایجاد و ساخت فصل استفاده کنید. یعنی برای آن سه صفحه ای که فرمودید یک فصل جداگانه درست شود و برای صفحه 4 به بعد خود که می خواهید شماره 1 سند شما را در بر داشته باشد یک فصل جدا، پس این روش را دنبال کنید:
    1- به صفحه 3 سند خود بروید و سپس از Tab یا سربرگ Page Layout گزینه Break را انتخاب کنید (زیر منو این گزینه باز می شود) دو قسمت شکست برای صفحه و فصل بصورت جدا می بینید. شما از قسمت Section Break گزینه اولی یا Next Page را انتخاب کنید.
    2- می بیند که کرسر موس شما به صفحه 4 می رود و در نوار وضعیت در پایین برنامه ورد روبروی لغت Section عدد 2 را مشاهده می کنید که می گوید فصل دوم هستید.
    3- حالا روی قسمت Header and Footer یا همان جایی که شماره و عنوان یک کتاب یا سند درج می شود (قسمت بالای صفحه یا ورق شما) دو بار کلیک کنید این محدوده با خط چین هایی نمایان شود، که با انتخاب شما برنامه ورد یک سربرگ جدید در انتها با عنوان Design باز می کند.
    4- (نکته مهم): وقتی که در محدود Header and Footer هستید دکمه و گزینه Link to Previous روشن و فعال است که هر کاری شما در سربرگ صفحه 4 انجام دهید در سه صفحه قبلی ظاهر می شود که شما این را نمی خواهید و برای همین این سوال را مطرح کردید پس روی این دکمه کلیک کنید و این گزینه را خاموش فرمائید.
    5- حالا شما به قسمت شماره گذاری در ابتدای سربرگ Design با عنوان Header and Footer بروید و آیکون Page Number را بزیند و هر نوع شماره گذاری که دوست دارید را وارد کنید. می بینید که شماره 4 زده می شود. و سه صفحه قبلی شما بدون هیچ تغییری سر جای خود باقی است. در صورت اینکه خواستید شماره از عدد دیگری یا به غیر از عدد فارسی و با علامتهای دیگری وارد سند شود در حالت انتخاب محدوده Header and Footer باشید و وقتی که دکمه Page Number را انتخاب کردید به گزینه Format Page Number بروید و تغییرات را به سادگی و آسانی انجام دهید.

امیدوارم خوب توضیح داده باشم دوست خوبم
    بدرود و موفق باشی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

چطوری میشه یک سلول خاص رو از یک جدول قفل کرد تا نشه روی اون چیزی نوشت؟

حـــــرفـه ای wordist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

چطوری میشه یک سلول خاص رو از یک جدول قفل کرد تا نشه روی اون چیزی نوشت؟
    مطمئن هستي سوالت مربوط به ورد هست !!؟؟
    اينجا تاپيك سوالات و مشكلات ورده

پروفشنال Aloneboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

درود

پاسخ سوال شما را در نسخه ورد 2007 می دهم زیرا با نسخه 2003 دو سالی است بدرود گفته ام.
    برای این کار شما باید از ایجاد و ساخت فصل استفاده کنید. یعنی برای آن سه صفحه ای که فرمودید یک فصل جداگانه درست شود و برای صفحه 4 به بعد خود که می خواهید شماره 1 سند شما را در بر داشته باشد یک فصل جدا، پس این روش را دنبال کنید:
    1- به صفحه 3 سند خود بروید و سپس از Tab یا سربرگ Page Layout گزینه Break را انتخاب کنید (زیر منو این گزینه باز می شود) دو قسمت شکست برای صفحه و فصل بصورت جدا می بینید. شما از قسمت Section Break گزینه اولی یا Next Page را انتخاب کنید.
    2- می بیند که کرسر موس شما به صفحه 4 می رود و در نوار وضعیت در پایین برنامه ورد روبروی لغت Section عدد 2 را مشاهده می کنید که می گوید فصل دوم هستید.
    3- حالا روی قسمت Header and Footer یا همان جایی که شماره و عنوان یک کتاب یا سند درج می شود (قسمت بالای صفحه یا ورق شما) دو بار کلیک کنید این محدوده با خط چین هایی نمایان شود، که با انتخاب شما برنامه ورد یک سربرگ جدید در انتها با عنوان Design باز می کند.
    4- (نکته مهم): وقتی که در محدود Header and Footer هستید دکمه و گزینه Link to Previous روشن و فعال است که هر کاری شما در سربرگ صفحه 4 انجام دهید در سه صفحه قبلی ظاهر می شود که شما این را نمی خواهید و برای همین این سوال را مطرح کردید پس روی این دکمه کلیک کنید و این گزینه را خاموش فرمائید.
    5- حالا شما به قسمت شماره گذاری در ابتدای سربرگ Design با عنوان Header and Footer بروید و آیکون Page Number را بزیند و هر نوع شماره گذاری که دوست دارید را وارد کنید. می بینید که شماره 4 زده می شود. و سه صفحه قبلی شما بدون هیچ تغییری سر جای خود باقی است. در صورت اینکه خواستید شماره از عدد دیگری یا به غیر از عدد فارسی و با علامتهای دیگری وارد سند شود در حالت انتخاب محدوده Header and Footer باشید و وقتی که دکمه Page Number را انتخاب کردید به گزینه Format Page Number بروید و تغییرات را به سادگی و آسانی انجام دهید.

امیدوارم خوب توضیح داده باشم دوست خوبم
    بدرود و موفق باشی
    ممنون از پاسخ شما
    اما من تمام این کارهایی که گفتید رو انجام دادم و جواب داد اما یه مشکلی در کار هست که 3 صفحه اول هم از شماره 1 تا 3 شماره گذاری می کنه که من اصلا نمی خوام شماره بذاره
    اما بقیه صفحه یعنی از 4 به بعد درست کار میکنه و از 1 شروع میشه
    لطفا راهنمایی کنید مشکل از کجاست؟

آخر فروم باز jedivssith's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

8

ممنون از پاسخ شما
    اما من تمام این کارهایی که گفتید رو انجام دادم و جواب داد اما یه مشکلی در کار هست که 3 صفحه اول هم از شماره 1 تا 3 شماره گذاری می کنه که من اصلا نمی خوام شماره بذاره
    اما بقیه صفحه یعنی از 4 به بعد درست کار میکنه و از 1 شروع میشه
    لطفا راهنمایی کنید مشکل از کجاست؟
    درود

نمی دانم چرا اینطوری شده. شما اگر مراحل را درست رفته باشید نباید چنین اتفاقی رخ دهد. چند بار دیگر انجام دهید تا بفهمید چرا اینطوری شده تا مشکل حل شود. به طور منطقی وقتی شما در یکی از سه برگ اول که نمی خواهید شماره وارد شود کلیک کنید (در قسمت شماره زنی) گزینه Link to Previous اصلا خاموش و غیر فعال است و حق هم دارد چون هیچ فصلی قبل از آن نیست. اگر درست مراحل را رفته باشید باید جواب دهد اما چرا اینطوری شده
    نکند شما یک بار برای فصل اولتان شماره زدید و بعد به سراغ فصل بعدی خود رفته اید و این کار را برای آن هم انجام داده اید. بعد از ساخت فصل اول و دوم و جدا سازی بوسیله گزینه Link to Previous فصل اول را فراموش کنید و از برگ 4 شماره زنی نمائید.

بدرود
    Last edited by jedivssith; 17-06-2008 at 02:24.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام
    وقتی صفحه ای رو از اینترنت میگیرم و میخوام اونو توی ورد سیو کنم خطها و کلماتش پس و پیش میشن
    چه جوری این مشکل رو حل کنم ؟

ممنون از راهنماییتون

داره خودمونی میشه arasharyani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام
    دوستان عزیزم برای تایپ یه کتاب جهت فرستادن به چاپخونه مثلا با قطع وزیری تنظیمات صفحه چطور باید باشه؟
    اگه دوستانی که در این زمینه اطلاع دارن یه توضیح کامل درباره‌ی تایپ و چاپ اون بدن ممنون می‌شم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •