نسحه قبلی پرمیوم بخاطر تمام شدن key پاک کردم و دوباره نصب کردم قبلا با اتصال به اینترنت اتوماتیک آپدیت میکرد
الان همیشه فیلد میشه
آیا راه حلی وجود داره؟
نسحه قبلی پرمیوم بخاطر تمام شدن key پاک کردم و دوباره نصب کردم قبلا با اتصال به اینترنت اتوماتیک آپدیت میکرد
الان همیشه فیلد میشه
آیا راه حلی وجود داره؟
تاریخ رو به میلادی و دقیق کنید. همچنین ساعت.
لایسنس معتبر به نرم افزار بدید. اگر پیدا نکردید تریال ریستر رو استفاده کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای درایو ویندوز فضای خالی بیشتری تهیه کنید
موفق باشید.
کی جدید برای اویرا پریموم سکیوریتی
http://up.--------.com/images/y6r9yxvujyajqc5latq.rar
اپدیت افلاین برای امروز:
لینک دانلود
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ایا برای نصب اویریا باید به اینترنت دسترسی داشت ؟من خواستم نصب کنم فکرکنم بعد از پرکردن مشخصات وایمیل بود که می گفت باید به اینترنت وصل بشی ایا درسته ؟
بله در هر صورت برای استفاده چه نسخه رایگان و چه نسخه ی پولی باید به اینترنت وصل شوید,نسخه ی رایگان برای ریجستر کردن و نسخه ی پولی برای مدت 30 روز تریال و یا چک کردن کی احتمالی داده شده![]()
در کامل کردن صحبت های دوستمون بگم اگر شما خواستید با کی فعال کنید باید در حالت افلاین انجام بدید ولی برای دریافت 30 روز تریال حتما باید به اینترنت متصل باشید.
ممنون از پست های خوبتون![]()
سلام
بابا ما که هر بار پرسیدیم که میشه صدای اینو قطع کرد یا چیزی نمی گفتید یا این که می گفتین نمیشه
بفرمایید برای اونایی که هنوز هم با این قضیه مشکل دارن:
وارد configure antivir می شید . سپپس تیک expert mode رو می زنین. به قسمت general می رین و به قسمتacoustic alerts می رین و دایره کنار no warning رو می زنین . از دست این صدای نا هنجار هم خلاص می شین.
منبع: پریروز خودم کشفش کردم![]()
سریال و کِی جدید کسی داره؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)