---------- Post added at 12:43 PM ---------- Previous post was at 12:42 PM ----------
---------- Post added at 12:43 PM ---------- Previous post was at 12:43 PM ----------
![]()
---------- Post added at 12:43 PM ---------- Previous post was at 12:42 PM ----------
---------- Post added at 12:43 PM ---------- Previous post was at 12:43 PM ----------
![]()
سلام
عکسای خوبی میگیرین.نو این یکی بهتر بود یه زاویه دیگه انتخاب میکردین تا اون خونه موقعیتش بهتر باشه
راستی اون شاخه به نظرم اضافه اومد
اگه این بشه بهتره.خواهشا عکسا رو ادیت هم بکنید.
موفق باشید
Last edited by T.K; 21-04-2010 at 12:29.
خب فکر کنم دیگه نوبت من شده که عکس بذارم
این عکس از اولین عکساییه که با دوربینم گرفتم.
ادیت:عکس یه کم کادرش تصحیح شده و یه خورده میزان نورش تغییر کرده
دوستان ما رو از نظراشون محروم نکنن.
( مکان : کرمان - 500 دستگاه )
![]()
تبريك ميگم عكسهاي زيبايي هستند و جاي نقد دارند.
لطفا مدل دوربين و Exif عكسها رو هم بگذاريد
اولي که گوشي k750
دومي canon a630 f 4/1 1/640
سوميcanon a630 f 4 1/400
از لطف دوستانم ممنونم
سلام
به قول یکی از دوستان تو چنتا صفحه قبل عکس گذاشتن اینجا جرات میخواد به خصوص واسه من که آماتورم و تجربه ای تو عکاسی ندارم.با این حال این چنتا عکس از نخستین تجربیات من.بعضی از عکسها در حال حرکت گرفته شده.دوربین canon IXY920:
![]()
Last edited by Makan_noor; 21-04-2010 at 14:04.
توی تمام عکسها کادر بندی مشکل داره مخصوصا اولی که انگار اتوبوس داره میفته !!
مردم از اینکه توی این دو سه تا صفحه آخر همش عکس سیاه و سفید دیدم .
Canon EOS 350D DIGITAL
f/5.6
1/8
iso-200
![]()
آسمون خيلي زيبا و خوش رنگ شده ولي عناصر اضافه در عكس زياد ديده ميشه مثل اون تيرهاي برق يا اون دكل فشار قوي يا آنتن روي پشت بوم يا كابلهاي برق كه اگه اينها نبود يا با اديت اونا رو حذف مي كردي تصوير خيلي زيباتر مي شد .
موفق باشي .
---------- Post added at 04:15 PM ---------- Previous post was at 04:12 PM ----------
اين عكس خيلي زيبا شده ولي به نظر مياد اگه كادر كمي از بالا بسته تر باشه عكس جلوه بيشتري پيدا مي كنه .
موفق باشي .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)