دوستان به نظر شما فرقی بین سرعتهای 128 و 256 اندیشه هست بالاخره یا نه !؟ خصوصا شب ها ! / چند وقتیه که سرعت شبا خیلی پایین اومده که همون طوری که مشخصه تو روحیه هممون تاثیر به سزایی گذاشته![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دوستان به نظر شما فرقی بین سرعتهای 128 و 256 اندیشه هست بالاخره یا نه !؟ خصوصا شب ها ! / چند وقتیه که سرعت شبا خیلی پایین اومده که همون طوری که مشخصه تو روحیه هممون تاثیر به سزایی گذاشته![]()
در مورد سوال شما اگه فقط بخوام بگم بله یا نه ! جوابتون نه هست ! یعنی در حال حاضر تو روز سرعت 128 و 512 جفتشون بین 200 الی 250 هست . با توجه به این نکته می شه گفت گرفتن سرعت بالاتر از 128 به صرفه نیست چون تو روز اصلا تفاوت محسوسی نداره و ارزش نداره واسه 40 کیلوبایت سرعت بالاتر آدم کلی پول بیشتر بده . تا چند مدت پیش تو شبا هم همینطور بود یعنی همه اشتراکا چه 128-256 و 512 همه سرعتشون بالا بود و می شد گفت فرق محسوسی نداشتن اما چند وقته که شبا سرعت خیلی پایین میاد . این افت سرعت واسه کسایی که اشتراک 128 دارن بیشتر از کسانی هست که اشتراک 256 یا 512 دارن . به نظر من دلیلش چند چیز می تونه باشه .
1) همونطور که میدونین ماها بصورت اشتراکی داریم از یه پهنای باند استفاده می کنیم و هر خط بین چند کاربر تقسیم ( شیر ) شده . بنابراین چون تازگیا همه کاربرا یاد گرفتن که از 1 شب به بعد دانلود کنن در نتیجه سرعت افت زیادی می کنه و تعداد کاربرای 128 مطمئنن از کاربرای 256 و 512 بیشتره و به نظر من خیلی از کاربرای 128 هر شب دانلود می کنن در نتیجه یکی مثل من که اشتراک 128 داره و با 128 های دیگه به اشتراک داره دانلود می کنه سرعتش افت بیشتری داره . 2) به هر حال مثلا کسی که اشتراک 512 داره و پول بیشتری داده شرکت بطور تضمینی نباید سرعت کمتر از 64 کیلو بهش بده در نتیجه به نظرم وضعیت تقسیم پهنای باند واسه همچین کسی بهتره و تعداد کاربرای اوون سرعت هم کمترن و باز هم به نظر شخصی من دوستانی که مثلا اشتراک 512 دارن شاید به اندازه 128 ها نه حوصله دارن هر شب یه ریز دانلود کنن و هم تعدادشون کمتره ... نتیجه این میشه که مثلا 20 تا کاربر 128 که از یه پهنای باند دارن استفاده می کنن 18 تاشون شبا در حال دانلود باشن و سرعت تضمین شده براشونم فقط 16 هست ! خب معلومه افت سرعت زیاد میشه ! شرکت هم هیچ تعهدی نداره که سرعت بالای 16 به اینا بده ! اما کسایی که مثلا اشتراک 512 دارن پهنای باندشون مثلا بین 5 نفر تقسیم شده ! که شرکت تضمین کرده سرعت دانلودشون از 64 پایین تر نیاد و پهنای باند بیشتری در اختیار تعداد کاربرای کمتری قرار می گیره ! حالا اگه از این 5 تا مثلا فقط 3 تا در حال دانلود باشن خب معلومه وضعیت سرعت بهتره ... البته اینا فقط چند تا مثال بود که بشه تجسم کرد الان وضعیت چطوره ... حالا خودتون می تونید یه اشتراک 1 ماهه بگیرین و عملا تست کنین اگه 256 یا 512 داشته باشین سرعتتون شبا با 128خیلی فرق می کنه و براتون به صرفه هست یا نه . ( روزا هم که گفتم تقریبا مثل همن و می شه گفت فرقی ندارن )
و یه نکته دیگه اینکه اندیشه داره پهنای باند بیشتری از مخابرات می خره و در آینده نزدیک ( بنا به گفته خودشون ) مشکل افت سرعت شبانه هم حل میشه . حالا انتخاب با شماست که اشتراک با سرعت بالاتر بگیرین یا نه .در ضمن با همه این حرفا هنوز کیفیت و سرعت اندیشه از پارس آنلاین بالاتره .
در مورد افت روحیه هم با شما کاملا موافقم ! قبلا روحیمون نزدیکای 0 بود مثل همه جوونا دچار افسردگی بودیم حالا این غم هم اضافه شده و روحیه رفته رو 10- !
اما کلا واسه این چیزا غصه نخورین ... همه چی درست می شه !![]()
Last edited by birak; 12-01-2010 at 01:07.
چند نکته درباره اندیشه که وجود داره اینه که حالا حالا ها نمیتونه پهنای باندش رو اضافه کنه و فقط در حد یک حرف اینو گفته تا مشتری هاش دلخور نشن چون مخابرات دیگه پهنای باندی نداره تا بده اگه داشت به شرکت شاتل میداد ( شاتل پول پهنای باند رو پرداخت کرده ولی هنوز تحویل نگرفته )
منشی های شرکت اندیشه بسیار بسیار بیخودن ( رفتار خیلی ت خ س ی دارن ) کلا باهاشون حال نکردم.
سرعت سرویس اندیشه در حال حاظر واقعا تو روزها عالیه ولی شبها همونطوری که دوستمون در بالا توضیح دادن به دلیل بالا رفتن ترافیک اکانت های 128 در شب سرعت افت چشم گیری داره.
ما که پارس انلاین رو لغو کردیم منتظریم پورتمون بسته بشه بیایم اندیشه.
راستی دوستان چنتا سوال از مراکز بزرگ رشت کدوم ها از سرویس اندیشه استفاده میکنن؟؟؟
مثلا دانشگاه یا مراکز تجاری یا .... اگه ادرس یا شمارشون رو دارین لطفا قرار بدین
تشکر...
سلام بچه ها..تو حساب كاربريم حجم باقيمونده نوشته بينهايت...آنليميتد...
میزان حجم باقي مانده تا پايان مهلت شارژ: Unlimited
دانلود كنم؟؟؟؟نرم ببينم هيچي از حجمم نمونده....سريع جواب بديد..خيلي سريع
Last edited by karkan; 12-01-2010 at 16:40.
واسه منم اینجوری شده بود ولی سریع به حالت قبل برگشت .
هنوز كم نميشه...برو چك كن...من دارم با سرعت نور دانلود ميكنم...الان حدود 200 و خرده اي مگ دانلود كردم ولي از حجمم كم نشده
1809.7
اره راست میگی مخابرات نمی تونه پهنای باند بده ولی اندیشه خودش داره از زیر ساخت پهنای باند میگیره نه از مخابرات استان.
خبرشو چند روزه پیش یک دوستی اینجا نوشت منم از خودشون پرسیدم تایید کردن. گفتن داریم یک STM-1(155 مگ) دیگه از شرکت زیرساخت میگیریم.
![]()
یعنی مشکل سرعت در شب حل میشه .؟؟؟ از کی شروع میکنن؟؟؟
دیگه بی حساب دانلود نکنید ! قاط تموم شد ! الان که ساعت 19:30حجم کامل حساب میشه از 1 مگ هم نمیگذرن !!! ناپرهیزی نکنید( شرکت اندیشه )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)