تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 214 از 1635 اولاول ... 1141642042102112122132142152162172182242643147141214 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,131 به 2,140 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام.جناب unforgiven اطلاعاتی که دادین خیلی خوب بود.پس با این حساب حواسم باید جمع باشه.حالا اینهایی که گفتی رو با فوجی 2000 میشه به دست آورد؟
    اتفاقا عکس گرفتن از اشیا نزدیک مثل عکس گرفتن از نوشته های روزنامه به طوری که بشه در مانیتور به خوبی خونده بشن خیلی خیلی به کارم میاد.نکته ای رو که عنوان کردی به این دقتی که گفتی نمیدونستم.دستت درد نکنه.
    اگه دیده باشی(که حتما دیدی)اگه با موبایل از فاصله 10 سانتی عکس از نوشته های یه روزنامه بگیری همه عکس سیاه میشه مخصوصا دور عکس.حالا با این فوجی 2000 میشه این کارو به خوبی انجام داد؟ماکروش به خوبی sx10 یا fz28 هست؟
    اگه من در مورد رنگ عکسهای فوجی اشتباه میکنم من رو از اشتباه در بیارید.
    یه عکس از یه گل قرمز.یه عکس از گلهایی که گلدان داره و در خونه ما ایرانی ها زیاد پیدا میشه.میتونه باعث تصمیم درست من بشه.باز هم از همه ممنون.

2. این کاربر از 741852 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه unforgiven2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

جناب 741852 اختیار دارین. به این زودی ها عصبانی نمیشیم!
    الان canon g10 هم هست که نزدیکای 500 تومنه. ولی به نظر من کیفیت عکس هاش از sx10 خیلی بهتره. اگه کسی دنبال زوم نباشه بهتره کامپکت بگیره.
    من هم رفتم بازار از پاناسونیک ها lx-3 قیمتش 30 تومن از fz28 بیشتر بود ولی هم سنسورش بهتره و هم لنزش و هم تنظیمات عکایسش.
    البته جسارت نباشه ها دوست عزیز من با واژه خیلی بهتره که شما میگید یا قیاس سنسور و لنز یکم مشکل دارم و از نظر تنظیمات fz28 بنظرتون از LX3 چی کم داره؟ آیا شما این 4دوربینی که نام بردیدو از نزدیک دید و کاملا باهاشون کارکردید و با تنظیمات همشون کاملا واقفین؟ که متوجه تفاوت مثلا خیلی بهتره g10 با sx10 شدید؟ یا اینکه به این نتیجه رسیدید sx10 عکساش بهتر از H50 است؟ یا lx3 با fz28 ؟ منظورم دیدن عکس های مختلف سایتها نیستا. چون همین دوست ما بادیدن همین عکس ها دچار سردرگمی در انتخاب شدن .
    البته تا کید میکنم این یک انتقاد دوستانه است و من کاملا به نظر شما احترام می گذارم و سریع موضع گیری نکنید
    Last edited by unforgiven2009; 14-03-2009 at 12:12.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوست عزیز به نظرم شما دیدتون نسبت به دوربینها یکماشتباه.البته جسارت نباشه اینو دوستانه میگم. شما رو مسائل جزئی خیلی فوکوس میکنی اینکه آسمون آبی پر رنگه یا کمرنگ مشکل بزرگی نیست اینا با تنظیمات همه قابل حله. و اینکه شما دوربین ها لایک را با کامپکت های اون رده قیاس میکنید و فکر میکنید نتیجه بهتری میگرید اونم برای چاپ کردن بنظرم اشتباه. در مورد اینکه می گید کامپکت بیشتر از این قیمت نمی ارزه , آخه زیر این قیمتم تقریبا چیز درست حسابی ام دستتو نم نمگیره و اینکه کسی بره کامپکت بخره یا سوپر زوم یک مسئله سلیقه ای است.
    با کمال احترام
    سلام.در مورد این تنظیمات در fz28 قبلا یه چیزایی گفتی.آیا فوجی 2000 هم این تنظیمات رو داره؟؟؟
    یعنی تنظیمی داره که بشه رنگ عکس رو کم و زیاد کرد؟یا با نرم افزار منظورته؟

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام.جناب unforgiven اطلاعاتی که دادین خیلی خوب بود.پس با این حساب حواسم باید جمع باشه.حالا اینهایی که گفتی رو با فوجی 2000 میشه به دست آورد؟
    اتفاقا عکس گرفتن از اشیا نزدیک مثل عکس گرفتن از نوشته های روزنامه به طوری که بشه در مانیتور به خوبی خونده بشن خیلی خیلی به کارم میاد.نکته ای رو که عنوان کردی به این دقتی که گفتی نمیدونستم.دستت درد نکنه.
    اگه دیده باشی(که حتما دیدی)اگه با موبایل از فاصله 10 سانتی عکس از نوشته های یه روزنامه بگیری همه عکس سیاه میشه مخصوصا دور عکس.حالا با این فوجی 2000 میشه این کارو به خوبی انجام داد؟ماکروش به خوبی sx10 یا fz28 هست؟
    اگه من در مورد رنگ عکسهای فوجی اشتباه میکنم من رو از اشتباه در بیارید.
    یه عکس از یه گل قرمز.یه عکس از گلهایی که گلدان داره و در خونه ما ایرانی ها زیاد پیدا میشه.میتونه باعث تصمیم درست من بشه.باز هم از همه ممنون.
    والا دوست عزیز sx10 و fz28 به ترتیب ماکرو صفر و 1 سانتی متری دارند. همه این دوربین ها اعم از s2000 دارای تنظیمات دستی گسترده ای هستند . فقط نکته ای که ذهنه منو مشغول کرده تو سایت dpreview ماکرو فوکوس رنج s2000 را زده 10 سانتی متر در صورتی که مثلا sx10 را زده صفر . از جناب ebi66_boukan سوال کنید ایشون بهتر بر این موضوع واقف هستند.

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام.در مورد این تنظیمات در fz28 قبلا یه چیزایی گفتی.آیا فوجی 2000 هم این تنظیمات رو داره؟؟؟
    یعنی تنظیمی داره که بشه رنگ عکس رو کم و زیاد کرد؟یا با نرم افزار منظورته؟
    ببینید تو fz28 یک گزینه ای است , به نام تنظیم عکس , که می تونی کنتراست و شفافیت و اشباع و پارازیت عکسو تنظیم کنی . در مورد دوربین فوجی باید چنین تنظیماتی باشه شما از دوست عزیزمان سوال کنید این مورد رو
    یک موضوع دیگه شما اگه بخاین عکستونو چاپ کنید با هر دوربینی عکس بگیرید نیاز به یک ویرایش قبل از چاپ داره و با نرافزار به راحتی این مشکل رنگو حل میکنید. تو چند پست قبل یک عکس از خروجی Adobe Photoshop Lightroom قرار دادم. تازه من اولین بارم بود با این نر افزار کار می کردم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام دوستان.

برای خرید یه دوربین تو رنج 250 راهنمائی کنید.

ممنون.

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

البته جسارت نباشه ها دوست عزیز من با واژه خیلی بهتره که شما میگید یا قیاس سنسور و لنز یکم مشکل دارم و از نظر تنظیمات fz28 بنظرتون از lx3 چی کم داره؟ آیا شما این 4دوربینی که نام بردیدو از نزدیک دید و کاملا باهاشون کارکردید و با تنظیمات همشون کاملا واقفین؟ که متوجه تفاوت مثلا خیلی بهتره g10 با sx10 شدید؟ یا اینکه به این نتیجه رسیدید sx10 عکساش بهتر از h50 است؟ یا lx3 با fz28 ؟ منظورم دیدن عکس های مختلف سایتها نیستا. چون همین دوست ما بادیدن همین عکس ها دچار سردرگمی در انتخاب شدن .
    البته تا کید میکنم این یک انتقاد دوستانه است و من کاملا به نظر شما احترام می گذارم و سریع موضع گیری نکنید
    حرف شما درسته. من تا حالا با این دوربین ها کار نکردم. ولی از سایت های مختلف (نه فقط یک سایت) یه سری مطالب راجع بهشون خوندم و تعدادی عکس ازشون دیدم و خودم یک جمع بندی کلی کردم. چند وقت پیش هم گفتم که وقتی چند سایت یک مطلب خاص رو راجع به یه دوربین میگن و حرف هاشون شبیه همه من خودم به شخصه اطمینان کامل پیدا میکنم.
    در مورد lx-3 اگه فقط مشخصات رو هم نگاه کنید متوجه تفاوت ها میشین:
    سنسور بزرگتر (24 مگاپیکسل بر سانتیمتر مربع در مقابل 36). لنز وایدتر (24 میلیمتر در مقابل 27 میلیمتر). دیافراگم 2 در حالت واید و 2.8 در حالت زوم که خب تو نوردهی خیلی تاثیر داره (مخصوصا برای نور کم). سنسور چرخش. کیفیت ال سی دی بهتر. و وزن کمتر (265 گرم در مقابل 417 گرم). در عین حال ابعادش هم خیلی کوچکتره.
    شاید در مورد (خیلی) یه مقدار اغراق کرده باشم ولی از خیلی ها شنیدم که بهتره.

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

این یک نمونه از ماکرو از دوربینم البته اگه بتونید شرایط نوری و همچنین ثبات دوربینو فراهم کنی و یکم وقت بگذاری عکس های خیلی بهتری هم میگیری. دیگه تا جایی که نور اجازه می داد لنزو نزدیک کردم.

این یک نمونه ویرایش مختصر در Lightroom

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

حرف شما درسته. من تا حالا با این دوربین ها کار نکردم. ولی از سایت های مختلف (نه فقط یک سایت) یه سری مطالب راجع بهشون خوندم و تعدادی عکس ازشون دیدم و خودم یک جمع بندی کلی کردم. چند وقت پیش هم گفتم که وقتی چند سایت یک مطلب خاص رو راجع به یه دوربین میگن و حرف هاشون شبیه همه من خودم به شخصه اطمینان کامل پیدا میکنم.
    در مورد lx-3 اگه فقط مشخصات رو هم نگاه کنید متوجه تفاوت ها میشین:
    سنسور بزرگتر (24 مگاپیکسل بر سانتیمتر مربع در مقابل 36). لنز وایدتر (24 میلیمتر در مقابل 27 میلیمتر). دیافراگم 2 در حالت واید و 2.8 در حالت زوم که خب تو نوردهی خیلی تاثیر داره (مخصوصا برای نور کم). سنسور چرخش. کیفیت ال سی دی بهتر. و وزن کمتر (265 گرم در مقابل 417 گرم). در عین حال ابعادش هم خیلی کوچکتره.
    شاید در مورد (خیلی) یه مقدار اغراق کرده باشم ولی از خیلی ها شنیدم که بهتره.
    بله اینایی که میگید درسته یکی از دلایل کم نویز بودنشم همینه ولی خوب شما بحثتون در رابطه با کیفیت لنز و ابعاد سنسور که خیلی تو این ردها اختلاف ندارند و همچنین به خاطر کلاس کاری متفاوت وزن و ابعاد نمیتونه عاملی برای قیاس این دو باشه مثلا شما با با g10 چنین قیاسی داشته باشید بهتره و در lx3 شما زوم وایدو از دست میدید که به نظرم تو این رنج زوم بالا قیمتی خیلی خوبه. نکته مهم اینکه با صرف چنین هزینه ای برای این دوربین چقدر تفاوت بین دوربین های کامپکت دیگه ای به دست می یاد؟ خیلی زیاد؟
    بنظر من هرکی دنبال slr نیست بهتره وارد دنیای سوپر زومها شه که حدقا از این امکان زوم بهره ببره. وگرنه از نظر من اختلاف زیادی بین این رده بندی ها وجود نداره.
    یک نکته دیگه برای خنده میگم شما مدام تو پستهای قبلی می گین این دوربین بهتر از او ن یکیه و اون یکی بهتر ایز این واقعا یکی که تازه پا به فروم می زار حیران میمونه که بلاخره کدوم بهتر از دیگریه . محزه مزاح گفتم اینو
    اینام نظر شخصی منه شاید من اشتباه میکنم
    موفق باشید
    Last edited by unforgiven2009; 14-03-2009 at 13:31.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام.یه عکس از گلی.سبزه ای .یه شی رنگی بگیرید بزارید.فوجی داران هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستم.
    تنظیمات کنتراست و اشباع و شفافیت و این ازک پزک ها که unforgiven میگه رو این دوربین داره؟فوجی 2000 منظور هست.
    جناب unforgiven خیلی فعالیااااااااا.همیشه هستی!!!!
    منتظر یه عکسم از گلی .گلدانی......برای دیدن رنگ عکسها.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •