خیلی باحال یود...
به نظر من بیان تیم دووم رو بازی بدن ....
چون هیچ فرقی نداره ما ببریم یا ببازیم ..
بالاخره اول هستیم...
خیلی باحال یود...
به نظر من بیان تیم دووم رو بازی بدن ....
چون هیچ فرقی نداره ما ببریم یا ببازیم ..
بالاخره اول هستیم...
این که بله ....
والا، ما هرچي دفاع كنيم، حتي به حق هم باشه، باز باخت باخته!
اما خوب فكر كنيد، من تو بازي نباشم، معاومه شما نمي تونيد گل بزنيد
اگه من بودم، الان كار تموم بود!از الان بازي ها تشريفاتي مي شد!
نه بابا کجایی کاری رود جان باور کن که هنوز نمیشه نود درصد هم گفت که رئال قهرمان است باید تا بازی با بارسلون تمامی تلاشمون رو بکنیم و خیلی تلاش کنیم تا هرچه ممکنه امتیاز جمع کنیم و اونوقته که قهر مانی مال ماست و ایشالا تو همین تاپیک به هم جشن رو میگیریم خوبه نه؟؟؟؟
راستی میگم حالا کی میرسی به بازیها ؟؟
خب خدارو شکر اونا هم گند زدن... ولی بگم اینجور قهرمان شدن ارزش نداره! قهرمانی با باخت...![]()
آره خداییش قهرمانی پارسال خیلی چسبید 12 هفته پشت سر هم برد .ولی مهم قهرمانییه
من اینجا کمترمیام دارم تو یه تایپیک با دو سه تا طرفداره رم کل کل میکنم اگه دیگه نیومدیم بدونین که بن شدیم .فعلا
دكترا ميگن سر بازي با بارسا ميرسم، اما اگه به اون بازي نرسم، ديگه بازي آخر هم حتي اگه آماده باشم، فكر نكنم شوستر بازيم بده، ميره واسه فصل بعد!![]()
سلام به همگی دوستان :
خوب اول اینو بگم که اگه رود بازی ال کلاسیکو نرسی و کلآ این فصل نرسی مطمئن باش که جات رو یکی دیگه میگره ها پس سریع خوب شو و برگرد...
اینم چند خبرخوب:
به نظر می رسد رئال دوباره روبن دلا رد را خواهد خرید.آس نوشت:روبن دلارد ۲۲ ساله با قراردادی ۴ ساله به ختافه آمد ولی رئالی ها از یکی از بندهای قرارداد او (که برگشت به برنابئو را سبب می شود)استفاده می کنند تا او را بازگردانند.برند شوستر در مکالمه ای با کالدرون علاقه خود به دلارد را اعلام کرد.تیم های انگلیسی آرسنال،تاتنهام،لیورپول و اورتون خواهان این بازیکن هستند.رئال باید برای برگرداندن این بازیکن جوان ۴.۵ میلیون یورو خرج کند.
پس از عملکرد ضعیف تیری هنری این مهاجم فرانسوی و زدن تنها ۷ گل در لالیگا بارسا قصد فروش او را دارد.یکی از منابع آگاه می گوید:ما در ها را به روی او نبستیم،ولی اگر پیشنهاد خوبی از طرف تیمهای دیگر اعلام شود ما به مذاکره می نشینیم.تیم های نیو کاسل،تاتنهام،وستهام و منچستر سیتی خود را آماده می کنند تا در صورت نیاز پیشنهاد ۱۶ میلیونی خود را ارائه دهند. (چه بلای سر این بدبخت اوردن ؟؟!!)
سسک فابرگاس هافبک استثنایی آرسنال درست بعد از دو سال از اظهار نظر کالدرون که قول داده بود سسک را به برنابئو بیاورد،بازی در رئال یک شانس بزرگ خواند.او یکی از سه ستاره ای است که رئال به دنبال آنها است.البته به نظر می رسد این تغییر بسیار مشکل است.او می گوید چه کسی به بازی در رئال علاقه ندارد.بازی در ۴ تیم برای من یک رویاست.مادرید،بارسا،میلان و البته آرسنال. (من که فک کنم بره بارسا چون که اولم اونجا بازی میکرد ولی اگه اخرو بیاد دیگه معرکه و نیاز به هیچ بازیکنی نداریم)
باشگاه رئال مادريد اعلام كرد كه آنها مى توانند تابستان با «كريستيانو رونالدو» مهاجم منچستريونايتد قرارداد منعقد نمايند. به گزارش رسانه هاى اسپانيايى «كريستيانو رونالدو» تا سال ۲۰۱۰ با منچستريونايتد قرارداد دارد اما با توجه به قوانين فيفا باشگاه هاى ديگر مى توانند با وى قرارداد امضا كنند به همين خاطر منچستريونايتد قصد دارد با وى يك قرارداد جديد امضا كند اما باشگاه هاى بزرگ اروپايى اعلام آمادگى كرده اند كه در صورتى كه «رونالدو» با منچستريونايتد به توافق نرسد همين تابستان وى را جذب كنند (ها اگه این بیاد دیگه هیچی میتونیم رکورد خودمونو که 5 سال متوالی قهرمان قهرمانان شدیم رو بشکنیم)
بازیکن قرضی رئال در سمپدوریا،در مصاحبه ای با شبکه ری ۲ اعلام کرد دوست دارد به رئال برگردد.بازیکن سابق رم که برای بازگشت به شرایط آرمانی اش به سمپدوریا رفت،توانست قابلیت های خود را اثبات کند و دوباره به تیم ملی ایتالیا دعوت شود.به هر حال او از علاقه خود به بازگشت به رئال سخن می گوید.به هر حال سمپدوریا باید ۵.۵ میلیون یورو برای ثابت کردن قرارداد او به رئال بدهد. (حالا دیگه میخواد بیاد چکار کنه !!!به نظر من که ما الان بیشتر بهش احتیاج داریم و چند بازی قبل و نه سال اینده که ایشالا چند تا خوب خوب میخریم)
خوب دوستان امیدوارم که لذت برده باشید خلاصه امیدوارم که منو عفو کنید دوستان اگه کاستی است و اینکه مخلص همه شما دوستداران رئال........ahmad08
چه قدر کم میاین توی این چند روز فقط 2 صفحه رفتیم جلو...
رئال هریستوف را می خواهد !!!
به گفته مدیر برنامه های هریستوف این بازیکن بلغاری مورد توجه رئال قرار گرفته است.این بازیکن ۲۳ ساله در ۲۵ بازی ۱۵ گل برای تیمش به ثمر رسانده است(او در لیگ آ بلغارستان بازی می کند).مدیر برنامه های او می گوید:او از کایزرسلاترن آلمان پیشنهاد داشت ولی قرارداد با این تیم منعقد نشد.مدتی است که رئال او را زیر نظر دارد و به نظر می رسد به او اعتقاد پیدا کرده است.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)