واقعا حیف
سانیول مدافع خوبی بود
منم با وجود بارسا شانس زیادی نمیتونم قائل باشم مگه اینکه ما همه بازی های خانگیمونو فوق العاده بازی کنیم.میگم دوستان شما چقدر به قهرمانی تیم تو جام باشگاه ها امید دارید؟
واقعا حیف
سانیول مدافع خوبی بود
منم با وجود بارسا شانس زیادی نمیتونم قائل باشم مگه اینکه ما همه بازی های خانگیمونو فوق العاده بازی کنیم.میگم دوستان شما چقدر به قهرمانی تیم تو جام باشگاه ها امید دارید؟
خوب چرا
تيم كه الان خيلي خوب داره بازي ميكنه. تازه خيلي هم اماده هست!
اين حرف از شما بعيدبود.
بابا روي هر چي ضد المانه سفيد كردين![]()
ديگو در دلآلپي؛
همه تكذيب ميكنند
مدير برنامههاي "ديگو" خبر پيوستن اين بازيكن برزيلي به يوونتوس تورين را رد كرد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، روز جمعه، شبكهاي تلويزيوني در ايتاليا اعلام كرد پيوستن ديگوي برزيلي به يوونتوس تورين نهايي شده است. باشگاه وردربرمن بلافاصله اين خبر را تكذيب كرد. در پي آن مدير برنامههاي ديگو هم گفت اين شايعه صحت ندارد.
شبكه تلويزيوني rai1 ايتاليا روز جمعه اعلام كرده بود، ديگو از وردربرمن راهي يوونتوس شده است. تيم شمالي هم از محل اين جابهجايي 50 ميليون يورو بدست آورده است و خود اين بازيكن هم سالانه پنج ميليون حقوق دريافت ميكند. در هفته گذشته ميان سران دو تيم ملاقاتي انجام و در آن انجام اين نقل و انتقال نهايي شده است.
واكنش برمنيها به اين خبر بسيار سريع بود. "لئو شاينكمان" مدير برنامههاي بازيساز برزيلي وردربرمن در اين باره به بيلد گفت: «اين خبر كاملا نادرست است.»
باشگاه وردربرمن هم جنجالها بر سر انجام توافق را رد كرد.
"مانفرد مولر"، يكي از اعضاي هيات رييسه گفت: «با يوونتوس هيچ قراردادي نبستهايم. ديگو هم نميتواند اين كار را بكند، زيرا تا سال 2011 با ما قرارداد دارد.»
با اين همه احتمال جدايي ديگو از وردربرمن از بين نرفته است. پس از آنكه ديگو در هفتههاي اخير بارها و بارها خبرساز و جنجالآفرين شد، سران ورزشي برمن خواستار انجام رفتارهاي حرفهايتر از سوي بازيكن خود شدند. البته "كلاوس آلوفس" مدير ورزشي وردربرمن بارها و بارها اعلام كرده، قصد ندارد اين هافبك با اهميت را واگذار كند.
بديهي است كه تيم شمالي آلمان تا اندازه معيني ميتواند برابر رفتن بازيكنش مقاومت نشان بدهد. چنانچه پاي 50 ميليون يورو در ميان با شد، آن وقت آنها موافقت خود را اعلام ميكنند.
نه عزیز ولی به هر حال باید واقع گرا باشیم.بارسا این فصل تیم وحشتناکیه ولی من که نگفتم قهرمان نمیشیم گفتم شانسمون کمتره در ضمن تبصرش از نظر من این بود که توی آلیانز آرنا یه جهنم درست بکنیم برای حریفا تا خارج از خونه زیاد نتیجش تاثیری نداشته باشه.
فقط کافیه یه بازی مثه بازی با هامبورگ بازی کنن!خوب چرا
تيم كه الان خيلي خوب داره بازي ميكنه. تازه خيلي هم اماده هست!
تا وقتی که سرمایه گذاری درست و حسابی نکنن نمیشه زیاد به کسب جام های اروپایی زیاد امیدوار بود!
بايرن مونيخ جمعى كامل از ستاره هاى ميلياردر امروزى فوتبال است كه هفته قبل مقابل هامبورگ شكست خورده و با سرخوردگى ۳ پله سقوط كرده و حالا براى جبران آن نتيجه تنها به پيروزى مقابل دورتموند مى انديشند و كلينزمن بايد اين همه ستاره را از لحاظ روانى به حدى برساند كه با تمركز در بوندس ليگا دنبال پيروزى باشند وگرنه رقباى سرسخت در بالاى جدول اجازه تكرار مقام قهرمانى را به آنها نمى دهند. در آخرين مسابقه اى كه امروز مرور مى كنيم كوتبوس پس از شكست مقابل صدرنشين دنبال پيروزى مقابل هانوفر است كه بازى قبلى را با پيروزى شيرين مقابل شالكه سپرى كرده و قطعاً ميزبان قعر جدولى براى فرار از اين نقطه بايد به فكر پيروزى در بازى هاى خانگى باشد تا با كمترين دردسر به سراغ بازى هاى بعدى برود.
abrarnews
بايرن مونيخ امروز در يك بازى سخت بايد به مصاف بروسيا دورتموند برود. پيروزى در اين بازى خانگى براى قرمزپوشان شهر مونيخ بسيار مهم است. با توجه به باخت هفته گذشته مقابل هامبورگ، مونيخى ها بشدت به ۳ امتياز بازى مقابل بروسيا دورتموند احتياج دارند. ميروسلاو كلوزه مهاجم ملى پوش بايرن در بازى امروز تيمش مى تواند نقش تأثيرگذارى داشته باشد البته اگر بتواند تيمش را همراهى كند! كلوزه كه از ناحيه زانوى خود دچار آسيب ديدگى شده براى حضور در بازى امروز بايد منتظر چراغ سبز پزشك باشگاه بايرن باشد. مهاجم سرشناس بايرن در مورد وضعيت خود به خبرنگار بيلد گفت: «هنوز نمى دانم در تركيب تيم قرار خواهم گرفت يا نه. هنوز كمى احساس درد مى كنم. درد زانويم اجازه نداده در اين چند روز تمرينات خوبى را پشت سر بگذارم اما به هر حال هنوز براى قرار گرفتن در تركيب امروز بايرن اميدوارم. بازى فوق العاده سختى است. هفته گذشته در هامبورگ ۳ امتياز حساس را از دست داديم و ۲ پله در جدول سقوط كرديم. ديگر در بازى امروز چاره اى جز پيروزى نداريم. دورتموند تيم خوبى است و ثابت كرده در خانه مقابل رقباى بزرگ خود خوب نتيجه مى گيرد. امروز بايد ببريم. مقابل دورتموند چاره اى جز پيروزى نداريم. اميدوارم بتوانم مقابل دورتموند تيمم را همراهى كنم.» كلوزه در ادامه در مورد كورس قهرمانى رقابت هاى بوندس ليگا گفت: «در حال حاضر ۴ تيم هافنهايم، هامبورگ، هرتا و بايرن مونيخ مدعيان اين فصل را تشكيل داده اند. به اعتقاد من در هفته هاى پايانى فقط ۲ تيم در كورس قهرمانى باقى خواهند ماند. هافنهايم تيم فوق العاده خوبى است و من احترام خاصى براى اين تيم قائلم اما بايد بگويم اين تيم تجربه لازم را براى قهرمانى ندارد. در پايان فقط هامبورگ و بايرن در كورس قهرمانى باقى خواهند ماند. به نظر من يا بايرن قهرمان مى شود يا هامبورگ. من هامبورگ را رقيب اصلى بايرن مونيخ در رقابت هاى بوندس ليگا مى بينم.
abrarnews
Bild- ميروسلاو كلوزه مهاجم ملى پوش بايرن مونيخ كه در جريان تمرينات هفته گذشته از ناحيه زانو دچار آسيب ديدگى شده بود، با صلاحديد پزشكان، جواز حضور در ديدار امشب مقابل بوروسيا دورتموند را به دست آورد. يورگن كلينزمن مربى اين تيم كه در اين ديدار كاپيتان مارك فان بومل و ماسيمو اودو را به ترتيب به دليل مصدوميت و محروميت در تركيب نخواهد داشت، درباره بهبودى كلوزه گفت: «براساس معاينات پزشكان مصدوميت كلوزه برطرف شده و او به اين ديدار خواهد رسيد.» حضور كلوزه در خط حمله تيم به معناى نيمكت نشينى دوباره پودولسكى خواهد بود. اين ملى پوش ۲۳ ساله كه در تابستان قصد عزيمت به كلن را دارد از نوامبر ۲۰۰۸ حتى يك بار نيز درميدان حاضر نشده است.
ایران ورزشی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)