تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 214 از 413 اولاول ... 114164204210211212213214215216217218224264314 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,131 به 2,140 از 4127

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه بارسلونا: FC Barcelona News

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

چراغ سبز پزشكان به هافبك ملي پوش بارسلونا براي بازگشت

آندرس اينيستا هافبك بارسلونا كه از اوايل ماه نوامبر به دليل مصدوميت حاشيه‌نشين شده بود براي بازگشت به ميادين فوتبال از پزشكان چراغ سبز دريافت كرد.
    به گزارش خبرگزاريها از مادريد ، اين ملي پوش ‪ ۲۴‬ساله اسپانيايي در ديدار شنبه آينده بارسلونا با رئال مايوركا به تيمش خواهد پيوست .
    اينيستا در نيمه دوم ديدار بارسلونا با بازل سوييس در چارچوب مسابقات ليگ قهرمانان اروپا در ورزشگاه نيوكمپ دچار كشيدگي عضله پاي راست شد .
    با اين حال غيبت وي باعث نشد بارسلونا صدرنشيني خود را در لاليگا حفظ نكند. بارسلونا اكنون پس از انجام شانزده بازي در ليگ ، ده امتياز با سوي يا نزديكترين رقيب خود فاصله دارد .

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

میلیتو در ماه فوریه به تمرینات بارسلونا بازمیگردد

" گابریل ملیتو " مدافع مصدوم تیم بارسلونا، امیدوار است که بتواند در ماه فبریه به تمرینات بارسلونا بازگردد.
    این مدافع آرژانتینی به علت مصدومیت دیگر نتوانست تیمش را همراهی کند، امیدوار است که پس از برطرف شدن مصدومیتش بتواند به تمرینات تیم بارسلونا بازگردد.
    زمانی که " گابریل ملیتو " در مرحله یک چهار نهایی لیگ قهرمانان اروپا مصدوم شد، گفته می شد که وی می تواند پس از شش ماه تیمش را همراهی کند، اما اگر زمان بازگشت وی ماه فبریه باشد وی پس از 10 ماه به تمرینات بارسلونا بازگشته است.
    ملیتو که در اوایل ماه می مورد عمل جراحی قرار گرفته است، هنوز هم در پایش احساس درد می کند که این درد باعث شده است وی نتواند در تمرینات تیمش حضور داشته باشد.
    بارسلونا امیدوار است که بتواند از وجود این مدافع آرژانتینی در دیدار با ---- استفاده کند، اما اگر وی هنوز هم درد داشته باشد، بعید است که آنها چنین ریسکی بکنند و به وی در آن دیدار بازی دهند.

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

ریبری: من هم مانند لیونل مسی تاثیر گذار بازی می کنم

ممکن است مسوولان بایرن مونیخ از شنیدن این خبرکه فرانک ریبه ری در اندیشه بازی برای یکی دیگر از بزرگترین باشگاه های اروپا است, خوشحال نشوند, اما این ستاره بازیساز آینده اش را در باشگاه دیگر می بیند.

ریبه ری فاش کرد که قصد دارد در آینده برای یکی دیگر از باشگاه های ثروتمند اروپا توپ بزند و معتقد است او از این جهت که می تواند در روند یک بازی تاثیر بگذارد و نتیجه آن را تغییر دهد به لیونل مسی, مهاجم آرژانتینی بارسلونا شبیه است.

ملی پوش فرانسوی باواریایی ها فصل خوبی را در کنار این تیم داشته است اما در مصاحبه با کیکر گفته در رویای بازی برای تیمی مانند بارسلونا, رئال مادرید, منچستریونایتد و یا چلسی به سر می برد.

او در این خصوص گفت:"تردیدی وجود ندارد که بایرن مونیخ بزرگترین و بهترین باشگاه جهان است. اما باشگاه های دیگری نیز وجود دارند که بازی برای آنها رویای هر فوتبالیستی است. مثل بارسا, رئال مادرید, چلسی و منچستریونایتد. قطعا خیلی دوست دارم به خاطر تاریخ غنی و سنت فوق العاده رئال مادرید در این باشگاه بازی کنم اما از بودن در بایرن نیز خوشحالم و بنابراین باید ببینیم در آینده چه پیش خواهد آمد."

ریبه ری در ادامه به تشابه خود با مسی اشاره و عنوان کرد:"فکر می کنم شیوه بازی من و مسی خیلی به هم شبیه است. ما هر دو باعث برقراری توازن در بازی می شویم و برای هماهنگ کردن کل تیم توپ می زنیم."

با آنکه مقامات رئال مادرید سخت به دنبال یافتن یک گوش راست در بازار نقل و انتقالات زمستانی هستند اما این صحبتهای ریبه ری به این معنا نیست که مایل است رئال مادرید در این مقطع از فصل به وی پیشنهاد همکاری دهد, زیرا تردیدی وجود ندارد که مقامات بایرن در میانه فصل با هرگونه ییشنهاد در مورد این بازیکن مخالفت خواهند کرد و حاضر نمی شوند او را به باشگاه دیگری منتقل کنند.

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

آغاز تمرينات بارسلونا بدون بازيکنان کليدي

خبرگزاری جمهوری اسلامی (ايرنا)
    باشگاه بارسلوناي اسپانيا تمرينات بعد از تعطيلات کريسمس را در غياب شماري از بازيکنان کليدي شامل ليونل مسي، دني آلوس و ساموئل اتوئو آغاز کرد.

پس از پايان يک هفته تعطيلات هميشگي کريسمس در ليگ اسپانيا، تمرينات تيم ها آغاز شد از جمله بارسلونا که به دستور "پپ گوارديولا" روز دوشنبه در غياب بازيکنان اصلي خود تمرين کرد.
    يحيي توره هافبک اين تيم که اخيرا شايعه انتقال به باشگاه آرسنال را پشت سر گذاشته، به دليل گلو درد غيبت داشت. ليونل مسي، اتوئو، آلوس، سيدو کيتا، مارتين کاسرس، و گابريل ميليتو نيز که به کشورهايشان سفرکرده اند، به دليل دوري مسافت با اجازه باشگاه مي توانند چند روز بيشتر در تعطيلات باشند.
    خبر خوب سال نو براي بارسايي ها هم اين که، اندرس اينيستا بعد از دو ماه مصدوميت، به آمادگي لازم رسيده است.
    وي روز دوشنبه همراه با بقيه اعضاي تيم تمرين کرد و با موافقت پزشکان مي تواند در مسابقات حضور يابد.
    اينيستا آماده است که در ديدار روز شنبه برابر مايورکا در ورزشگاه نيوکمپ بازي کند.

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

بارسلونا و روزهاي رويايي پپ گوارديولا

رقابت‌هاي ليگ فوتبال باشگاه‌هاي اسپانيا لاليگا در حالي تعطيلات زمستاني خود را پشت مي‌گذارد كه بارسلونا با هدايت پپ گوارديولا سرمربي جوان و ‪۳۷‬ ساله خود روزهاي رويايي را سپري كرده و با فاصله ‪ ۱۰‬امتيازي نسبت به تيم دوم، در صدر جدول رده بندي قرار دارد.
    به گزارش ايرنا، رقابت‌هاي لاليگاي اسپانيا در حالي آغاز شد كه بارسلونا تيم مردمي و محبوب ايالت كاتالان ‪ ۲‬فصل سياه و ضعيف را پشت سرگذاشته بود و نتايج اين تيم بزرگ به حدي دور از انتظار و باور نكردني بود كه فرانك رايكارد سرمربي آبي و اناري پوشان به طرز محترمانه‌اي از سوي خوان لاپورتا مدير باشگاه بارسلونا كنار گذاشته شد.
    قبل از آغاز مسابقات اين فصل، خوان لاپورتا به دنبال جايگزين مناسبي براي رايكاردي بود كه طي حضور ‪ ۵‬ساله خود در نوكمپ، ‪ ۲‬عنوان قهرماني در لاليگا و يك عنوان قهرماني جام باشگاه‌هاي اروپا را براي هواداران متعصب كاتالاني به ارمغان آورده بود.
    با اين اوصاف همگان انتظار داشتند تا مربي نامداري جايگزين رايكارد شده و بر روي نيمكت داغ سرمربيگري بارسا بنشيند و در حالي كه هر روز نام مربيان سرشناسي همچون خوزه مورينيو، رونالد كومان و ماركو فان باستن به گوش مي‌رسيد، خوان لاپورتا هدايت تيم خود را به گوارديولاي جوان سپرد.
    اين اقدام دور از انتظار و البته شجاعانه لاپورتا، انتقادهاي فراواني را در برداشت به طوري كه يوهان كرايف مرد تاريخ ساز باشگاه بارسلونا از اين انتخاب ابراز نارضايتي كرده و آينده بارسا را تاريك توصيف كرد.
    اما پپ گوارديولا يكي از برترين بازيكنان تاريخ باشگاه به حساب مي‌آمد و در بين هواداران متعصب كاتالان داراي جايگاه ويژه‌اي بود كه همين امر، اين سرمربي جوان را به كار و تلاش و از بين بردن بحران‌هاي موجود در باشگاه ترغيب كرد.
    گوارديولا كه در دوران بازيكني پرافتخار و نامدار بود تا قبل از انتصاب به سرمربيگري بارسلونا هيچ آوازه‌اي در بين مربيان نامدار جهان نداشت و تنها سرمربيگري بارسلوناي ب را در كارنامه خود مي‌ديد.
    اين مربي تازه كار در فصل نقل و انتقالات چندان به دنبال نام‌هاي بزرگ نبود و اشتباه مربيان قبلي بارسا را تكرار نكرد و با شناخت نقاط ضعف تيم، دانيل آلوز و سيدو كيتا از سويا، جرارد پيكه از منچستر يونايتد و در نهايت الكساندر هلب از آرسنال را به خدمت گرفت كه در اين تصميمات نيز بسياري از كارشناسان شروع به انتقاد كرده و خريدهاي تازه را مناسب نمي دانستند.
    بارسلونا در نخستين ديدار فصل برابر نومانسيا تن به شكست يك بر صفر داد و در هفته دوم برابر رسينگ سانتاندر در نيوكمپ به تساوي يك بر يك قناعت كرد كه پس از اين ديدار فشار رسانه‌ها و مخالفان گوارديولا به اوج خود رسيد.
    اما لاپورتا از سرمربي تازه كار خود حمايت قاطع كرد تا مردان كاتالان به يكباره دگرگون شده و با پياده كردن دستورات تاكتيكي گوارديولا در ‪ ۱۴‬بازي بعدي خود به آمار عجيب ‪ ۱۳‬پيروزي و يك تساوي دست يابند.
    حالا بارسلونا با ‪ ۴۱‬امتياز از ‪ ۱۶‬ديدار مقتدرانه در صدر جدول ايستاده و ‪ ۱۰‬امتياز از سويا تيم دوم جدول پيش است، خوشحالي هواداران بارسا زماني بيشتر شد كه مردان كاتالان در ال‌كلاسيكو، رئال مادريد رقيب پايتخت‌نشين خود را با ‪ ۲‬گل شكست داده و اختلاف خود را به بي‌سابقه‌ترين رقم در چند سال اخير يعني ‪ ۱۲‬امتياز رساندند.
    نظم منحصر به فردي كه پپ در اردوي بارسا برپا كرده به همراه تاكتيك‌هاي نوين و بهره‌گيري مطلوب از نفرات باعث صدرنشيني اين تيم شده و حالا هيچ مخالفي شجاعت انتقاد از بارساي رويايي پپ را ندارد، حتي كرايف هميشه معترض هم از شرايط فعلي تيم تعريف و تمجيد كرده است.
    تيمي كه در ابتداي فصل با جدايي رونالدينيو و دكو ستاره‌هاي گران قيمت فوتبال اروپا كمتر كارشناسي براي آنان شانس قائل بود، حالا يكه تاز لاليگا شده و حريفان ريز و درشت خود را پشت سر هم و با تعداد گل‌هاي فراوان شكست مي‌دهد.
    خط حمله ويرانگر بارسا در پيروزي‌هاي اخير نقش فراواني داشته است، ليونل مسي ستاره بزرگ فوتبال جهان به همراه ساموئل اتوئو و تيري آنري در اين فصل درخشش فوق‌العاده‌اي داشته و بارها دروازه حريفان را گلباران كرده اند به طوري كه بارسا تا پايان هفته شانزدهم با تفاضل گل مناسب مثبت ‪۳۸‬ آمار جالب توجهي را رقم زده است.
    بارسا در ليگ قهرمانان نيز با اقتدار به مرحله حذفي صعود كرده و بايد به مصاف ---- از فرانسه برود كه به نظر مي‌رسد براي پيروزري و صعود به جمع هشت تيم پاياني مشكلي داشته باشد.
    قهرمان هجده دوره لاليگا يكي از معدود تيم‌هاي است كه تمامي جام‌هاي موجود در رده باشگاهي را در اروپا فتح كرده است و اين فصل بهترين فرصت براي بردن جام‌هاي ديگر است.
    بارسا در آغاز مجدد رقابتهاي لاليگا روز شنبه ‪ ۱۴‬دي ماه ميزبان مايوركا بوده و تا پايان نيم فصل اول ‪ ۳‬بازي ديگر در پبش دارد، كه به نظر نمي‌رسد مايوركا، اوساسونا و دپورتيو لاكورنيا هم رقباي خطرناكي براي مردان سختكوش گوارديولا باشند.
    هرچند تا پايان مسابقات اين فصل لاليگا ‪ ۲۲‬بازي باقي مانده است، اما اگر تيم بارسا دچار افت نشده و به اين روند ادامه دهد، قهرماني بارسا در ليگ اسپانيا بسيار محتمل بوده و به نظر مي‌رسد كاتالان‌ها بايد به سومين قهرماني خود در جام قهرمانان فكر كنند.
    اتفاقي كه اگر به وقوع بپيوندد گوارديولا را در اوج جواني به محبوبيت دو چندان در بين هواداران رسانده و اين مربي جوان را در بين بهترين‌هاي جهان قرار مي‌دهد.

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

بازگشت به كار
    جمع نفرات تیم اصلی، دوشنبه پس از تعطیلات كریسمس شان به تمرین بازگشتند تا آماده سازی برای بازی شنبه برابر مایوركا را آغاز كنند.

بازیكنان پپ گواردیولا، دوشنبه ساعت 5.30 بعد از ظهر پس از تعطیلات كریسمس تمرینات را از سر گرفتند. پنج بازیكن - كاسرس، كیتا، مسی، اتوئو و آلوز - برای تمدید تعطیلاتشان تا دوم ژانویه، به دلیل فاصله سفر به كشورهایشان اجازه گرفته اند و بنابراین این جلسه را از دست دادند.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دو جلسه در سه شنبه

سه شنبه، نفرات تیم در مینی استادی ساعت 11 صبح و دوباره ساعت 5.30 بعد از ظهر تمرین خواهند كرد. در شب سال نو، تنها یك جلسه خواهد بود، دوباره در مینی استادی، ساعت 10.30 صبح.

روز سال نو

پپ گواردیولا به بازیكنان یك روز تعطیلی در روز سال نو داده است؛ ولی تمرینات جمعه صبح ساعت 11 پیش از بازی شنبه از سر گرفته خواهند شد.

تمرین پیش فصل

مطابق معمول؛ بازیكنان در روز بازی تمرین خواهند كرد؛ این بار ساعت 10.30 صبح در نیوكمپ. آنها سپس ساعت 6.30 بعد از ظهر پیش از آغاز بازی در ساعت 8 شب؛ بازخواهند گشت. سپس یك جلسه تمرینی برای 11 صبح یكشنبه برنامه ریزی شده است.

لیگ به نیوكمپ بازمی گردد

كار لیگ؛ شنبه آینده برای نخستین بازی 2009 به نیوكمپ بازمی گردد كه بارسا با مایوركا در هفدهمین هفته لیگ اسپانیا روبرو می شود. آغاز بازی ساعت 8 شب (به وقت محلی) است و بازی از TV3 و لا سكستا پخش خواهد شد. این نخستین بازی لیگی در نیوكمپ، از زمانی كه بارسا 2-0 بر رئال مادرید چیره شد، خواهد بود.

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

اینیستا: «با تمام وجود مشتاق بازی کردن هستم.»

اندرس اینیستا بازگشته است. او مجوز پزشکی را دوشنبه دریافت کرد و تمام آنچه که او اکنون در ذهنش دارد، بازی برای بارساست. او گفت: «من هرگز این همه وقت مصدوم نشده بودم و اکنون با تمام وجود، مشتاق بازی کردن هستم.»

اگر جوزپ گواردیولا صلاح بداند، اندرس اینیستا، سال 2009 را به شکلی متفاوت از پایان سال 2008، آغاز خواهد کرد: با فوتبال بازی کردن. این ملی پوش اسپانیایی، پس از تقریبا دو ماه دوری، سرانجام بهبودی کامل خود را بدست آورد، و ادعا می کند که دوباره به فرم مطلوبش خواهد رسید. او گفت: «این نوعی از مصدومیت است که شما ناگهان احساس می کنید که خوب هستید، اما باید مراقب باشید. من فکر می کنم که همه چیز خوب پیش رفت. در حال حاضر، من خوبم و به طور عادی تمرین می کنم، درست مثل بقیه.»

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دلتنگ بازی کردن، اما راضی از وضعیت تیم

دور بودن از بازی، برای هیچ بازیکنی دلپذیر نیست، اما اینیستا نیمه پر لیوان را می بیند. «شما از بیرون بودن رنج می برید، اما در این مورد، من شخصا لذت بردم، چرا که تیم فوتبالی زیبا را ارائه می داد، ما به بردن ادامه دادیم. من فکر نمی کنم ما می توانستیم آرزوی موقعیتی بهتر را نسبت به آنچه در آن هستیم، داشته باشیم.»

تیم بزرگتر از اشخاص

بخش عمده ای از دلایل موقعیت عالی بارسا، قدرت عظیم در عمق تیم است. او توضیح داد: «همه ما زمانی را داخل زمین سپری می کنیم، و در بالاترین سطح، به بازی می پردازیم، و این مهمتر از هر مسئله شخصی دیگری است. من گفتم که پس از مصدوم شدن، هیچ نگرانی نداشتم، چرا که می دانستم که ما تیمی عالی داریم.»

بدون مشکل با تعطیلات دو روزه

این بازیکن همچنین تصریح کرد که او هیچ مشکلی با این مسئله که کیتا، مسی، اتوو، کاسرس و آلوز، تعطیلاتی طولانی تر از سایرین دارند، ندارد. او گفت: «آنها دوستانی هستند که لیاقت یک یا دو روز بیشتر را دارند، چرا که خانواده های آنها خیلی دورترند، و به ندرت شانس دیدن آنها را در طول سال بدست می آورند. اگر تمام تیم با این مسئله موافق نبود، آنها چنین فرصتی را بدست نمی آوردند، اما این واقعا مشکلی نیست.»

بهترین و بدترین در 2008

از اندرس اینیستا پرسیده شد که نگاهی به نکات برجسته سال قبلش بیاندازد، و او گفت که «صرف نظر از فتح قهرمانی جام ملتهای اروپا، من باید به شروع خوبمان در لیگ این فصل اشاره کنم.» بدترین اتفاق، بدون شک مصدومیتی بود که او دچارش شد. برای سال 2009، اینیستا آرزو می کند که «سالی بدون مصدومیت داشته باشم و تمام عناوین ممکن را فتح کنم.» بیایید امیدوار باشیم که آرزوهای او به تحقق بپیوندند!

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

کیتا در صدر فهرست خرید مارسی

مسوولان المپیک مارسی قصد دارند برای به خدمت گیری سیدو کیتا, هافبک بارسلونا اقدام کنند.

به گزارش الموندو دپورتیوو, مقامات باشگاه مارسی فرانسه کیتا را در صدر فهرست خرید تابستانی خود قرار داده اند و درنظر دارند با ارائه پیشنهادی کلان وی را در فصل آینده به خدمت بگیرند.
    کیتا در تابستان امسال به نیوکمپ منتقل شد و تا سال 2012 نیز با آبی و اناری پوشان قرارداد دارد اما این قرارداد طولانی مدت مانع عقب نشینی مدیران المپیک مارسی در جذب وی نخواهد شد.

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

ليونل مسى: هر جور كه دلم مى خواهد بازى مى كنم

" ديه گو آرماندو مارادونا " سرمربى تيم ملى فوتبال آرژانتين، زمانى كه " ليونل مسى " بازيكن جوان بارسلونا با پشت سر گذاشتن چند بازيكن گتافه گلى به ثمر رساند كه بسيارى آن را با گل معروف مارادونا به انگلستان در جام جهانى ۱۹۸۶ مقايسه كردند، گفت مسى مى تواند جاى او را در فوتبال بگيرد. او گفت: «من نام بازيكنى كه جاى مرا در فوتبال آرژانتين خواهد گرفت مى دانم، اين نام ليونل مسى است.»

" خوان سباستين ورون " هم درباره ليو مى گويد: او خجالتى است. شبيه يك برادر كوچكتر كه بازى كردن با پلى استيشن را به صحبت كردن ترجيح مى دهد. ما بايد از او مراقبت كنيم. من شخصاً او را در كشوى ميز كنارى ام خواهم گذاشت. اما نظرات " يوهان كرايف " بزرگ درباره او متفاوت است. ستاره پيشين فوتبال هلند كه درباره مسى مدام بر يادگرفتن بيشتر او تأكيد دارد و وقتى كه مجموعه اى از وظايف را كه بايد او ياد بگيرد بر مى شمارد مى گويد: وقتى كه او اين نكات ويژه را ياد بگيرد نه تنها توپ طلا را خواهد برد بلكه يك مجموعه كامل «افتخارات» را كسب خواهد كرد.

•هنوز هم بسيارى از فوتبالدوستان سبك بازى ات را با مارادونا مقايسه مى كنند...

-من سعى نمى كنم كارهاى كسى را تقليد كنم و هر جور كه دلم مى خواهد بازى مى كنم. من بازى هايم را در تلويزيون تماشا نمى كنم. مى گويند بايد بازى خودت را بهتر كنى و اشتباهاتت را بر طرف كنى اما من بازى تماشا نمى كنم.

• چه زمان متوجه شدى مردم دوستت دارند؟

- در ۱۷ سالگى(۲۰۰۴ ) در يك ديدار دوستانه مقابل يوونتوس در نوكمپ، به عنوان بازيكن فيكس بازى را آغاز كردم. آن روزى بود كه مردم من را شناختند و احساس كردم دوستم دارند.

• آيا شما به نوع گلى كه مى زنيد توجه خاصى داريد؟

- اگر آن گل به وسيله يك حركت خوب ايجاد شده باشد ممكن است يك مقدار بيشتر شادمانى كنم اما اگر آن در ريباندى به دست آيد و يا در دقيقه پايانى يك دربى زده شود من شبيه يك گل شگفت انگيز آن را جشن خواهم گرفت.

• همه گل هاى خود را به ياد داريد؟ و همچنين آنهايى را كه از دست داديد؟

- من نمى دانم كه آيا مى توانم همه جزئيات را به ياد بياورم اما تقريباً همه آنها را به خاطر دارم. من آن گلى را كه مقابل گتافه در كوپا دل راى زدم دوست دارم براى اينكه آن گل شبيه گل مارادونا در جام جهانى ۸۶ بود. يك گلى كه من در مقابل مكزيك در كوپا آمريكا زدم نيز گل مورد علاقه ام بود. من درباره آنهايى كه از دست دادم فكر نمى كنم اما سعى مى كنم كه از اشتباهاتم درس بگيرم.

• به نصيحت گوش مى دهيد؟

- رونالدينيو، دكو و خوان ورون، هميشه به من مى گويند كه من هنگامى بايد دريبل بزنم كه نزديك محوطه جريمه هستم و پاس بدهم وقتى كه دورتر هستم ،در غير اين صورت حريفان مى توانند بر روى من خطا كنند چون مى دانند كه من سبب يك ضربه آزاد يا پنالتى نخواهم شد. من سعى مى كنم اين نصيحت ها را بكار بگيرم اما در مجموع من دوست دارم با توپ بازى كنم.

• به جز توپ به چه چيزى علاقه داريد؟

- از خود گذشتگى.

• كدام از خود گذشتگى، وقتى كه پول عظيمى براى انجام دادن آنچه كه به آن علاقه داريد مى گيريد؟

- وقتى ۱۳ ساله بودم، دوستانم و خانواده ام را ترك كردم و به بارسلونا آمدم. هرچند پدر و مادرم همراهم بودند اما در آن سن ساده نبود.

• دوست داريد در كدام قسمت از نوع بازى ات پيشرفت كنيد؟

- بدون شك، ضربه سر زدن است بخشى از بازى ام كه نياز به توجه بيشتر دارد. من خيلى قد بلند نيستم. خوشبختانه چالاكى من در بعضى مواقع مشكل عدم ارتفاعم را برطرف مى سازد.

• جمعيت تماشاگران چه مقدار بر رويت مى تواند تأثير داشته باشد؟

- بازى كردن بدون چنين جوى افسرده كننده است. موضوع اين نيست كه اين جمعيت مقابل شماست يا براى شما. بدون آنها بازى كردن خسته كننده است. هنگامى كه من در خانه و در نوكمپ و يا در زمين ريورپلاته بازى مى كنم احساس خوبى دارم و همچنين حتى اگر آنها نمى توانند گل بزنند اما مى توانند كمك كنند. از جهت ديگر تاثير آنها هنگامى كه شما خارج از خانه بازى مى كنيد بستگى به شخصيتتان دارد. شخصا سبب ناراحتى من نمى شود.

• آخرين بارى كه در زمين فوتبال خنديدى چه زمانى بود؟

- به ياد ندارم اما هر بار كه به ميدان مى روم سعى مى كنم تا شاداب باشم. البته اگر ما ببازيم من احساس بدى دارم و نمى خواهم كسى با من صحبت بكند. من باخت را دوست ندارم حتى در بازى با پلى استيشن.

• بعضى اوقات كه بازى بد پيش مى رود چگونه كنار مى آييد؟

- اگر من نتوانم با توپ كار كنم پاس مى دهم. اگر من يك بازى بد داشته باشم من توپ را به همتيمى ام مى دهم. اگر توپ به من نرسد من به دنبال آن خواهم رفت.

• آيا تاكنون اغوا شده اى كه بعد از يك خطا تلافى هم بكنيد؟

- من از لگد زدن نفرت دارم آن هم هنگامى كه من توپ ندارم. برخى اوقات هنگامى كه ضربه مى خورم وسوسه شده ام كه تلافى كنم اما خوشبختانه خودم را نگه داشته ام. من سعى مى كنم تا تلافى را با يك حركت خوب جبران كنم.

• شما، اتوئو و آنرى همه دوست داريد در تكاپو باشيد. چه كارى مى كنيد تا تركيب تيم از هم نپاشد؟

- ما سعى مى كنيم تا هماهنگ باشيم. هنگامى يكى به چپ مى رود ديگرى به راست مى رود. اما برخى اوقات ما همه در يك منطقه جمع مى شويم و اين مى تواند سبب گيج شدن و پيچيده شدن وضعيت شود.

• رسيدن به يك تركيب در خط حمله چگونه است؟

- كار آسانى نيست. شما بايد مهاجم همراهتان را خيلى خوب بشناسيد. اين نقطه كليدى كار است. سبب مى شود تا شما بدانيد كى پاس بدهيد و يا يك پاس از زوجتان دريافت كنيد.

• جدا از اينها در بارسلونا، كار كدام مهاجمان شما را ترغيب به تماشاى بازيشان مى كند؟

- من بازى مهاجمان زيادى را نگاه مى كنم مثل رونالدينيو ، ته وز، ساويولا، آگرو، رونى، كريستيانو رونالدو ... و نه فقط اينها، افراد زيادى هستند.

• چرا جوانان در بارسلونا خوب پيشرفت مى كنند؟

- به اين علت كه برنامه پرورش جوانان در بارسلونا يكى از بهترين ها در جهان است. اين جا به كودكان بردن را آموزش نمى دهند، بلكه امكان رشد دادن قابليت ها و مهارت ها را فراهم مى كنند ، به همين دليل برخلاف آرژانتين كه تمرينات فيزيكى تر است، در بارسا ما هر روز تمرينات با توپ داشتيم. من به ندرت بدون توپ دويدم. به وضوح هدف تمرينات پرورش مهارتها بود.

• فكر مى كنيد هنوز هم به پيشرفت نياز داريد؟

- بله، هنوز جا براى پيشرفت زياد است. مثلاً اينكه بتوانم با هر ۲ پا به خوبى هم شوت بزنم. هنوز پاى راستم كار دارد، ضمن اينكه ياد بگيرم اينكه مثل رونالدينيو ضربه آزاد بزنم هم بد نيست. من او را يكى از بهترين ها در اين رابطه مى دانم.

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

اگر بارسلونا لغزش كند / اوگو سانچس: رئال مادريد قهرمان مي‌شود

ستاره سابق رئال مادريد و سرمربي جديد آلمريا گفت كه تيم محبوبش تنها در صورتي سي و دومين قهرماني خود در لاليگا را بدست خواهد آورد كه رقيب ديرينه يعني بارسلونا لغزش‌هاي بسياري در نيم فصل دوم داشته باشد.

اوگو سانچس يكي از اسطوره‌هاي اسبق رئال مادريد كه به تازگي سمت سرمربي‌گري تيم آلمريا را بدست آورده است در گفت‌وگويي با راديو ملي اسپانيا گفت: «در آلمريا قصد دارم شخصيت و اراده را به تيم تزريق كنم تا آنها بتوانند به اهداف خود دست پيدا كنند. از بازيكنان مي‌خواهم كه در حمله‌ها نظم، ترتيب و سرعت را رعايت كنند.»

سانچس ادامه داد: «به عنوان مربي ديگر مانند گذشته نيستم و تغيير كرده‌ام. اكنون بيشتر مراقب گفته‌هايم در نشست‌هاي خبري هستم چرا كه وقتي سرمربي تيم ملي مكزيك بودم اغلب صحبت‌هايم به صورت وارونه انعكاس داده مي‌شد.»

بسياري اين شايعه‌ را مطرح كرده‌اند كه سانچس از آلمريا به عنوان سكوي پرتابي جهت در دست گرفتن سكان هدايت رئال مادريد در آينده نزديك استفاده مي‌كند.

سرمربي 50 ساله آلمريا در اين باره به شوخي گفت: «من احتمال سرمربي‌گري هيچ تيمي در لاليگا را رد نمي‌كنم. اما، بهتر است بارسلونا به من پيشنهادي ارايه ندهد چرا كه پاسخم به آنها منفي خواهد بود.»

اوگو سانچس در پايان گفت‌وگوي خود پيرامون رقابت اين فصل رئال مادريد و بارسلونا براي قهرماني در لاليگا گفت: «قهرماني رئال مادريد در اين فصل از رقابت‌هاي لاليگا آسان نخواهد بود. در اين راستا ، بارسلونا بايد لغزش‌هاي بسياري از خود نشان دهد.»

وي خاطرنشان كرد: «رئال مادريد با كمبود نيرو روبرو نيست. كيفيت و استعدادهاي بسياري در اين تيم وجود دارند اما شايد چيزي كه رئال مادريد كم دارد مقداري تجديد قوا باشد. من در جايگاهي نيستم كه در اين باره اظهارنظر كنم.»

اوگو سانچس در كنار زارا مهاجم افسانه‌اي اتلتيك بيلبائو تنها بازيكني است كه توانسته در يك فصل از رقابت‌هاي لاليگا 38 گل به ثمر برساند. او همچنين پنج بار توانسته عنوان ال‌پيچيچي (آقاي گل لاليگا) را از آن خود كند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •