درود
من الان ترم سوم کاردانی کامپیوتر هستم در آزاد
چون بودجه برای خوندن کارشناسی تو آزاد ندارم ، می خوام تو کنکور سراسری کارشناسی شرکت کنم
و چون درسهایی که برای کنکور لازمه رو کامل بلد نیستم ، می خوام برم کلاس کنکور
ولی هیچی در مورد این کلاسها و روالشون نمی دونم؛ اگه می شه یه راهنمایی بفرمایید. اصلاً صلاح هست من تو کلاس شرکت کنم؟
سلام
خب بهتره از همون کلاسی که میری ، بپرسی
مشاوره میدن بهت.
کلاس هم بری کمکت میکنه
ممنونم فرشید جان
در مورد سوال دومم اگه مثلا بخوام که یه گرایش رو تغییر بدم یعنی مثلا قدرت یه شهردیگه ای قبول شده باشم و الانم دارم میرم و حالا اگه خدا بخواد و کارنامه بیاد بفههمم که مثلا مخابرات شهر خودمم قبول شدم میتونم برم همون مخابرات رو بخونم یعنی تغییر گرایش هم در صورت قبول شدن نمیشه داد؟؟
خواهش میکنم...
در مورد تغییر گرایش اطلاعات زیادی ندارم...
ولی به نظرم بشه تغییر گرایش داد. ( اگه قبول شده باشی )
بهتره در ابن مورد با کارشناس رشته خودت توی دانشگاه صبحت کنی
سلام
من ترم 2 رشته کاردنی نرم افزار موسسه غیرانتفایی احرار رشت هستم.امسال کنکور باید بدم.
دوستان خواستم بدونم که این قانون رفتن بدون کنکور از کاردانی به کارشناسی واسه شاگرد اول دانشگاهها و معدل بالای 18 های غیرانتفایی به دانشگاههای روزانه اصلا اجرا میشه ؟ اگه میشه آیین نامه رو میدید بخونم.
من که تا الآن 2ترم خوندم معدلم بالای 18.5 بوده و2ترم بعد هم انشاالله میشه ، امیدی اصلا میتونم داشته باشم به این قانون؟ چند درصد روش حساب کنم؟ یعنی انقدر میشه اعتماد کردن که زیاد درگیر کنکور نشد؟
درضمن میخواستم بگم چه آزمونهای آزمایشی واسه ما وجود داره؟ (زیاد گرون نباشه) فقط امتحان ، از این کلاس ها و جزوه ای ها نه!.gif)
ممنون میشم راهنمایی کنید.gif)
سلام
اینو دانلود کن:::
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا رو هم ببین:::
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای آزمون ها هم برای کارشناسی ، مدرسان شریف بد نیست،قیمتش هم خوبه... اکسین و پارسه هم خوبن
موفق باشی