سلام من چند تا فایله wmv دارم که می خوام رو گوشی بریزم اما n73 این فرمت رو ساپورت نمیکنه می خوام بدونم که wmv رو به چه فرمتی تبدیل کنم بهتره و n73 ساپورت میکنه یا اصلا راه دیگه ای به جز تبدیل فرمت وجود داره؟
سلام من چند تا فایله wmv دارم که می خوام رو گوشی بریزم اما n73 این فرمت رو ساپورت نمیکنه می خوام بدونم که wmv رو به چه فرمتی تبدیل کنم بهتره و n73 ساپورت میکنه یا اصلا راه دیگه ای به جز تبدیل فرمت وجود داره؟
ساید مشکل کثیف بودن درب گوشیتون باشه که کمی خاک گرفته، درشو باز کنید هم پشت گوشی و هم در رو خوب تمیز کنید بعد جا بندازید، موقعی هم که در رو برای عکس گرفتن باز کردید رو به بالا بکشیدش تا تو جاش سفت تر بشه
بهترین فرمتی که می تونید بهشون تبدیل کنید 3g2 یا 3gp هستن که با برنامه ی ImTOO Mpeg Encoder یا هر برنامه ی تبدیل قوی دیگه ای می تونید تبدیل کنید، بهترین تنظیمات هم از نظر من اینهاست :
Bitrate : 400 , Frame Rate : 25 , Size : 320x240
فرمت صداش رو هم بزارید AAC با کیفیت 64 , mono
اگر نمی خواین تبدیل کنید احتمالا برنامه ی Core Player ورژن جدیدش (1.2.5) باید مشکلش با wmv رو حل کرده باشه و بتونه پخشش کنه تو گوشی
KINGTATuجان اين برنامه هاي كه گفتي به من از كدوم سايت بگيرمش؟
دوست عزیز میتونی با نرم افزار Mcfunsoft video solution version 7.9.0.6 به فرمت mp4 standard quality تبدیل کنی هم صداش خوبه هم کیفیت تصویر. اینو امتحان کن پشیمون نمیشه. خدائیش اخر کیفیته.
Last edited by Nima101x; 12-08-2008 at 16:17.
هر برنامه ای بخوای تو همین انجمن سرچ کنی پیدا می کنی
سلام دوستام.
1. گوشيمو اگه به محض پر شدن باطري از شارژ بكشم، خيلي زود خالي ميشه ولي اگه از شب تا صبح بمونه بيشتر شارژ نگه ميداره. جريان چيه؟
2. وقتي گوشي رو خاموش و روشن ميكنم، يه مرتبه نصف شارژ گوشي ميپره. داستان اين يكي چيه؟
ممنون ميشم كمكم كنيد.
سلام نرم افزاری می خوام که عکس ها ویا ویدیو ها و ... رو تو n73 مخفی کنه ویا روی اون ها قفل بذاره؟
با برنامه ی اکسپلورر میتونی هایدنشون کنی.
فکر کنم با برنامه ی اسمارت گارد بشه رو فایلا قفل گذاشت.
KINGTATu جان بخاطر راهنمایی در مورد دوربین خیلی ممنونم
Last edited by 6281368; 14-08-2008 at 14:10.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)