آخه تو هر تاپيكي يه چيزي زده
مدير اين انجمن يه حالي بده به اين تاپيك ها
به جا گفته ايكس اس
يه جا اس اي تولز
يه جا ...
من موندم بين چار راه !
اس اي تولز رو سرچ كردم يكي 5 مگ يكي 65 مگ پيدا شد !
اون لايت كه ميگن منظورتون همون 5 مگ ورژن 1.08 ؟
عالي
متوسط
ضعيف
آخه تو هر تاپيكي يه چيزي زده
مدير اين انجمن يه حالي بده به اين تاپيك ها
به جا گفته ايكس اس
يه جا اس اي تولز
يه جا ...
من موندم بين چار راه !
اس اي تولز رو سرچ كردم يكي 5 مگ يكي 65 مگ پيدا شد !
اون لايت كه ميگن منظورتون همون 5 مگ ورژن 1.08 ؟
دوست عزیز شما از سیتول استفاده کنید چون کار باهاش راحته.اینم آدرس دانلود برنامه
دانلود ورژن 1.11 با حجم 25 مگابایت
دانلود فایل آموزشی برنامهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز فایل ریست رو نتونستم برات بزارم فایل ریست متناسب با فریمور گوشیتو پیدا کن و در پوشه ریست قرار بده
Last edited by M.R.2; 06-02-2009 at 14:30.
آقا مسعود دستت درد نكنه
دارم دانلود ميكنم
ببينم اين فايله سيتول كه دارم دانلود ميكنم هيچ پسوندي نداره ها !
با وين رر باز كنم يا بهش پسوند اگزه بدم ؟
گوشيم از اين كا 750 هاي اريكسونه
اون فريمور هم كه ميگين 021 هست
يعني آخرش 021 بود
r1ca021
ببينم اين دي بي 2020 يا 2010 كه تو تاپيك ها ديدم چي هست ؟
يا زدن مخصوص سي آي دي cid ....
چيه اينا ؟
آقا مسعود من اينو گرفتم ولي نود 32 ويروسي شناختش پاكش كرد
2 ساعت داشتم با 2 كيلوباست دانلود ميكردم
رفتم يه دونه از نسخه هاي 1.08 رو هم دانلود كردم اون 5.6 مگ بود اونو هم ويروسي شناخت پاك كرد !
اشكال از منه يا همه شون همينجورين ؟
Sorou5h
واسه برخی از دوستان هم همین مشکل بود بهتره شما موقع کار با سیتول آنتی ویروس رو غیرفعال کنید.
اون db هم پلاتفرم گوشی :پلاتفرم در واقع به مجموع پردازنده حافظه و کلا اون بستری گفته میشه که گوشی بر اون اساس ساخته شده.(مال گوشی شما باید db2010 باشه)
cid هم یه نوع سیستم حفاظتی برای جلوگیری از تغییر دادن گوشی است.(مال شما باید 49 باشه)
با سیتول میتونید همه این مشخصات رو ببینید.(در فایل آموزشی توضیح داده)
پوشه rest هم در ورژن 1.8 وجود داره اگه خواستین با ورژن 1.11 کار کنین پوشه ریست موجود در ورژن 1.8 رو در کنار دیگر پوشه های ورژن 1.11 کپی کنید.
مرسي مسعود جون
من اصولا" آدم خنگي نيستم ولي فعلا" پول لازمم نميتونم ريسك كنم كه برم يه گوشي بگيرم ((=
ببين تو اون فايل راهنما كا 750 رو تو هر دو مدل سي آي دي كه زده هست !
من نميدونم از راه اول برم جلو يا از راه دوم ؟
من امروز اون فايل 25 مگ ورژن 1.11.7 دانلود كردم
آنتي ويروسم رو بستم
حالا از اينحا به بعدشو تو بگو من گوش ميدم d:
شما اول باید درایور usbflash رو نصب کنید.در ورژن 1.8 وارد پوشه drivers میشی و از اونجا وارد پوشه usb_flash_driver شده و فایل موجود رو نصب می کنی. خوب حالا برنامه رو باز کرده در قسمت phone type مدل گوشیتونو انتخاب کن. وبر روی گزینه identify کلیک کرده سپس کلید c رو در گوشی گرفته و کابل رو به گوشی وصل می کنی .حالا می تونی مشخصات گوشیتو ببینی. مثلا برای گوشی من این شکلیه.(به قسمت های رنگی توجه کنید)
welcome to setool2 lite edition v 1.08supported DB2010/DB2012 CID49/50/51/52, DB2020 CID49/51/52Loaded 51 flash descriptorsChipID:8040,EMP protocol:0301PHONE IS RED RETAIL PRODUCTFLASH CID detected:49Speed:921600Flash ID check:890DFlash props sent okOTP LOCKED:1 CID:49 PAF:1 IMEI:35527101801893 CERT:REDFLASH CID:49 COLOR:REDMAPP CXC article: R1CA021 prgCXC1250514_EU_1_CRMAPP CXC version: R1CA021Language Package:EMEA_6CDA article: 102295/7CDA version: R2ADefault article: cxc1250522Default version: R1CA021Operator: 000-00USERCODE:0000خوب اگه مال شما 49 بود از قسمت های اول آموزش استفاده کنید.
Elapsed:23 secs.
آقا خـــــــــــــــــــــيــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــلـــــــــــــــــــ ـــــــــــــي خــــــــــــــــــــــــ ــــــــــو بــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــي
الاك ميرم هكش ميكنم d:
سلام
سوال اولمو که کسی جواب نداد (2126# ) امیدوارم اینو جواب بدید.
برای اینکه سیتول کا800 منو بشناسه باید 5+2 رو بگیرم و این برنامه فقط اونو شناسایی میکنه و فلش نمیکنه.ولی ++xs با گرفتن C به موبایل وصل میشه و فلش هم میکنه. اشکال کار کجاست؟ چون با ++xs نمیتونم پچ کنم.
ورژن گوشیتون قدیمی هستش هیچ کاری هم نمیشه کرد اگر مستر ریسیت هم بکنی می بینی مدل گوشیتو می زنه w880 بهتره یک گوشی دیگه بگیری!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)