اصطلاح چند نخی
باعث افزایش سرعت پردازش میشه
این مادربوردی که میگی جدید بوده یا قدیمی ؟
اصطلاح چند نخی
باعث افزایش سرعت پردازش میشه
این مادربوردی که میگی جدید بوده یا قدیمی ؟
یعنی اینکه مثل اکثر بازیها , مثلا تعداد بیشتر هسته تو کارتون تاثیر نداره , تاثیر کلاک CPU بیشتره .
كلاك واسه سرعت خوبه ولي ميتونم چند تا چند تا تست بزارم رو چيزي كه الان كار ميكنم هر تست 3 روز روي E4500@3050 طول ميكشه و دو تا دوتا تست ميزارم گفتم يه كيس ديگه اضافه كنم 4 تا هم رو اون بزارم
الان متوجه شدم من كارت رو كه نوشته بودي كارت(Cart) خوندم فكر كردم ميگه مثل اون ازراك رو مادبردهاي ديگه هم هست كه بشه يه پردازنده ديگه اضافه كرد.
Last edited by MicroSystem; 21-06-2008 at 20:33.
سلام بچه ها.امروز رفتم Abit ip35 Pro بگیرم هر جا رفتم نداشتند.شما جایی سراغ دارید که داشته باشه؟ و در ضمن قیمتش حدودا چنده؟
نميدونم كل سايت ازراك رو زير رو كردم چيزي نديدم نميدونم قبلا كجا به چشم خوده بود ولي تصويرش كه پردازنده و هيتسينكش روي يه كارت مثل گرافيك خورده بود هنوز تو ذهنمهاین مادربوردی که میگی جدید بوده یا قدیمی ؟
شايد هم اشتباه ميكنم و با يه چيز ديگه قاطي كردم.
Last edited by MicroSystem; 21-06-2008 at 20:53.
این چیزی که شما میگی مربوط میشه به زمان پردازنده های قدیمی زمان P3 همچین پردازنده هایی بود
این بحث مال زمانیه که هنوز سوکت ZIF مطرح بود. اینتل برای اینکه پردازنده های AMD روی مادربوردهاش نصب نشه شکل سوکتش رو عوض کرد (به یک چیزی شبیه اسلات رم!). اون کارتها تبدیل اون سوکت به ZIF بود که باز هم بشه از پردازنده های AMD استفاده کرد. یاد قرون وسطی افتادیم!![]()
سلام
من منتظرم تا کارت گرافیک HD4870 بیاد و بگیرمش. میشه برای اون یه مادربرد و یه CPu تاسقف 250-300 معرفی کنید که خوب مچ شه؟
سلام:
بچه ها برای AMD Athlon X2 مادریورد ASUS بگیرم بهتره یا ABIT؟ با توجه به قیمتش و کاراییش؟
از هر کدوم لطفا مدل های تا 100 تومنش رو که ترجیحاً چیپ nForce هم داشته باشه لطفاً بگید.
برای رم به نظرتون اختلاف کیفیت APACCER و OCZ به اندازه اختلاف قیمتش هست؟
ممنون![]()
سلام
پس از مدتی تحقیقات بالاخره من تصمیم گرفتم مادربرد Asus P5KC رو بخرم از چند لحاظ ساپرت رمهای DDR3 و قابلیت کراس فایر و همچنین میزان FSB تا 1333 ساپرت میکنه این هم مشخصات کلی در سایت خود Asus :
فقط دوستان اهل فن هم نظری بدنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by vivid806; 21-06-2008 at 23:41.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)