تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 214 از 312 اولاول ... 114164204210211212213214215216217218224264 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,131 به 2,140 از 3117

نام تاپيک: اسرار ماوراء

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

من عقیدم اینه که این برون فکنی نیست بلکه چیز دیگری است که هنوز نتونستم بدونم چیه. عمل برون فکنی به سادگی انجام میشه و هیچ فشاری نیاز نداره. بطور ساده تر برون فکنی به معنای واقعی با فشار اتفاق نمیفته.

پروفشنال winter+girl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

اشتباه شده................................

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام به همه حالا که صحبت از خود کشی شد یه سوال دارم
    چند وقت پیش میخواستم احضار روح کنم بچه ها گفتن نکن خطر داره و اینا....
    حالا سوال اینه اگه آدم بدونه یه کاری واسش خطر داره خصوصا خطر مرذرگ اما احتمال بده شاید هم نمرد اون وقت این اتفاق براش بیوفته بازم خودکشیه؟؟؟ مثل همون مرگ مصنوعی اگه طرف دیگه برنگرده یعنی خود کشی کرده؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

و چیز دیگر اینکه اتفاقات در آن حالت بسیار متفاوت است و تواناییها چه شیطانی و چه روحانی بسیار سطح بالایی داره. من نمی تونم مطلب را بیشتر باز کنم. و این مطالب به این دلیل است که شما دوستان عزیز و کنجکاو بیشتر و اصولی تر در این رابطه مطالعه کنید. در ضمن هرکسی این مطلب را از طریق عقایدش می بینه.و من هم مستثنا نیستم . جسارتا عرض می کنم : من فکر می کنم نگاه کردن به این مطلب از طریق دین اسلام و بطور عمیقتر می تونه به کاوشگران این علوم کمک شایانی کنه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

در مورد احضار روح باید بگم این مطلب اینقدر ساده نیست و اصولا در این عمل اجنه و موجودات دیگر دخالت می کنند. و اگر مستعد نباشی اونا شما را در شرایط خاص تحت کنترل می گیرند. و این کار باید همراه مندل باشه.

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام به دوست عزیز وینتر گرلز درباه حمام با اب نمک یه روشش اینه که بعد از اینکه دوش گرفتی و بدنت خیس شد نمک خشک رابرداری بمالی به کل بدنت از سر تا انگشت پا چون خیس شدی همه بهت می چسبند.بعد از 5 تا 10 دقیقه همونطور که چشمات بسته است کل بدنت را بشوری اما نباید چشمات را باز کنی چون اب نمک شامل انژیهای منفی زیادی هست که اگه وارد چشمت بشه بعد از یه مدت باعث اسیب رسوندن به اعصاب چشم می شه . اثراتش کشیدن انرژیهای منفی هست.

سلام ممنون از توضیحت من یجور دیگه فکر میکردم هی فکر میکردم چه طور میشه با آب و نمک حموم کرد..
    درباره ی برون فکنی هم دارک استریت احتمالا منظورش برون فکنیه جدیدا بوده نه اینکه قبلا چون بلاخره اکثریت داشتن همه هم خوندن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

من برای اینکار در قبرستان هم رفتم و مسایل را از طریق کتب شیخ حبیب و غزالی و شیخ بهایی و.... دنبال کردمو با ریاضت کشیده ها هم همراه شدم. ولی هیچ وقت مدعی نشدم که من اینکاره ام و یا اونایی که باشون بودم عند این کار بودند. و مطلب مهمتر در این مسئله شرعیت آنرا هیچ وقت فراموش نکردم. و تعصبی هم دنبال فرقه ای نرفتم ولی به جرات میگم که راههای شرعی اسلامی بسیار قوی هست و علمای زیادی هم در این علوم هستند.

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

سلام به دوست عزیز دارک استیریت شما می گید کسی توی این زمینه برونفکنی تا حالا تجربه ای داشته یا انجامش داده . این چه سوالیه خداییش مگه تاپیک را دنبال نمی کنی خودم کلی از این موارد را تاحالا خوندم . دو سه تا تجربه هم نوشتم چطور ندیدید. خب می خواستم تجربه دیشبم را بگم ساعت را روی 3 و3/30 صبح تنظیم کردم که بیدارم کنه شب هم دیر خوابیدم خلاصه ساعت 3 زنگ زد از شدت خواب نتونستم بیدار بشم دوباره 30 دقیقه بعد زنگ زد بیدار شدم یکم مشغول شدم اما خیلی خوابم میومد ترجیح دادم بخوابم اما سعی کردم همونطور که به پهلو خوابیده بودم سعی کنم روی چشم سوم هم تمرکز کنم خلاصه داشتم دچار بی خوابی می شدم و مدتی توی همین حالت بودم که دیدم مورچه ها همینطور دارند اینطرف اونطرف می رند دیدم زیاد شدند اما برام غیر عادی نبود فکر کردم دارم توی بیداری اونا را می بینم و اخرش دچار بی خوابی شدم خلاصه من که تقریبا دیگه به حالت دمرو افتاده بودم سعی کردم مسیرشون را دنبال کنم تا به خونشون برسم خلاصه با زور یکم از بالا تنم را بلند کردم خونشون را دیدم و دوباره بی خیال شدم یکدفعه تا خواستم سرم را بذارم روی بالش همون حس قدیدمی موقع برونفکنی بهم دست داد چطوری بگم تقریبا مثل اینه که بخوای یه بادکنک را هل بدید زیر اب تا متوجه این حالت شدم همون صداهای وزوز شروع شدند اما دیگه اضطرابم نسبت به گذشته ها کم شده . گرچه خیلی کم از این تجربه ها دارم اما نمی دونم چطوریه که عادی شده خلاصه می خواستم خودم این امر را سرعت ببخشم دیدم بدتر می شه و نمی تونم خارج بشم و سعی کردم بذارم خودش اتفاق بیوفته اما کار خودما کردم و کار را خراب کردم فقط تا حدودی سر و دستهام را تونستم خارج کنم و یدفعه به خالت عادی برگشتم و فهمیدم که اون مورچه هایی هم که دیده بود یجور خیال بوده و فقط کمکی بوده که به حالت اگاهی برسم به هر حال اینا می خواستم بگم وقتی دچار این حالت خروج روح می شید سعی نکنید با اراده خودتون به اون سرعت ببخشید چون مثل مواقعی که هیجان زده می شید همه چیز خراب می شه . سعی کنید خیلی راحت تماشا کنید و خودتون را به جریان برونفکنی بسپرید.

سلام به دوست عزیز وینتر گرلز درباه حمام با اب نمک یه روشش اینه که بعد از اینکه دوش گرفتی و بدنت خیس شد نمک خشک رابرداری بمالی به کل بدنت از سر تا انگشت پا چون خیس شدی همه بهت می چسبند.بعد از 5 تا 10 دقیقه همونطور که چشمات بسته است کل بدنت را بشوری اما نباید چشمات را باز کنی چون اب نمک شامل انژیهای منفی زیادی هست که اگه وارد چشمت بشه بعد از یه مدت باعث اسیب رسوندن به اعصاب چشم می شه . اثراتش کشیدن انرژیهای منفی هست.

یه چیز دیگه بگم به دارک استریت جان و اونم اینکه این تجربه ای که می گید شب پیش داشتید به نظر من برونفکنی بوده البته بدشانسی نتونستید به طور کامل خارج بشید البته اگه کامل خارج می شدید فکر کنم بخاطر اون موقع از شب و اینکه یدفعه به اون حالت رسیده بودید خیلی دچار ترس می شدید البته موقعی که برونفکنی می کنید بهتره دفعه های اول به بدنتون نگاه نکنید چون ایجاد ترس ترحم و خیلی احساسهای دیگه را توی ما بوجود می یاره که همین الان که دارم تایپ می کنم بخاطر شدید بودن این احساسات که یکیش ترحم نسبت به خودمون هست نزدیکه گریم بگیره البته شاید بقیه به این حس نرسند. یه توصیه هم به کسایی که می خواند خودکشی کنند بکنم اونم اینه که قبلش سعی کنند برونفکنی کنند و در اون حالت به بدنشون نگاه کنند . اونوقت اگه دلشون اومد دیگه به این عمل مزخرف دست بزنند. واقعا خداوند بیکار بوده که ما را بزور بیاره توی این دنیا نه جدا این طرز تفکر درست هست ایا بهتر نیست بجای این پوچ گرایی یکم درباه هدف خلقت فکر کنیم.؟؟؟؟؟؟
    دارک استرییت عزیز من خودم بیشتر این تجاربم را توی همین حالت بدست اوردم. یه جورایی تا حالا نتوستم با رسیدن به خلسه کامل خودما را بیرون بکشم و همیشه از خستگی زیاد خواب الودگی زیاد و بیداری در وسط شب یا بیداری در رویا به این تجربه لذت بخش رسیدم.
    بابای
    پس بازم به حرف خودم رسیدید یعنی هنوز نتونستید به طور کامل برون فکنی کنید!!!!
    ولی بر عکس من اونشب برای اولین بار کاملا جدا شدم البته این طور که شما تایید کردید و گفتید برون فکنی بوده چون یادم میاد وسط اتاق خوابیده بودم ولی بعد از برون فکنی گوشه اتاق رفته بودم البته همه جا تاریک بود و چیزی نمیدیدم فکر کنم یه نور قرمز خیلی ضعیف اجسام رو روشن می کرد ولی مطمئن نیستم
    این تنها چیزی هست که یادم مونده:::::::
    احساس ترس می کردم و با خودم گفتم اگه من بترسم باعث میشه جن ها رو به سمت خودم جذب کنم دیگه بعدش نمی دونم چطور تمام شد

در مورد اون احساس شما موقع تایپ کردن من هم دقیقا همین طور می شم نمی دونم چرا ولی حتی بعضی وقتا نمی تونم نوشته ها رو بخونم و همه چیز جلوی چشمام شروع به لرزش می کنه!

نمک سبب ارامش می شه ولی تا به حال چیزی در مورد حمام نمک نشنیده بودم
    در وبلاگ انسان اشرف مخلوقات هم توصیه شده در اتاق برای ارامش خودتان یک سنگ نمک قرار دهید

به اون دوست عزیز که می خواد خودکشی کنه هم بگم شما الان دقیقا توی موقعیت 2 سال پیش من هستید بهتون توصیه می کنم فیلم راز رو نگاه کنید و از هرگونه صحبت با مشاوران جعلی این زمانه خودداری کنید چون چیزی از روانشناسی نمی دونن!!!
    برون فکنی هم بد نیست ولی فکر نکنم زیاد به درد شما بخوره چون واقعا صبرو حوصله می خواد
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تو قلب نيروي برتر...

پيش فرض

به من بگو قبل از تولدت كجا بودي تا به تو بگويم بعد از مرگت كجا ميروي
    (شوپهناور)

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تو قلب نيروي برتر...

پيش فرض

بچها كتاب جهان و تاملات شوپهناور رو بخونين نميگم عقايدش رو قبول كنين ولي متافيزيك رو كاملا رد ميكنه با دلايل منطقي

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •