بنیامین پسر حاجی رو میگی دیگه؟؟؟اره!؟؟؟؟!!اه اه چقدر ازش بدم میاد!! با اون اهنگهای خز و مسخره اش!هنوز اهنگ ساعت دیوار پنجره لاستیک پنچر ایکون مای کامپیوتر گیتارش یادمون نرفته!!!!![]()
بنیامین پسر حاجی رو میگی دیگه؟؟؟اره!؟؟؟؟!!اه اه چقدر ازش بدم میاد!! با اون اهنگهای خز و مسخره اش!هنوز اهنگ ساعت دیوار پنجره لاستیک پنچر ایکون مای کامپیوتر گیتارش یادمون نرفته!!!!![]()
آلبومش خداست
خیلی خیلی هم قوی کار شده . فوق العاده هست
شب و روز دارم گوش می کنم
دیووونه ش هستم
عالی
اون آلبوم خیلی چرت بود با شعرای سبک و ضعیف
تنگ غروب هوای تو تنگ غروب صدای تو تنگ غروب راه افتادم دنبال رده پای تو !
بیشتر به آهنگای کوچه بازاری می خورد که البته عامه پسند هم بود چون فروشش خوب بود !
ولی هر آلبومی که زیاد فروش کنه نمیشه گفت عالیه و هر آلبومی که زیاد نفروشه نمیشه که بگیم بدرد نمیخوره !
شعر و آهنگای محسن واقعا حرفه ای ! که البته با صدای محسن جذابیت آهنگ 2 برابر میشه .
خب اگه می خواست از یه آهنگ غیر ملایم استفاده کنه پس خودش هم واقف بووده که طرفداراش آهنگ ملایم دوس ندارن درسته ؟
امروز یکی از دوستام گفت دائیش محسن جون رو توی ارشاد موسیقی دیده بود ؛ هم اسم محسن رو گفت ته دلم قند آب شد
روانیتم ؛ حالیته یا نه !!!!!!!
فکر نمیکنم ۱۵۰۰ تومان رقمی باشه که بخواهیم برای خرید یک آلبوم موسیقی بهش فکر کنیم.در روزگار آیس پک ۲۰۰۰ نومنی و پیتزای ۵۰۰۰ تومنی راه تشکر از خواننده ای که بهتون آرامش و عشق میده تهیه آلبومش بصورت اریجینال هست.
یک پیشنهاد: چه هدیه ای بهتر از یک شاخه رز قرمز و یک شاخه نیلوفر محسن چاووشی برای کسی که دوستش داری؟ پس شک نکنید…
بدون تو سنگ کنار تو ابرم
بیا تا گریه کنم سراومده صبرم
اگه یه روز مردم بیا و گریه کنان
یه شاخه نیلوفر بزار روی قبرم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by hosseinmusicmaster; 19-10-2008 at 22:00.
لطفا هر جا میتونید این پیشنهاد رو برای حمایت از محسن چاووشی بنویسید:
یک شاخه رز قرمز به همراه یک شاخه نیلوفر محسن چاووشی برای کسی که دوستش دارید!!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ربطی نداره! من خودم آهنگ های ملایم رو دوست دارم اما برای تیزر آهنگ های ملایم مناسب نیست!
به هر حال فکر نمی کنم مساله چندان مهمی باشه!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)