اگه هم رشته و همشهری باشین، احتمالش زیاده که یکجا بیوفتین (آموزشی)
اگه هم رشته و همشهری باشین، احتمالش زیاده که یکجا بیوفتین (آموزشی)
وقتی معاف از رزم شدی، رژه نمیری مثلا
وقتی رژه نمیری، دیگه چه کاریه خودتو بزنی به درد داشتن و این چیزا
(مگه واریکوسل درد هم داره؟)
خودتم بزنی به درد، میبرن بهداری، دو تا آمپول میخوری میگن برو خدمتتو ادامه بده
اگه بعد از آموزشی بشه گرید سه (خدای نکرده)، میری کمیسیون و همه دکترها باید بدون دستگاه و معاینه (با چشم غیرمسلح) باید ببینن که واریکوسل داری، اونوقت احتمالش زیاده که بقیه خدمت رو معاف بشی.
شما چرا 14 ماه خدمت کردی؟
از کجاهاش زدی؟![]()
آقا یکی هم جواب ما رو بده اعزامی برج هشت 91 هستم بعد 18 ماه خدمت میگن دو ماه کسری منطقه بد اب و هوا برداشته شده باید 21 ماه خدمت کنی برج شش 91 با 19 ماه ترخیص شده آقا خواهشا کسی میدونه جواب بده مردیم زنده شدیم شامل اعزامی های 91 میشه؟
تهران کدوم قسمت باید اشنا داشته باشم؟ نظام وظیفه آشنا داشته باشم معلوم نمیشه؟؟
شما باید نیرو انسانی نظام وظیفه آشنا داشته باشید،چون محل تقسیمات سربازان آموزشی حدود 10 روز قبل از پایان آموزشی مشخص میشه و ابلاغ نمیشه
در صورت داشتن آشنا میتونی پیگیر کارات باشی
اصل خدمت آموزشه ، تو یگان اگه یکم سرزبون داشته باشی زیاد سخت نمیگذره.
شما به خودت فشار نیار .
اگه بیماریت شدت پیدا کرد که معافی واگه نه ادامه میدی دیگه.
بعد هم ببین یگان کجا میفتی ، شاید جات خوب باشه.
در هر صورت الان زوده که بخوای در موردش تصمیم بگیری.
شما درست میگی.
این دوستمون میتونه بپرسه که چه کارایی بیماریش رو تشدید میکنه و تصمیم بگیره که این کارا رو انجام بده یا نده.
انواع دیگه این بیماری هم مثل چشم میمونه که خیلیا میرن معاف میشن و بعد با یه عمل کامل عینک رو برمیدارن.
سلام
توی پادگان ما یه نفر بود مشکل شما رو داشت که معاف کامل شد
حدود 2 ماه تو یگان بود بعدش معاف کامل شد رفت
از همه دوستانی که جوابمو دادن خیلی خیلی ممنونم
فقط من نمیدونم از کی بپرسم گفتم از شماها بپرسم من الان بخوام برای معاینه برم دکتر باید در مرحله اول چیکار کنم ؟؟؟ برگ معافیت توی دفترچه رو ببرم پیش پزشک معرفی شده از سوی نظام وظیفه که معاینه کنه و اگه حالا گرید 3 یا 2 بود توش درج کنه و منو میفرسته کمسیون ؟؟؟
بعد اون برگ شماره 2 که ماله پزشکی هستو پر کرد مثلا زد شماره 2 یا 3 بعد من باید دفترچه رو ببرم بدم پلیس +10 و ارسالش کنم ؟؟؟؟
بعد اون جوابش میاد که منو میفرستن کمسیون ؟
ممنون میشم بگید چیکار کنم
برا اینکه معاف بشی، دکتر از فاصله 3 متری نگات میکنه، اگه به سادگی ببینه که واریکوسل داری، خیالت راحت، حتما معافی
ولی اگه به قول خودت بین 2 و 3 باشه، احتمالش خیلی خیلی زیاده که بری سربازی
از مراحل دقیقش اطلاعی ندارم
دوستان دیگه بگن مطمئن تره
هم اکنون 18 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 18 مهمان)