چرا مکس نت این روز ها تند تند اینجوری مییشه؟
![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
چرا مکس نت این روز ها تند تند اینجوری مییشه؟
![]()
قبل از خرید کابل اول مودم را به سیمی که تا در ساختمان آمده است وصل کنید ببینید آیا فرق زیادی میکند یا نه؟ به جای کابل شبکه اگر کابل تلفن با کیفیتی با یک جفت سیم پیدا شود احتمالا ارزانتر در بیاید، اگر خواستید با کابل شبکه این کار را بکنید به الکتریکی بگویید سوکت تلفن را به یک جفت از سیمهای کابل شبکه وصل کند و با 3 جفت سیم دیگر کاری نداشته باشد.
میگن نمیشه چون کابل شبکه سیمشون مییه ای هست میگن نمیشه
بهش بگو منگول روکشش را در بیار بدون روکشش سوکت بزن بهش !
معمولن سیم تلفن را با روکشش سوکت می زنند ولی کابل شبکه چون ضخیم تر هستش با روکش به داخل سوکت نمی ره ! روکشش را در بیاره ( روکش 2 تا از ریشتر هاش را ) همون طور فرو کنه به داخل سوکت بعد با سوکت زن فشارش بده![]()
ضمنا حتما شیلد کابل شبکه را به ارت ساختمان وصل کنی ...
بازم میگن نمیشه دیگه خسته شدم میگن جنس اینا میلهای هستش سوکت تلفن نمیخورن عصبانی شدم دیگه هیچی بلد نیستن
پسرم نگو اين حرفو))
يه سيمو ميخاى لخت کنى بزنى پريز ديگه, چرا نشه!
انقد بديهى يه, آدم ميمونه چجورى توضيح بده
سیمو لخت کردم رفتم بهشون گفتم سوکت بزنن میگن نمیشه کابل شبکه میله ای هستش سوکت تلفن نمیخوره چیکار کنم دیگه خودم سوکت زن ندارم که
آره با خاموش روشن شدن چراغ لينك هم صدا قطع و وصل ميشه! فكر كنم طبيعيه.![]()
خوب یکی بگیر خودت بزن ! یک سوکت زن بگیر و یکی هم سوکت تلفن ! 2 ریشتر سیم را لخت کن و فرو کن به سوکت تلفن ( شماره 2 و 3 ) بعد ببر تو جای مخصوصش تو سوکت زن بعد فشار بده چفتش کنه ! ( سوکت زن من 2 ماه پیش اینا 20 هزار تومان اینا خریدم زیادم گرون نیستش ) می تونی از پاساژ سهند طبقه زیر زمین سمت چپ 2-3 تا مغازه هست که سوکت زن دارند ! و یا طبقه همکف برو از مغازه پرنس بگیر ! ( البته تو تبریز )
چند روز هست که وقتی مودم رو خاموش میکنم و مدتی بعد روشن میکنم مقدار downstream کاهش پیدا میکنه اما وقتی مودم رو از اول تنظیم میکنم مقدار downstream به مقدار اصلی خودش برمیگرده مشکل چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)