خب خداروشکر مشکل حل شد... فکر کردن مثل قدیمه یه رقم بالا و پایین کنن ملت صداشون درنیاد
دیگه الان توی این دوره زمونه کسی سره هزارتومن شوخی نداره با کسی .. چه برسه به این مبالغ عجیب و غریب![]()
خب خداروشکر مشکل حل شد... فکر کردن مثل قدیمه یه رقم بالا و پایین کنن ملت صداشون درنیاد
دیگه الان توی این دوره زمونه کسی سره هزارتومن شوخی نداره با کسی .. چه برسه به این مبالغ عجیب و غریب![]()
اون اس ام اسه واسه منم اومد. 2 بار خوندمش تا فهمیدم چی گفته. انگار به سازمان ملل نامه می خواستن بفرستن
مثل بچه ادم می گفتن "سلام...تو محاسبه هزینه این ماه گند زدیم. پول اضافشو ماه بعد بهتون میدیم. خدافس" بازم کافی بود
قبض جدیدم به صورت اینترنتی گرفتم که درست شده
توی 195 هم شکایت کرده بودم ولی هنوز خونده نشده پس احتمالا به اون ربطی نداره
حالا باید ازمایش کنیم ببینم واقعا ترافیک داخلی رو محاسبه می کنن یا نه
Last edited by whitewolf; 13-10-2018 at 00:53.
به نظر می یاد از این بعد گیگ آزاد حساب می کنن به جای اینکه قطع کنن؟ من می رم سریع پیش پرداختش می کنم. از همون ecare می شه تغییر داد درسته؟ اصلا حساب کتاب نداره این قبض ها
باید به 2020 زنگ بزنی و بگی به جای تعرفه آزاد, قطع بشه. ولی حتما پیش پرداختش کن. هیچ اعتمادی به اینا نیست.
من اینو پارسال وقتی گرفتم گفتم ولی تا حالا قطع نکردن! مشکل اینه! هیچ وقت 128 نشد.
دوستان لطفا قبض بروز رو هم چک کنند. قبض پایان دوره من درست شده ولی یروز هنوز همون قبلی است.
سرویس تغییر دادم به غزال 6 ماهه پیش پرداخت. حالا قبض مهر رو خدا بخیر کنه!
8!
آپلود متغیره 1 هستش. ممکنه به خاطر تنظیم مودمم باشه.
![]()
Last edited by alexfr; 13-10-2018 at 07:47.
من به مخابرات منطقه زنگ زدم الان.میگه قبض جدید اصلاح شده نیومده . ۱۸۱۸ هم هم قبض قبلیمو میگه به ۱۹۵ هم شکایت کردم.
پس چرا برای بعضی هارو اصلاح کردن ؟
برای منکه هنوز مشکل پا برجاست.
Sent from my SM-J730F using Tapatalk
از tct.ir قبض بگیر.
همین الان از همین سایت هم قبض پایان دوره و هم قبض به روز رو گرفتم.مشکلم حل نشده است.
Sent from my SM-J730F using Tapatalk
من واسه تانوما باید ماهی 100 و خورده ای میدادم الان قبض اومده 240 هزار تومان! جریان این چیه؟ با 2020 هم زنگ میزنم میگه پاشو برو نمیدونم کجا حضوری بگو.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)