سلام دوستان
کسایی که ارشد دادن نتایجشون نهاییشون آخریه شهریورمیاد
تاریخ اعزام رومیشه آبان واسم بزنن؟
من 27شهریورفراغت ازتحصیلم تمام میشه
سلام دوستان
کسایی که ارشد دادن نتایجشون نهاییشون آخریه شهریورمیاد
تاریخ اعزام رومیشه آبان واسم بزنن؟
من 27شهریورفراغت ازتحصیلم تمام میشه
بله الآن محل تقسیم شما مشخص شده
اگر کسی رو تهران دارید میتونید بفهمید که کجا تقسیم شدید
شما خود شهریور یعنی تا قبل از 27 شهریور دفترچه پست کنید که نه اضافه خدمت دفترچه ای بخورید نه اینکه خود شهریور اعزام میشید
اعزامتون میخوره 1 آبان و شما هم میتونید معافیت تحصیلی بگیرید
برا اینکه پارتی بازی نشه تقریبا متغییره ولی معمولا بعد از عید و 3 ماه اول ساله فکر کنم که البته مدارک افراد رو برای هر پایگاه بسیج قبل عید میفرستن
Last edited by AMIR MOHAMMAD . M; 10-04-2014 at 21:32.
خیلی نوکرتم به خداااا داداش ممنون .
فقط الان برگشتم از دکتر گفت واریکوسل گرید بین دو و سه داری معاف از رزم رو صد در صد داری ولی چون هنوز گرید 3 نشدی کمسیون ممکنه مخالفت کنه برای معافیت دائم گفت اموزشیت تموم شه شاید گرید سه شده باشی چون فشار میاد بهش
خوب دوستان راهی هست من این گرید دو نیم رو برسونم به سه ؟؟؟؟؟
اگه بعد اموزشی برسه به سه معافم میکنن اون موقع ؟؟؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
عاقا فرق لیسانسه ها با دیگر سربازان در چی هستش ؟ خیلی فرق داره ؟؟؟؟؟؟ میشه یکی کامل توضیح بده .
من میخواستم برم سریع تر تموم بشه بعد ارشد رو بخونم . چون میخواد با لیسانس استخدام شم و بعد ادامه تحصیل بدم .![]()
جالبه!
کلا اینایی که مشکل شما رو دارن تو خدمت حال میکنن . یه بیماری که با عمل درمان میشه و تو خدمت هیچی نباشه یه 10 روزی استعلاجی رو شاخشه
راهنمایی: این سوالتو برو تو انجمن علوم پزشکی بپرس شاید یکی راهنماییت کرد
اول اینکه که تو خدمت هرچی مدرکت بالاتر باشه بهت راحت تر میگذره .
الان هم رو به جایی داره میره که برخوردشون با لیسانس مثل برخوردشون با دپلمه و کلا مثل ارزش مدرک شده.
ولی به نظر من هرکس میخواد بره خدمت حداقل لیسانس داشته باشه که خیلی فرق وجود.
تو حالت کلی هم شما وقتی بری خدمت دیگه پشتت باد میخوره برا ادامه تحصیل پس اول درس بعد سربازی.
البته شاید تا موقعی که درست تموم شه شرایط استخدامت از بین بره که اون دیگه برمیگرده به خودت.
خیلی ممنون داداش خوب یعنی من مثلا معاف از رزم میگیرم بعد تو اموزشیم خودمو بزنم به دردو اینا اهمیت میدن ؟
.
.
.
.
.
بقیه دوستانم نظری دارن ممنون میشم بگن لطف میکنید مرسی
فقط الان برگشتم از دکتر گفت واریکوسل گرید بین دو و سه داری معاف از رزم رو صد در صد داری ولی چون هنوز گرید 3 نشدی کمسیون ممکنه مخالفت کنه برای معافیت دائم گفت اموزشیت تموم شه شاید گرید سه شده باشی چون فشار میاد بهش
خوب دوستان راهی هست من این گرید دو نیم رو برسونم به سه ؟؟؟؟؟
اگه بعد اموزشی برسه به سه معافم میکنن اون موقع ؟؟؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
دوستمون در جواب شما گفتن یه بیماری که با عمل درمان میشه و.....
واریکوسل یه بیماری ساده نیس
(یعنی وقتی بهت معافیت پزشکی میدن-الان- ببین چجوریه).
شما به خاطر 21 ماه نرفتن به خدمت داری دنبال راهی میگردی که بشه گرید3
ولی خدای نکرده باید 21 سال دنبال راهی بگردی که بچه دار بشی
شما تا 20 شهریور (یکی دو روز اینور اونور) فرصت داری دفترچه بفرستی.
من در تاریخ 14 اسفند دفترچه فرستادم، با اینکه تاریخ پیشنهادی رو نوشته بودم اول اردیبهشت؛ تاریخ اعزام برام اومد اول تیر (تقریبا 3 ماه و نیم بعد)
چون شهریور هم ماه شلوغی هست، پس احتمالش زیاده که اگه شهریور ماه شما دفترچه بفرستی، بزنن اول دی
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)