این رو به کسی بگو که این قضیه رو شروع کرد !!!
این رو به کسی بگو که این قضیه رو شروع کرد !!!
یه مدت بود بعد ظهر ها سرعت خیلی پایی می امد
از این تیپ مشکلا پیش میاد ! زنگ بزن بهشون یه تم بده ببینن مشکل کجاست ! سرعت منم یه مدت کم بود ! اینقدر زنگ زدم تا بالاخره مشکل رفع شد ! کلا با چند بار ریست کردن پنل و بررسی مواردی که ممکنه مشکل ساز شده باشه ، میشه یه کاریش کرد !
ولی در کل ، 512 مخابرات فکر کنم به صرفه تر باشه ! ( مخصوصا اینکه نامحدود هم هست ! ) حالا از هر نظر که حساب کنی ! چه حجم دریافتی ! چه هزینه و ...
Last edited by alex_love; 11-01-2013 at 18:34.
من که 512 پار آنلاین دارم سرعت دانلود رایگان120 بود دیشب و دیشب 6 گیگ دان کردم
مطمئنی با سرعت 120 میشه توی 5 ساعت 6 گیگ دانلود کرد ؟!
از دوستان کسی 256 نامحدود با 33 گیگ هیه نداشت ما رو راهنمایی کنه ؟!
بله برایچی نشه میخوای برو امتحان کن خودت بخر !!![]()
سلام
من الان 3 روزه 128 نامحدود گرفتم ولی ای کاش ای کاش نمیگرفتم من تو 3 روز با 256 حجمی اونهم رایگان 5 گیگ راحت میگیرفتم اما الان با داشتن 128 و 24 ساعته هم دارم دانلود میکنم اونهم امده ام یک وی پی اس مخصوص دانلود گرفته ام که مشکل افت لینک مستقیم نداشته باشم هنوز نتونستم 7 گیگ را دانلود کنم خیلی خیلی بده و اقعا که سرعت دانلودم همین الا هستش 10 کیلو بایت یک فایل یک گیگی را گفته تا 10 ساعت دیگه میگره خوب اگر من 256 حجمی داشتم شب میگذاشتم 3 ساعته دانلود میشد پول برق و هزینه های دیگه هم کمتر بود الان 10 ساعت بزارم برای دانلود پول برق بیشتر میشه که
یارو زنگ زدم گفتم می خواهم 128 نا محدود بگیرم سرعت دانلودم چند میشه گفت اگر 11 هزار توان بدی 20 تا 30 سرعت دانلودت ولی اگر 27000 تومان بدی سرعت دانلودت را حتی تا 150 کیلو بایت تضمین میشه
شیطونه میگم برم![]()
سلام
سرعتت حتما حول و حوش 400-350 بوده ! چون با سرعت 120 بیشتر از 2.1 گیگ نمیتونی دانلود کنی ! با یه حساب سر انگشتی میشه حسابش کرد ! 350*60*60*5 = 6,3 گیگ ! در کل شانس باهات یار بوده
حاجی حالا شما کدوم سرویس رو گرفتی ؟! 11 تومنی یا 27 تومنی ؟!
Last edited by alex_love; 11-01-2013 at 23:51.
شاید ساعتهای 3 اینا زیاد شده تا جایی که من دیدم تا 120-130 رفت
هر شب سرعتت همینطوره یا نوسان هم داره ؟ مثلا یه شب کم باشه یه شب زیاد ؟!
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)