والا واسه من ۵۱۲ است سرعت دانلودم رو نهایت صد هست
بیخود پول پای دو مگ نده فقط اسمیه
Sent from my A1-810 using Tapatalk
والا واسه من ۵۱۲ است سرعت دانلودم رو نهایت صد هست
بیخود پول پای دو مگ نده فقط اسمیه
Sent from my A1-810 using Tapatalk
بکس الان یه مگ 4 گیگ گرفتم سرعتش تا 190 میره عجیب شده
![]()
گول این زیاد شدن سرعتارو نخورین همش برا زودتر تموم شدن طرحه چه فایده ساعت رایگان که سرعت زیاد نمیشه
دوستان یک سوال حیاتی!
یه مودم مبین نت رو بدون ذخیره اطلاعات و کانفیگ های قبلی ریست شده! (توسط سوراخ پشت)
در حال حاضر فقط یوزر و پسورد رو دارم!
دقیقا چطوری باید یوزر و پسورد مبین نت رو مجدد به صورت درستی وارد کرد؟
در مودم وارد بخش VoIP شدم! در اونجا یک تبی داشت به اسم SIP USER! در اون قسمت می شد یوزر و پسورد رو وارد کرد، اما ازت SIP ID و SIP PORT می خواست!!!
لطفا اگر امکانش هست راهنمائی کنید.
دادا چرا شایعه فراکنی میکنی همین امشب با این سرعت یه مگ با نهایت سرعتش 200 کیلو بیت دان کرده نزدیک2.33گیگ دان کردم اینم عکسش
راستی دوستان انگار سرعتمو رو 1و5مگ بستن اینم تست سرعتش
![]()
Last edited by saeidf1; 11-05-2014 at 09:29.
دادا تول ادرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بزن تو مروگر به یوز و رمز رو admin وارد کن
بعدش طبق عکسی زیر برو اونجا تو user idو user pass نام کاربری و رمزو بزن بعدشش apply رو بزن و تمام
![]()
داداش کدوم عکس زیر؟
عکسی باز نمی شه!!!
در ضمن، من می دونم چطوری باید وارد مودم بشم، فقط نمی دونم کجا باید یوزر و پسورد اکانت مبین نت رو بدم!
عکس رو گذاشته من که میبینم احتمالا ایراد از مرورگر شماست...برو قسمت وایمکس wimax بعد هم security یوزر پسورد رو وارد کن.
Sent from my GT-I9300
از سمت چب که وارد مودم شدی یه بخش داره به اسم wimaxروش کلیک کن بعد رو بخش securityکلیک کن تو user idیوز نیم و تو user passwordهم رمزو وارد کن و گزینهapply رو در اخر بزن تمام شد![]()
سعید جان ممنونم، عکس لُود شد.
من یوزر پسورد رو وارد کردم، اما باز هم کانکت نمیشه! اکانت هم شارژ داره!
یه چیزی...
یوزر تو با MOB شروع میشه و به .net ختم میشه، اما یوزر من فقط یک عدده!!!!
حتی آخر یوزر خودمو mobinnet.net هم اضافه کردم، اما اتفاقی نیوفتاد!!!!
اینم عکس از مودم .
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)