حیف شد من از اول چندان امیدی نداشتم حالا دیگه اصلا ندارم داور هم خیلی خر و بشکه بود لعنت خدا بر او باد این سیاوش چه بازیکنیه هر وقت قیافشو میدیدم حالم به هم میخورد!
حیف شد من از اول چندان امیدی نداشتم حالا دیگه اصلا ندارم داور هم خیلی خر و بشکه بود لعنت خدا بر او باد این سیاوش چه بازیکنیه هر وقت قیافشو میدیدم حالم به هم میخورد!
با اینکه بهتره تیمی که که میتوانه دو دقیقه بازی رو نگه داره قهرمان نشه ولی اگه داور همون خطای اول رو آرش رو پنالتی می گرفت ، برای ما خیلی بهتر بود .
به خاطر چیزی به نام عدالت الهی ما قهرمان میشیم
به ذات مقدس الله سوگند می خورم که استقلال قهرمان میشه
پیش بینی من:
به نام فوتبال پاک
استقلال 2 - 1 پیام
فولاد 3 - 1 ذوب آهن
استقلال 2 - 1 ام صلال
پس تا بعد از بازی با پیام.... یاحق
خاک تو سر این استقلال... طفلک لنگیا راست میگفتن استقلال شانسی اول مونده بوده و زیاد گل میزده!
اکبرپور که فقط خطا میکرد، برهانی هم غیر از روی زمین افتادن هیچ کار خاصی تو 90 دقیقه انجام نداد
جان واریو بد نبود نباید تعویض میشد، مجبتی هم که چه موقعی 3 کارته شد... حسین کاظمی فقط مثل معتادا تو زمین میدوئه
دفاع مست استقلالم نمیتونه یه توپ نه چندان با ارتفاع زیاد رو دفع کنه پس همون خاک تو سر این استقلال!
دقیقا "![]()
هيچ خيالي نيست تو اسيا قهرمان ميشيم ....!!!!!!!(تازه جام حذفي هم هست)...وهيچي هم از ارزش هامون کم نشد...: دي
خاکککککک بر سرشون با اين بازي....
با یک امتیاز از 3 بازیتو اسيا قهرمان ميشيم
نصیر زاده گفت فقط یه دونه پنالتی گرفته نشده !
پنالتی روی خسرو حیدری هم درست بوده .
مساوی کردیم
اگر اون صحنه را سیاوش اکبرپور گل میکرد الان اوضاع 360 درجه فرق میکرد ( شعری شد)
بازی رو برنامه نبود فقط میخواستیم از روی کرنر و پنالتی به گل برسیم
و در آخر لعنت به کسی که این داور خپل را برای بازی انتخاب کرد. مردک نمیتونست بدوه
داوری هم 100% به ضرر ما بود...
فقط خدا کنه ذوب آهن با فولاد تبانی نکنندفولاد اگه خواسته باشه و با اون انگیزه که با استقلال بازی کرد بازی کنه ذوب آهن را شکست میده
ولی دم قلعه نوعی گرم من گفتم الان سکته میزنه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)