حالا این قضیه ه ک شدن چه تاثیری رو قیمتا می زاره؟ البته فکر کنم هنوز زوده در مورد قیمت صحبت کنیم بهتره یکی از اعضای باند مافیای کنسول رو پیدا کنید ازش بپرسید![]()
حالا این قضیه ه ک شدن چه تاثیری رو قیمتا می زاره؟ البته فکر کنم هنوز زوده در مورد قیمت صحبت کنیم بهتره یکی از اعضای باند مافیای کنسول رو پیدا کنید ازش بپرسید![]()
شب عید به نظرتون اسلیم -- شده میاد بازار ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ با چه قیمتی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آخه عید xbox نداشته باشیم پس کی به دردمون میخوره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شب عید به نظرتون اسلیم -- شده میاد بازار ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ با چه قیمتی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آخه عید xbox نداشته باشیم پس کی به دردمون میخوره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام. به نظرم بیاد چون دیگه تا ۱ ماه دیگه ۱۰۰ در ۱۰۰ ه کشو دادن بیرون دیگه.
سلام
اینا چیه ؟
هــــــک شد لاغر ؟![]()
فقط از این فهمیدم که 9504 هم Read و هم Write شد بقیه فریمور ها و درایو ها در حال سماق مکیدن ...Slim 9504 Read: Done (No Probe / No Cutting / No Soldering Required - Confirmed)
Slim 9504 Write: Done (No Probe / No Cutting / No Soldering Required - Confirmed)![]()
اینها بشینند به جای هَک کردن درایو روی JailBreak کردن داشبورد کار کنند که خیلی بهتره که ! تازه مایکروسافت از نظر امنیتی بوقه .
من اسلیم 0225 بگیرم برام مشکل ساز نمیشه؟
قیمتش چند میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ حالا حالا ها تغیری نمیکنه نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میلاد مثل اینکه یه کارایی کردن !!
2 ماه پیش اتفاقا به شهاب یه لینک دادم که برای J-Tag کردن Xbox 360 به جای Jumper زدن تو Board از یک عدد Dongle استفاده کردن.
فکر کنم 19$ بود.
خدا کنه ، چون لازمه ی چیت زدن تو بازی J-Tag کردنه![]()
میگم میشه جوری هکش کنن که محدودیت 16 گیگ هارد خارجی رو بردان؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)