خیلی دلم میخواد بزنم تو گوش این آدم .. ولی حیف.. نماز و روزه ی قضا فقط به خود شخص و خدای خودش مربوطه. به کجا رسیده وضعمون.. هی خدا
خیلی دلم میخواد بزنم تو گوش این آدم .. ولی حیف.. نماز و روزه ی قضا فقط به خود شخص و خدای خودش مربوطه. به کجا رسیده وضعمون.. هی خدا
آقا سعید سلام
میشه راجع به پادگان ولیعصر اردکان یزد بیشتر توضییح بدین
من اول اردیبهشت اعزام میشم( پذیرش دارم)
قضیه 20 روز مرخصی چیه ؟
به همه میدن؟
بچه ها میگن هیچی نبر همون روز جیره میدن بر میگردی حتی کچل هم نکن ؟؟؟؟!!!
اما تو برگه سفیدم نوشته با شماره 4 بزنید موهارو
دوستان دیگه هم اطلاعاتی دارن ممنون میشم ج بدن
Last edited by mojtaba-tehran; 10-04-2014 at 15:56.
من 1 تیر اعزامم و پادگان اردکانم یعنی یک چهار پس اینجوری صد در صد اون دوره 45 روزه نمیخوره بهم دیگه ؟؟؟
دوستان الان تو دفترچه من اضطراب و ترس و نفس تنگی رو تیک زدم به نظرتون خاصیتیم داره ؟؟؟ یا بده ؟؟؟
اقا من میخورم به ماه رمضان خوبه ؟؟ اردکانم که کویره و گرم به نظرتون رعایت حالمون رو میکنن ؟؟؟
بعد من نگران اون اردوی دو روزه هستم از عقرب متنفرررررررررررررم
بعد اقا جام جهانیم هست چیکار کنم ؟؟؟ میزارن ساعت 12 تلویزیون ببینیم ؟؟
بعد من الان دفترچه رو بفرستم اصلا احتمال داره 1 درصد همین هفته دیگه اعزام شم برا اردیبهشت ؟
Last edited by METZELDER; 10-04-2014 at 16:47.
سلام
دوستان اگه من با چند تا از دوستام با هم دفترچه بفرستیم یکجا میافتیم ؟ احتمالش چقدره که یکجا بیفتیم ؟
بستگی به رشته و مدرک تحصیلی و نیاز هر ارگان داره دوست عزیز
دوره تکمیلی یک سال بسیج فعال می خواد
از همون حوزه بسیج می تونی بپرسی
و اینکه پایان دوره تکمیلیت باید یکسال قبل از اعزامت باشه
خوب میشه گفت احتمالش کمتر از 5 درصد میشه که پیش هم باشید شما حساب کن چند تا مرکز اموزشی داریم به نظرم احتمالش کمه
Last edited by saeedzakhar; 10-04-2014 at 20:06.
دوستان الان با توجه به اینکه 1هفته تا پایان دوره آموزشی ما مونده میخوام بدونم محل خدمتم مشخص شذه یا نه؟ این شماره پرسنلی رمزی چیزی در این زمینه نداره به ما بده؟؟![]()
سلام این که بهت گفت 20 روز مرخصی میدن حقیقت داره و جز خدمت شما حساب میشه دلیلش هم اینه که با دوستانی که دیپلم یا زیر دیپلم که تاریخ اعزامشون 19 هر ماه هست اموزشتون با هم شروع بشه دلیل اینکه هم دورتون با دیپلمه ها یکی باشه اینه که هزینه ها یی مثل برگزاری اردو پیاده روی ها یا میدان تیر کمتر بشه. بله به نظرم کچل نکن ولی موقعی که از مرخصیت برگشتی کچل کن
عزیزم من نمیدونستم شما لیسانس هستی دوره پدافند برای دیپلمه ها هست . این که توی ماه رمضان هستین خیلی خوبه صبح تا ظهر میرین سر کلاس بعد الظهر هم میرید داخل حسینیه قران میخونید نگران اون 4 روز و 3 شب اردو اصلا نباش چون همش تو فکر رفتن خونه هستی اصلا سخت نیست اگر هم بچه های خوبی باشین و اذیت نکنین اردوتون از اموزشی خیلی راحت تره این حرفمو خودت متوجه میشی در مورد جام جهانی و تلویزیون اختیارش با ارشد اسایشگاه هست اگه بخواد میتونه تلویزیونو روشن کنه. در مورد اردیبهش هم که دیگه خیلی دیره بخوای تعجیلی بزنی
هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)