همین پست رو در 22 تاپیک دیگه مشاهده کردم..
همین پست رو در 22 تاپیک دیگه مشاهده کردم..
Last edited by Koosha_Raisi; 10-01-2013 at 12:29.
کسانی که سرویس 128 محدود دارن سرعت شبانه و روزانشون چنده ؟
دوستان دیشب مشکل افت سرعت و تایم اوت نداشتن ؟
پس با این حساب نویز من یه سری عدد های نجومیه...چه طور اینجوری اینقدر خوبه؟؟؟؟اشتباه ننوشته؟؟؟اینم یادم رفت بزارم ! نحوه تاثیر نویز (snr) در اتصال :
* 6bB. or below = Bad and will experience no line synchronisation and frequent disconnections
* 7dB-10dB. = Fair but does not leave much room for variances in conditions.
* 11dB-20dB. = Good with little or no disconnection problems
* 20dB-28dB. = Excellent
* 29dB. or above = Outstanding
![]()
این برمیگرده به باگی که لینکسیس داره ! مودم خودمم همین مشکل رو داره ! عدداش اشتباهه ...
برا همین با یه مودم دیگه تست کردم !
خوب ما هم تصمیممون قطعی شد تا دو سه روز دیگه درخواست سرویس 512 محدود میدم که تا وقتی صبانتم تموم میشه اون یکی رانژه شده باشه. امیدوارم تجربه خوبی باشه پشیمون نشم.![]()
خیلی روز داره نه!؟ معروفترین و رسمی ترین انجمن تایپیک ISP ها اینجاست
دوستان این انجمن رو دستکم نگیرید هرکس پارس انلاین OR افلاین گوگل کنه مستقیم سر در میاره اینجا مثه خودم
یعنی اگر هزار نفر جمع شید به سمت ISP و اعتراض کنید اونقدری که این تایپیک تاثیر داره اون هزارنفر نداره
شک داری که پول میگیری تبلیغ میکنی؟
با اینحال بازم شک داری؟
امثال تورو در 22 تایپیک دیگه دیدم هر 23 پستی که به نفع ISPتون میدید 1 پست هم خودزنی و فحش میدید تا کسی بهتون شک نکنه!
چرا پارس در یک سری ساعات بطور عمد سرعت رو میمکه اصلا منظورم شبانه نیست در تمام سرویس های پارس در یک سری ساعات در روز بسیار وضع خرابه و به همون چیزی هم که میگند عمل نمیکنند
مثلا در نامحدود این یک دروغه بزرگه که ما میتونیم تا 20 گیگ با سرعت 1 مگ دانلود کنیم ما فقط در یک سری ساعات خیلی محدود میتونیم دانلود کنیم این مشکل مختص نامحدود نیست شما هر سرویسی داشته باشید عملا در یک سری ساعات اینترنتتون فلج میشه این رو من پیگیر بودم که به یکباره پشتیبانی گفت بله در یک سری ساعات مشکل داریم شما در ساعات دیگه امتحان کن
من اصلا دنبال دانلود نیستم موزیک انلاین گوش میدم و پیج باز میکنم من هم از پنج فقط صفر میدم به پارس و به دیگر isp ها هم 2 میدم
این تایپیک رو رها کنید و بزارید برای پیگیری مشکلا باشه بیخیال تبلیغات باشید چون هستند امثال من که با شماها برخورد کنند مطمئنا این برخوردها بیشتر به ضرر شماست
من از دیشب تا الان قطعی های طولانی داشتم. ساکن تهران هستم.شماها هیچکدوم این مشکلو نداشتین از دیشب؟
اینم فقط به عشق تو:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا لطفا دیگه پست نده اوکی ؟
چون تهمت زدن به کسی که داره سعی می کنه تو یک فروم فعالیت و کمک کنه خیلی کار زشتیه. امیدوارم به این حرف پی برده باشی.
من 15 سالمه و کارمند پارس آنلاینم. !!! خیلی هم ازش تعریف می کنم نه ؟ این درد و دل و گریه ها تون رو لطفا به بخش پشتیبانی در میون
بذارید نه با من بدبخت !
![]()
Last edited by Koosha_Raisi; 11-01-2013 at 17:21.
مشکل از پس مشکل دیگر
من اهل تهران هستم
از یک سال و نیم پیش از پارس افلاین سرویس میگرفتم (256 محدود) اوایل با 195 دانلود میکرد بعد این سرعت به 110 رسید و در عید فطر امسال یکدفعه به 360 و حتی در برخی ساعات 420 دانلود میکرد تا اینکه از دو هفته ی پیش قطع شد و بعد هم هی قطع و وصل شد زنگ زدم مشکل رو برطرف کردن اما الان سرعتم از 54 بالاتر نمیره!!!
نه به این شوری شوری نه به این بی نمکی!!! واقعا شورشو در اوردن به همون 195 راضی بودیم الان شده 54!!!
من که اگه ادامه داشته باشه میرم 512 نامحدود مخابرات می گیرم!!
اینجا تاپیک مشکلات پارس آنلاین یا رینگ بوکس!
یکم مراعات کنید عزیزان
پست های ... لطفا حذف شوند
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)