نمیدونم چه مرضی دارند
هراز گاهی پورت منو دستکاری میکنند
این چندمین باره که سرویسم رو بالا پائین میکنن
هربار هم باید چن دفه زنگ بزنم و داد و هوار راه بندازم تا درستش کنند
با احترام
تیم مدیریت انجمن
نمیدونم چه مرضی دارند
هراز گاهی پورت منو دستکاری میکنند
این چندمین باره که سرویسم رو بالا پائین میکنن
هربار هم باید چن دفه زنگ بزنم و داد و هوار راه بندازم تا درستش کنند
دوست گرامی ، بنابر فرموده چند صفحه قبلتون که اشاره کردید به سرعت دانلود 460 الی 512 با اکانت 1 مگ و اشاره سایر دوستان بر این ادعا ، بنده این سئوال برایم مطرح شد که چرا سرعت من پایین است ؟ قبلا با پشتیبانی در این مورد تماس گرفتم و جواب عدم کشش خط تلفن را دریافت نمودم ولی در حین دانلود با دانلود منیجر سرعت نوسانی گاها تا 500 بصورت لحظه ای بالا میره ولی ثابت نیست و باز این سئوال پیش میاد که پس چطور سرعت با وجود تاکید پشتیبانی مبنی بر عدم کشش خط تلفن تا این حد بالا میره و سئوال آخری هم اینکه عرض کردم تا چند هفته قبل سرعت شبانه در حد 380 ثابت بود چه از لینکهای داخلی و چه از لینکهای خارجی البته با کمی افت نامحسوس سرعت ولی در این چند هفته سرعت 380 تا حدودی شده افسانه و من بنابر گفته شما چند تا دانلود را یکجا شروع میکنم تا مجموعش 380 رو پر کنه ولی وقتی یک دانلود 1 گیگ رو دارم دیگه دانلودش و مشاهده سرعت 60 الی 200 و مدت زمان 12 ساعت روی اعصابه و آدم رو از خیر دانلود منصرف میکنه و بالطبع از مخابرات هم قطع امید میشم.ولی در بحثهای قبلی این انجمن دیده بودم که با دستکاری تنظیمات مودم میشد تا حدودی تغییر ایجاد کرد و به این خاطر مزاحم وقت شریف شما و اساتید محترم شدم تا شاید توفیری و راهکاری بدست آید و الا قبلا از همارا سیستم نیز خلف وعده و بهانه هایی تجربه کرده ام از قبیل خرابی مودم تغییر سیم کشی خط تلفن ، نویز زیاد ، پاره شدن کابل زیر دریا خوردن کابل توسط کوسه ها و مقصر دانستن زیر ساخت و مخابرات و تعمیرات و هزار و یک درد و مصیبت دیگر که همه در مسیر اینترنت منزل من بینوا اتفاق میوفته و سه ماه قبل نیز دوباره تعویض سیمکشی مجدد کابل تلفن و به جهت سلب بهانه از مخابرات و اینک نبود نویز بعد از تست پشتیبانی ... دیگر چه ؟! خدا میداند ......
چک کنید ببینید سرویستون چقدر آپ میشه
از تو پنل مودم Attainable Rate رو ببینید چنده
دوستان من رفتم امروز به کارت شبکه سوکت تلفن بزنم گفتن نمیشه
سلام
یعنی اکانت با سرعت 2 مگ جشنواره با حجم سه گیگ که قیمتش 15120 است و البته اگر مودم نگیرم میشه همان سرعت با 5 گیگ حجم و همان قیمت، داونلود شبانه ندارد؟
متاسفانه مخابرات تو این یکماه مشکلات هم سخت افزاری و هم نرم افزاری زیادی داشته و دارن نرم افزار crm رو عوض میکنن. این نرم افزار هر مشکلی داره باید بنویسن تهران اونجا حل کنن اما این یکی نرم افزار ماله خودشونو اگه پیاده سازی بشه انشا الله خیلی از مشکلات حل خواهد شد.
خدا رو شکر من مشکلی ندارم فقط خیلی حجم زیاد مصرف میه و شما تایید میکنین از کابل شبکه میشه به عنوان سیم تلفن مودم استفاده کرد یعنی امکان داره
در مورد سرعت دانلود بنده گفتم که اکانت مگارو رو 4 مگ می بندن که تا 512 می تونه سرعت دانلود داشته باشه ولی معمولا لیمیت می کنن که سرعت دانلود در مراکز مختلف بین 380 و 460 متغیره.
اینکه در ابتدای دانلود سرعت شما 500 هست و بعد از چند ثانیه افت پیدا میکنه بخاطر اینکه که ابتدای دانلود بسته های ارسالی در حجم های کوچکتری ارسال میشه که به طور لحظه ای سرعت دانلود بیشتر نشون داده میشه اینم بخاطر پوروتکل tcp/ip هست. سرعت دانلود واقعی شما بعد گذشت چند ثانیه نشون داده میشه.
عدم کشش خط زمانی هست که نویز خط شما زیاد باشه که از روی SNR و Line Attenuation نشون داده میشه که برای بهتر کردن اون ها می تونین از راهکارهایی که در صفحات قبل دوستای خوبمون توصیه کردن استفاده کنین.
دست آخر هم اگه نتونستین با اینکارا مشکلتونو حل کنین تنهاترین راه اینه که جمع آوری کنین و دوباره اکانت بگیرین تا پورتتون عوض بشه و اطلاعاتتون هم ریست بشه . موفق باشین
نه دانلود رایگان داره چون شما به جای مودم حجم رایگان میگیرین. بعضی از اکانتهای کمپین هستند که کلا بدون مودم رایگان هستن که قیمت اونها ماهانه کمتر از 15120 تومان هست اونها دانلود رایگان ندارن
Last edited by eyneto; 26-11-2014 at 19:03.
اقای نماینده جواب منو ندادین که
خدا رو شکر من مشکلی ندارم فقط خیلی حجم زیاد مصرف میه و شما تایید میکنین از کابل شبکه میشه به عنوان سیم تلفن مودم استفاده کرد یعنی امکان داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)