تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2137 از 2550 اولاول ... 11371637203720872127213321342135213621372138213921402141214721872237 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,361 به 21,370 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

آخر فروم باز مهندس الهه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

منم همین اکانتو دارم ولی هیچ مشکلی ندارم
    نمیدونم چه مرضی دارند
    هراز گاهی پورت منو دستکاری میکنند

این چندمین باره که سرویسم رو بالا پائین میکنن

هربار هم باید چن دفه زنگ بزنم و داد و هوار راه بندازم تا درستش کنند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

خب دوست عزیز اکانت شما 1 مگ هست و دانلود 380 میده و اینکه دانلود رایگان بعضی اوقات 380 و بعضی اوقات کمتره ممکنه از خود مخابرات باشه ولی اغلب از سایتی هست که شما دانلود می کنین. البته تو بیشتر مواقع با استفاده از چند لینک همزمان میشه سرعت دانلود مجموع رو بالا برد.
    دوست گرامی ، بنابر فرموده چند صفحه قبلتون که اشاره کردید به سرعت دانلود 460 الی 512 با اکانت 1 مگ و اشاره سایر دوستان بر این ادعا ، بنده این سئوال برایم مطرح شد که چرا سرعت من پایین است ؟ قبلا با پشتیبانی در این مورد تماس گرفتم و جواب عدم کشش خط تلفن را دریافت نمودم ولی در حین دانلود با دانلود منیجر سرعت نوسانی گاها تا 500 بصورت لحظه ای بالا میره ولی ثابت نیست و باز این سئوال پیش میاد که پس چطور سرعت با وجود تاکید پشتیبانی مبنی بر عدم کشش خط تلفن تا این حد بالا میره و سئوال آخری هم اینکه عرض کردم تا چند هفته قبل سرعت شبانه در حد 380 ثابت بود چه از لینکهای داخلی و چه از لینکهای خارجی البته با کمی افت نامحسوس سرعت ولی در این چند هفته سرعت 380 تا حدودی شده افسانه و من بنابر گفته شما چند تا دانلود را یکجا شروع میکنم تا مجموعش 380 رو پر کنه ولی وقتی یک دانلود 1 گیگ رو دارم دیگه دانلودش و مشاهده سرعت 60 الی 200 و مدت زمان 12 ساعت روی اعصابه و آدم رو از خیر دانلود منصرف میکنه و بالطبع از مخابرات هم قطع امید میشم.ولی در بحثهای قبلی این انجمن دیده بودم که با دستکاری تنظیمات مودم میشد تا حدودی تغییر ایجاد کرد و به این خاطر مزاحم وقت شریف شما و اساتید محترم شدم تا شاید توفیری و راهکاری بدست آید و الا قبلا از همارا سیستم نیز خلف وعده و بهانه هایی تجربه کرده ام از قبیل خرابی مودم تغییر سیم کشی خط تلفن ، نویز زیاد ، پاره شدن کابل زیر دریا خوردن کابل توسط کوسه ها و مقصر دانستن زیر ساخت و مخابرات و تعمیرات و هزار و یک درد و مصیبت دیگر که همه در مسیر اینترنت منزل من بینوا اتفاق میوفته و سه ماه قبل نیز دوباره تعویض سیمکشی مجدد کابل تلفن و به جهت سلب بهانه از مخابرات و اینک نبود نویز بعد از تست پشتیبانی ... دیگر چه ؟! خدا میداند ......

آخر فروم باز مهندس الهه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دوست گرامی ، بنابر فرموده چند صفحه قبلتون که اشاره کردید به سرعت دانلود 460 الی 512 با اکانت 1 مگ و اشاره سایر دوستان بر این ادعا ، بنده این سئوال برایم مطرح شد که چرا سرعت من پایین است ؟ قبلا با پشتیبانی در این مورد تماس گرفتم و جواب عدم کشش خط تلفن را دریافت نمودم ولی در حین دانلود با دانلود منیجر سرعت نوسانی گاها تا 500 بصورت لحظه ای بالا میره ولی ثابت نیست و باز این سئوال پیش میاد که پس چطور سرعت با وجود تاکید پشتیبانی مبنی بر عدم کشش خط تلفن تا این حد بالا میره و سئوال آخری هم اینکه عرض کردم تا چند هفته قبل سرعت شبانه در حد 380 ثابت بود چه از لینکهای داخلی و چه از لینکهای خارجی البته با کمی افت نامحسوس سرعت ولی در این چند هفته سرعت 380 تا حدودی شده افسانه و من بنابر گفته شما چند تا دانلود را یکجا شروع میکنم تا مجموعش 380 رو پر کنه ولی وقتی یک دانلود 1 گیگ رو دارم دیگه دانلودش و مشاهده سرعت 60 الی 200 و مدت زمان 12 ساعت روی اعصابه و آدم رو از خیر دانلود منصرف میکنه و بالطبع از مخابرات هم قطع امید میشم.ولی در بحثهای قبلی این انجمن دیده بودم که با دستکاری تنظیمات مودم میشد تا حدودی تغییر ایجاد کرد و به این خاطر مزاحم وقت شریف شما و اساتید محترم شدم تا شاید توفیری و راهکاری بدست آید و الا قبلا از همارا سیستم نیز خلف وعده و بهانه هایی تجربه کرده ام از قبیل خرابی مودم تغییر سیم کشی خط تلفن ، نویز زیاد ، پاره شدن کابل زیر دریا خوردن کابل توسط کوسه ها و مقصر دانستن زیر ساخت و مخابرات و تعمیرات و هزار و یک درد و مصیبت دیگر که همه در مسیر اینترنت منزل من بینوا اتفاق میوفته و سه ماه قبل نیز دوباره تعویض سیمکشی مجدد کابل تلفن و به جهت سلب بهانه از مخابرات و اینک نبود نویز بعد از تست پشتیبانی ... دیگر چه ؟! خدا میداند ......
    چک کنید ببینید سرویستون چقدر آپ میشه
    از تو پنل مودم Attainable Rate رو ببینید چنده

پروفشنال mahdi1323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

دوستان من رفتم امروز به کارت شبکه سوکت تلفن بزنم گفتن نمیشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

تمامی اکانت های مخابرات به جز اکان های بدون مودم رایگان کمپین مخابرات دارای دانلود رایگان شبانه از ساعت 1 الی 7 هستن.
    سلام
    یعنی اکانت با سرعت 2 مگ جشنواره با حجم سه گیگ که قیمتش 15120 است و البته اگر مودم نگیرم میشه همان سرعت با 5 گیگ حجم و همان قیمت، داونلود شبانه ندارد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه eyneto's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

نمیدونم چه مرضی دارند
    هراز گاهی پورت منو دستکاری میکنند

این چندمین باره که سرویسم رو بالا پائین میکنن

هربار هم باید چن دفه زنگ بزنم و داد و هوار راه بندازم تا درستش کنند
    متاسفانه مخابرات تو این یکماه مشکلات هم سخت افزاری و هم نرم افزاری زیادی داشته و دارن نرم افزار crm رو عوض میکنن. این نرم افزار هر مشکلی داره باید بنویسن تهران اونجا حل کنن اما این یکی نرم افزار ماله خودشونو اگه پیاده سازی بشه انشا الله خیلی از مشکلات حل خواهد شد.

7. 2 کاربر از eyneto بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

خدا رو شکر من مشکلی ندارم فقط خیلی حجم زیاد مصرف میه و شما تایید میکنین از کابل شبکه میشه به عنوان سیم تلفن مودم استفاده کرد یعنی امکان داره

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

در مورد سرعت دانلود بنده گفتم که اکانت مگارو رو 4 مگ می بندن که تا 512 می تونه سرعت دانلود داشته باشه ولی معمولا لیمیت می کنن که سرعت دانلود در مراکز مختلف بین 380 و 460 متغیره.
    اینکه در ابتدای دانلود سرعت شما 500 هست و بعد از چند ثانیه افت پیدا میکنه بخاطر اینکه که ابتدای دانلود بسته های ارسالی در حجم های کوچکتری ارسال میشه که به طور لحظه ای سرعت دانلود بیشتر نشون داده میشه اینم بخاطر پوروتکل tcp/ip هست. سرعت دانلود واقعی شما بعد گذشت چند ثانیه نشون داده میشه.
    عدم کشش خط زمانی هست که نویز خط شما زیاد باشه که از روی SNR و Line Attenuation نشون داده میشه که برای بهتر کردن اون ها می تونین از راهکارهایی که در صفحات قبل دوستای خوبمون توصیه کردن استفاده کنین.
    دست آخر هم اگه نتونستین با اینکارا مشکلتونو حل کنین تنهاترین راه اینه که جمع آوری کنین و دوباره اکانت بگیرین تا پورتتون عوض بشه و اطلاعاتتون هم ریست بشه . موفق باشین

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

سلام
    یعنی اکانت با سرعت 2 مگ جشنواره با حجم سه گیگ که قیمتش 15120 است و البته اگر مودم نگیرم میشه همان سرعت با 5 گیگ حجم و همان قیمت، داونلود شبانه ندارد؟
    نه دانلود رایگان داره چون شما به جای مودم حجم رایگان میگیرین. بعضی از اکانتهای کمپین هستند که کلا بدون مودم رایگان هستن که قیمت اونها ماهانه کمتر از 15120 تومان هست اونها دانلود رایگان ندارن
    Last edited by eyneto; 26-11-2014 at 19:03.

تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

اقای نماینده جواب منو ندادین که
    خدا رو شکر من مشکلی ندارم فقط خیلی حجم زیاد مصرف میه و شما تایید میکنین از کابل شبکه میشه به عنوان سیم تلفن مودم استفاده کرد یعنی امکان داره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •