تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2137 از 2365 اولاول ... 11371637203720872127213321342135213621372138213921402141214721872237 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,361 به 21,370 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

داره خودمونی میشه borhan_3010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام
    . . .
    نکته:تمامی اسپیکرهای بالای 40 وات RMS بهتره با آمپلیفایر درایو شوند تا از حد اکثر قابلیتهای آنها استفاده شود.در غیر اینصورت با بالارفتن ولوم پخش صدا به هم ریختگی پیدا خواهد کرد.
    با سلام
    1- نقش امپدانس رو هم در انتخاب باند بفرمایید؟
    چون توی آموزش های سایت های خارجی هم خیلی توصیه شده بود که با یونیت مچ باشه و برای پخش های پایونییر نوشته باندهای با امپدانس 1 تا 3 رو نمیشه مستقیم وصل کرد.
    2- برای آمپلی 4 کانال هم باید جفت باندها هم اهم باشند؟
    Last edited by borhan_3010; 01-01-2017 at 13:21.

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام
    . . .
    برای دوستتون هم میتونید برای استیج عقب گلیدن آلفا 609
    2x 160/110 Watt
    . . .
    و برای جلو هم آلفا 165 کوک بگیرید
    . . .
    2x 110/75 Watt
    1-جسارتا با توجه به اینکه خودتون فرمودین باند بالای 40 وات آمپلی می خواد، میشه این باندها رو بدون آمپلی نصب کرد؟
    خدمت تون عرض کردم دوستم تمایل نداره کلا آمپلی و ساب نصب کنه! بهترین پیشنهاد که تمام فاکتور ها رو در حد قیمت خودش داشته باشه رو بازهم همین 165 و 609 گلیدن که 3 اهم نیز می باشند می دونین؟
    2- جنس صدا چجوری توی ویدئو دقیق مشخص نیست! کیفیت که عالیع! نیاز به ساب داره یا بیس کافیه؟
    _____
    یه تست صدا توی آپارات با گلیدن پیدا کردم ولی با آمپ نصب شده بود، با فیلم های دوربین عادی نمیشه جنس صدا رو حدس زد:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by borhan_3010; 01-01-2017 at 13:22.

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام
    1- نقش امپدانس رو هم در انتخاب باند بفرمایید؟
    چون توی آموزش های سایت های خارجی هم خیلی توصیه شده بود که با یونیت مچ باشه و برای پخش های پایونییر نوشته باندهای با امپدانس 1 تا 3 رو نمیشه مستقیم وصل کرد.
    2- برای آمپلی 4 کانال هم باید جفت باندها هم اهم باشند؟
    سلام
    بله بسیار مهمه.حتما باید امپدانس مچ باشه.پخشها همگی روی امپدانس 4-8 اهم استیبل هستند.و زیر اون احتمال آسیب دیدن پخش رو افزایش میده.
    2-به طور کلی تمامی آمپلیفایرهای خودرو روی 4 اهم و 2 اهم استیبل هستند.زمانی که شما یک درایور رو به هر کانل از امپلیفایر متصل میکنید اگر مقاوت آن بین 2 3 و 4 اهم باشه خود امپلیفایر امپدانس رو مچ میکنه و با توجه به مقاوتی که سر راهش قرار گرفته خروجی میده به درایور.
    پس اگر درایور ما 4 اهم باشه روی 4 اهم مچ و خروجی میده
    اگر 3 اهم باشه روی 3 اهم مچ و خروجی میده
    و اگر 2 اهم باشه .....
    1-جسارتا با توجه به اینکه خودتون فرمودین باند بالای 40 وات آمپلی می خواد، میشه این باندها رو بدون آمپلی نصب کرد؟
    خدمت تون عرض کردم دوستم تمایل نداره کلا آمپلی و ساب نصب کنه! بهترین پیشنهاد که تمام فاکتور ها رو در حد قیمت خودش داشته باشه رو بازهم همین 165 و 609 گلیدن که 3 اهم نیز می باشند می دونین؟
    2- جنس صدا چجوری توی ویدئو دقیق مشخص نیست! کیفیت که عالیع! نیاز به ساب داره یا بیس کافیه؟
    _____
    یه تست صدا توی آپارات با گلیدن پیدا کردم ولی با آمپ نصب شده بود، با فیلم های دوربین عادی نمیشه جنس صدا رو حدس زد:
    خواهش میکنم.
    1-شدن که میشه فقط اگر دقت کرده باشید عرض کردم بدون آمپ از حد اکثر قابلیتهای اسپیکر استفاده نمی شود و با بالارفتن ولوم پخش صدا به هم ریختگی پیدا خواهد کرد.
    2-تا حدودی میشه صدا رو تشخیص داد ولی نباید مبنی یصمیم گیری باشه. چون با زمانی که مستقیم صدا رو گوش کنید خیلی متفاوته.
    تستی که مشاهده کردین رو خودم گرفتم برای دوست خوبم آقا کامیار شریفی که از بچه های گل همین فروم هست. البته ایشون آمپلیفایرشون MA40FX مچ هست و قبلا تهیه کرده بودن چون بار گلیدت تو اون تاریخ موجود نبود.اگر همین ست رو با امپ گلیدن ML95.4 ببندین حد اقل 20% کیفیت صدا افزایش پیدا میکنه که بخشی از اون بر می گرده به کلاس دو آملیفایر.
    مچ کلاس D و گلیدن کلاس AB هست.

برهان جان پیشنهاد میکنم این تاپیک رو هم مشاهده کنید:

4. 3 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال poloton7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام..حمید اقا..
    به نظر شما کامپونت rs165slim صدای زیباتر وقدرتمند تر است یا سری rsx165.....
    این سری x به راحتی سری slime روی درهای جلوی صبا نصب می شود..چون مگنت دارد؟؟؟/

6. این کاربر از poloton7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2016

پيش فرض

من شخصا با پایونیر غیر سریه prs موافق نیستم. نظر شخصم هست حتی سریه 9 فقط حسن پایونیر یوزر فرندلی بودنش هست اما اگر صدای خوب و فلت میخوهاید 7056 یا 8019 کن وود.تو رنج قیمتشیون واقعا عالی هستند.
    در خوب بودن آمپلیفایرهای هلیکس که شکی نیست اما برای کامپوننتی که انتخاب کردین کمه. همچنین بریجش برای ساب.
    من rs100c4 گلیدن رو پیشنهاد میکنم که هم رده و مخصوص کامپوننت rs165 هست.قیمتش هم احتمالا حدود 1100 هست.

یعنی شما معتقدین 8019 یا 7056 از سریهای قدیمی پایونیر مثل 7150 یا 9450 بهتره؟! مگه میشه؟! rs12 رو تو باکس سیلد بزارم بهتره؟ تو این رنج قیمتی چه ساب هایی از برندهای دیگه هست؟مثل آلپاین و ...؟فقط آمپ یکم هزینش بالاس برام .امپ پایینتری نیس کارمونو راه بندازه؟اگه نه که یه کامپ پایینتر معرفی کنین.مرسی

در آغاز فعالیت vaio 220's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

درود ، راهنمایی می خواستم در مورد آمپلی فایر مناسب برای کواک پایونیر 6900 pro پایونیر و هد یونیت فابریک پارس از این داشبورد جدیدا ترجیحا 4 کانال با ورودی hi level ممنون خودم نظرم روی 1004 کنوود هست ولی نمی دونم ورودی اسپیکر داره یا نه

Sent from my KFTHWI using Tapatalk

9. این کاربر از vaio 220 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام
    میخواستم بهترین پخش برای باند JBL GX-963e که حداکثر توان این باند رو نشون بده بهم معرفی کنید (بیس قوی و نرم واسم مهمه و قصد استفاده از امپ هم ندارم)
    و اینکه نظرتون در مورد پخش 4850fd پایونیر برای این باند چیه؟

11. این کاربر از mehdi_tr74 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007

13

سلام
    غیر از هلیکس بقیه مرخصن . . .

سلام و عرض شب بخیر خدمت آقا حمید عزیز
    من تصمیم گرفتم توصیه اول تونو گوش بدم و با توجه به تعریف های زیادی که ازش شده سیستم هلیکس آلمانی ببندم، فکر کنم حجم صداش برام کافی باشه و صدا دو استیجی یکدست داشته باشم و علاوه بر اون با بودجه منم سازگار تره:
    برای استیج عقب و روی طاقچه : هلیکس E69X
    و برای استیج جلو : هلیکس E6X.2 یا B62C.2 (فکر کنم E6X.2 بهتر باشه؟!)
    E69X همه جا هست تو تهران صدا قیمتش بهتره ولی E6X.2 که هیچ کجا موجود نیست ولی قراره از هفته بعد بهرام شاپ بیاره
    این پروژه با توجه به نیاز ممکنه دو فاز دیگه هم داشته باشه: اگه ببینم بیس کمی دارم یه ساب (اینفینی 1260 یا مچ 12) و آمپلی مونو بگیرم و اگه ببینم باند ها کم میارن یه آمپ 4 کانال و سیم پک

Last edited by borhan_3010; 03-01-2017 at 14:21.

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

بین Helix e69x + Helix E6.2 و دو جفت DLS B6A کدومو پیشنهاد میدین؟ تفاوت کیفیت و حجم صداشون چطوره؟ به نظر می رسه این مدل DLS آمپلی نخواد؟ نوشته تکنولوژی بهبود کیفیت صدای EFR داره

(متاسفانه تهران نیستم بتونم صداشونو بشنوم دردسر خرید شهرستان همین هاست که مثل هندونه دربسته خرید می کنی )
    Last edited by borhan_3010; 05-01-2017 at 18:55.

داره خودمونی میشه v_a1900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

سلام دوستان. من میخوام یه باکس با نرم افزار WINISD طراحی کنم برای ساب. پارامتر هارو دارم. و با توجه مطالبی که خوندم تونستم تا یه جاهایی توی این نرم افزار پیش برم. ولی مشکل اینجاست که بعد از لود کردن ساب از new Project روی نمودار هیچ خطی رسم نمیشه. نمیدونم جای درستی سوالمو مطرح کردم یا نه. از اساتید و دوستان می خوام که راهنماییم کنن. مرسی.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •