امروز اینترنت بد وضعش خرابه ،؛ مخصوصا اندیشه
با احترام
تیم مدیریت انجمن
امروز اینترنت بد وضعش خرابه ،؛ مخصوصا اندیشه
دیشب اندیشه 512 3.5 گیگ دانلود کردم
شماره ی آقای طاهرنژاد رو دارید بذارید؟
اون شماره ای که باهاش به من زنگ زد رو می گیرم کسی جواب نمی ده!
چند روز پيش سازمان مقررات براي كم بودن سرعت دانلودم مسيج دادم امروز باهام تماس گرفتن.گفتن كارشناس ميفرستيم خط رو چك كنه.سرويسم ٢ مگه و سرعت دانلودم بايد حداقل ٢٥٦ باشه كه ٢١٠ ه.اول گفت كلا گيلان اينطوريه منم كلي مثال زدم كه بقيه سرعت بالا دارن تا طرف قانع شد.حالا چند روز ديگه كارشناس اومد خبرشو ميدم.
Sent from my iPhone using Tapatalk
من امروز بعد از دانشگاه رفتم مخابرات ، البته با قسمت فروش کار داشتم ، کارم تموم شد داشتم برمیگشتم که طارهرنژاد اومد پایین ، تو راه ازش پرسیدم که حجما میسوزه ها ، در حالی که شما میگی نباید بسوزه
گفت آره نباید بسوزه ولی برای کسایی که با ما قرار داد 3 یا 6 ماهه یا 1 ساله میبندن نه کسایی که 1 ماهه هستن ( کسایی که مثلا 3 ماهه قرار داد میبندن اگه بعد از 3 ماه حجم اضافه بیارن ، برای اونا هم میسوزه )
آره بخدا
آدم بزنه آهنگ خالی دانلود کنه بهتره بره تو جیب مخابرات
5 گیگ بهتون دادن؟
برای چی؟آخه فقط به کسایی که کمپین هستن هدیه میدادن
من شماره آبدارچی اونجا رو هم دارم
33132321
سلام
آره ممنون میشم بگید نتیجش چی شد
چون به منم همین حرفو زدن
اخر بد شانسی رو اوردم
از مخابرات جمع کردم اومدم اندیشه ثبت نام کردم گفتش پورت اندیشه خط 6 نمیدیم گفت باید پورت پشگامان بگیرید گفت فرقی نمیکنه
منم قبول کردم 1 مگ 3 گیگ گرفتم فک کردم سرعت روز و شب میاد رو 300 مثل همه نگو داغونه
شب از 1 تا 4 سرعت 40 بیشتر نمیشه از 4 تا 7 هم از 180 بیشتر نمیشه
دستی دستی خودمو انداختم تو چاه همون مخابرات خیلی بهتر بود
هر روز هم قطعی داره میگه یوزر نیم پسورد اشتباه هست و 40 باز باید سعی کرد تا وصل بشه![]()
اندیشه که مشکلی نداره و قطعی نداره ، فقط سرعت کمی افت میکنه این چند روزه
دوستان اینهمه مخابرات میرید سوال کنید مخابرات یوزرهای جدید دانلود شبانه دارن یا نه !! میخوام از اندیشه بیام مخابرات !
اتفاقا من چون فکر کردم ممکنه نسوختن حجم واسه 3 یا 6 ماهه و 1ساله باشه بهش گفتم من 1 ماهه تمدید می کنم الان این ماهم داره تموم می شه انتقال پیدا می کنه؟
گفت فرقی نداره، کلا انتقال پیدا می کنه!!!
آره، نمی دونم والا
جریان این کمپین چی هست اصلا؟
خودش با همین شماره بهم زنگ زد، اینو گرفتم برنداشت
33132411 رو گرفتم گفتم می خوام با آقای طاهرنژاد بخش فروش صحبت کنم این شماره رو داد:
33132337 که اینم گرفتم کسی برنداشت!!!
امروز دوباره شکایت کردم تا خودش بهم زنگ بزنه![]()
عجبه ها ، اصلا تکلیفشون با خودشون معلوم نیست
امروز که به من اینطوری گفت ، جالبه ماه پیش من رفتم حجم سوختم رو پس گرفتم![]()
ولی الان یه چیز دیگه میگه ، خدا نسل هر چی آدم نفهم رو از روی زمین برداره
جریان کمپین هم منظورم کمپین نوروزی یا تابستانه یا الانم که پاییزه هست
اتفاقا واسه همین مسخره بازیاشون من میخوام برم سالانه باهاشون قرارداد ببندم ( کمپین پاییزه )
اینطوری حجمم حداقل برای 12 ماه نمیسوزه و اینکه خودشون هر ماه برام شارژ میکنن و در آخر اینکه یکم ارزونترهم هست
ولی خوش شانس هستیدا ، 5 گیگ بهتون دادن ، بجان خودم الان ازشون بپرسید میگن نمیدونم چرا بهتون حجم دادیم
برای شماره هم به خودش گفتم شمار اتاقت رو بده ، گفت نمیشه زنگ بزن 2020 مشکل داشتی حل میکن ، گقتم باشه ، رفتم پیش علوی ( پشتیبانی ) بعد از پایان کارم گفتم یادم رفته شماره طاهر نژاد رو بگیرم ، میشه شما لطف کنید بهم بدید ، اونم گفت باشه و بهم داد.درست هم هست ، قبلا بهش زنگ زدم به همین شماره![]()
Last edited by hamidreza2010; 14-12-2014 at 21:24.
تو سایت وزارت ارتباطات که شکایت کردم هم جواب دادن که انتقال پیدا می کنه!!!!
به شما جوابی ندادن؟
خوش شانس کدومه
فک کنم از بس دفعات قبل بهم اضافه نکردن خودشون خجالت کشیدن اضافه کردن
تنبلیم می گیره برم مخابرات، ولی اگه فردا هم زنگ بزنم بر نداره مجبورم برم این 2.44 گیگ رو بگیرم
حالا خیلی هم زیاد نیستا ولی اگه همین جوری بیخیال شیم اونا هم همین جوری دزدی می کنن!
شما حدودا چه ساعتی زنگ زدید برداشت؟
من 1 به بعد هر چی زنگ زدم کسی برنداشت!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)