مجددا ثبت شکایت کنید و اگه باز جواب ندادن دومرتبه ثبت کنید و با بازرسی خود مخابرات هم تماس بگیرید. قبض رو هم تا چیزی مشخص نشده پرداخت نکنید وگرنه پولی رو که دادید تقریبا رفته فرض کنید چون پس گرفتنش خیلی سخت میشه.
مجددا ثبت شکایت کنید و اگه باز جواب ندادن دومرتبه ثبت کنید و با بازرسی خود مخابرات هم تماس بگیرید. قبض رو هم تا چیزی مشخص نشده پرداخت نکنید وگرنه پولی رو که دادید تقریبا رفته فرض کنید چون پس گرفتنش خیلی سخت میشه.
اگه واقعا این حرفشون رو تنظیم مقررات قبول کنه دیگه اون وقت احتمالا کسی که اعتراض داشته باشه باید بره دیوان عدالت اداری، البته یه ذره شک دارم واقعا به دیوان مربوطه یا جای دیگه ولی به نظرم به اونا مربوط میشه.
همون اوایل سال که من از یکی از آشنا ها پرسیدم و این قضیه رو تایید کرد، باخودم گفتم که اینا بعدا احتمالا یه خوابی میبینن... .
دوستان چند سوال در مورد طرح غزال داشتم
1- طرخ غزال رو میشه پیش پرداخت گرفت یا فقط مخصوص پس پرداخت هاست؟
2- اگر طرح 1 مگ 6 ماهه غزال بگیرم بهم 8 ماه میدن با سرعت 4 مگ و حجم 240 گیگ هر ماه که 60 گیگش بین الملل هست؟
قیمتش میشه 120 تومن؟
حجم رو در پنل به صورت کلی و حجم کل 6 ماه نمایش میده یا سر هر ماه ریست میشه؟
3- خارجی داخلی تفکیک میشه و خارجی 4 برابر کم میشه یا همه رو خارجی حساب می کنه؟
سلام
جواب سوالات
1- بله میتونید پیش پرداخت بگیرید
2- نه یکیش رو میتونی انتخاب کنی یا 6 ماهه 1 مگ که بهت 2 ماه هم اضافه میشه با همون سرعت 1 مگ یا 6 ماهه با سرعت 4 مگ
حجم هم به صورت ماهیانه هستش طبق گفته خودشون
3- این هنوز مشخص نیستش و تا حالا کل حجم رو با هم حساب کردن و تفکیک نکردن ( همون حجم 4 برابری رو) ولی باید مراقب باشید
سلام.داداش قضیه این مودم رایگان چیه؟ به اونی که طرح غزال 12 ماهه با 4 برابر سرعت بگیره هم مودم رایگان میدن؟
اینو خبری ازش ندارم
سلام دوستان من سرویس 16 مگ مخابرات طرح استاندارد دازم که ماهیانه 65 هزارتومن قبض میاد این دوره برام 600 هزارتومن قبض اومده مخابرات گفته که به خاطر اینه که قبلا ترافیک خارجی و داخلی رو با هم محاسبه میکردن ولی الان جدا محاسبه شده و باید هزینه رو پرداخت کنید برای کسی از دوستان هم چنین مشکلی پیش اومده
سلام دوستان من سرویس 16 مگ مخابرات طرح استاندارد دازم که ماهیانه 65 هزارتومن قبض میاد این دوره برام 600 هزارتومن قبض اومده مخابرات گفته که به خاطر اینه که قبلا ترافیک خارجی و داخلی رو با هم محاسبه میکردن ولی الان جدا محاسبه شده و باید هزینه رو پرداخت کنید برای کسی از دوستان هم چنین مشکلی پیش اومده
سلام
مشکل قبض نجومی ما حل شد
مخابرات قبض جدید صادر کرده که مثل قبل حساب شده
گویا مشکل نرم افزاری بوده
توسایت مخابرات ایران می تونید چک کنید
منم 2 مگ ماهی 25 تومن فعال کرده بودم 110 تئمن واسم قبض اومده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)