تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2136 از 4105 اولاول ... 1136163620362086212621322133213421352136213721382139214021462186223626363136 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,351 به 21,360 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

بچه ها سلام-جواد هستم از یزد-لیسانس حسابداری با تاریخ اعزام 4/1 امریه دادگستری یزد اسم نوشتم (کلا 2 نفر میخوان) دیروز رفتم گفت 13 نفر شدیم (طرف گفت چهار نفرتون متاهل هستند و بهم گفت شانست را 5 درصد بدون-چون اولویت با متاهلین است) /طرف گفت پرونده ها را اول اردیبهشت میفرستند تهران تا تهران انتخاب کند////حالا به نظرتون برم دنبال امریه ارگان دیگه یا اینکه توکل کنم به خدا تا شاید قبول بشم؟؟
    این را گفتم واسه یادآوری/بچه ها امروز ساعت 12 از دادگستری یزد زنگ زدند فردا پنجشنبه 8 صبح بیا برای مصاحبه-از امریه هایی که چند ماهی است در دادگستری یزد خدمت میکنند رفتم پرسیدم گفتند داره احتمال پذیرشت میرود بالا//شما هم همین نظر را دارید؟؟؟
    برای مصاحبه چی بخونم؟؟(یادآوری قضیه من)
    بچه ها شبی ساعت 8.30 شب از مسجد میامدم به خانه یک دفعه پلاستیک فروشی محل جلوم را گرفت گفت دیروز ساعت 11 صبح در مغازه بودم یک دفعه دیدم یک آدم کت شلواری خیلی شیک آمد درمغازه و یک عکس بزرگ شده من را نشون من داد وشروع کرد به سوال پرسیدن-بهم گفت طرف ندیکای یکصد سوال ازمن پرسید(با دختر رفت و آمد داره در محل-یقه لباسش باز می گذارد یا نه-اهل مسجد و نماز وپایگاه و سیگار و نماز جمعه و ولایت و...)که همه را فروشنده محل من را تایید کرده گفت طرف وقتی سوالاش تمام شد خیلی خوشحال یود وهمه را دقیق یادداشت کرد و درآخر خودش را معرفی و گفت کارمند دادگستری یزد بودم// فروشنده خیال میکرد واسه تحقیق استخدامی اومدند(نمیدانست امریه چیه)///به نظرتون دارم میرم پذیرفته بشم؟؟؟؟؟(یاآوری)

بچه ها صبحی ساعت 8.30 صبح رفتم دادگستری یزد و مصاحبه حضوری شروع شد یکی آخوند بود و حدودای نیم ساعت شروع کرد به 3 برگه آچار پر کردن رو هم رفته 15 سوا پرسید(وضعیت خانواده -چقد نماز قضا و روزه قضا دارم-چگونگی تیمم-نماز جمعه-ولایت فقیه و...)من خیلی بیشتر از اینا خودم را آماده کرده بودم//به نظرتون با این همه مراحل زیاد ممکن است که بازم پذیرفته نشم؟؟/چون 13 نفر هستیم//دلم افتاده دارم میرم قبول بشم//نظر شما چیه با وجود اینکه چهارنفرمان متاهل هستند و من مجرد//قبول میشم؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

بچه ها برای پذیرش سپاه هم یکی از فامیل هامون گفته بود مدارک را ببرم(فقط بسیجی فعال دارم-بدون تکمیلی بسیج)/حالا اگر هم دادگستری وهم سپاه پذیرش شم(این طور که رفیقام میگفتند چون تکمیلی نداری شانست زیر 10 درصد است)کدومش باید برم(سپاه یا امریه دادگستری

ولی خودمونی بگم محیط دادگاه و دادسرا زیاد جالب نیست/به نظرتون امریه اش میصرفه به سربازی معمولی(سپاه-ارتش-نیروی انتظامی)؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

جهرم یا همون جهنم سبز
    من آبان 91 اونجا بودم
    بهترین فصل آموزشی اونجا آبان و اردیبهشته
    شما اونجا که رفتید فقط و فقط باغ و سرسبزی میبینید،اونجا واقعا قشنگ و باحاله(این از سبز)
    ولی به شدت ساعت 9 صبح به بعد گرم میشه و طاقت فرسا(اینم از جهنم)
    کلا آدمای خوب و بفهمی توش خدمت میکنند،امکانات خیلی ضعیفی داره سعی کن به طور معقول مجهز بری اونجا
    سوالی داشتی هستم
    بعد از آموزشی کجا خدمت میکردی؟
    تو استان خودتون بودی؟
    کلا چطور گذشت؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_kasper's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

بعد از آموزشی کجا خدمت میکردی؟
    تو استان خودتون بودی؟
    کلا چطور گذشت؟
    بعد از آموزشی چون متاهل هستم اومدم شهر خودم تو بهداری خدمت میکنم
    کلا بسیار خوب گذشت،جای خوب خدمت کردن لباس شخصی و بدون پست و بدون گشت و ساعت اداری و بدون ساعت ورود خروج و مرخصی تلفنی ثبت نمیشن و ...
    همیشه هرجا که سطح سوادشون بالاتره خدمت کنی مشخصا بهت راحت تر میگذره
    خیلی زود واسم گذشت خیلی زود
    شما هم زیاد نرو تو فکرش میگذره بلاخره

5. 2 کاربر از ali_kasper بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_kasper's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

بچه ها برای پذیرش سپاه هم یکی از فامیل هامون گفته بود مدارک را ببرم(فقط بسیجی فعال دارم-بدون تکمیلی بسیج)/حالا اگر هم دادگستری وهم سپاه پذیرش شم(این طور که رفیقام میگفتند چون تکمیلی نداری شانست زیر 10 درصد است)کدومش باید برم(سپاه یا امریه دادگستری

ولی خودمونی بگم محیط دادگاه و دادسرا زیاد جالب نیست/به نظرتون امریه اش میصرفه به سربازی معمولی(سپاه-ارتش-نیروی انتظامی)؟
    شما سعی کن همون پذیرش سپاه رو بگیری بهتره
    اگه اشنا داری با اینکه تکمیلی بسیج نداری باز هم شانس داری
    دادگاه همون جور که خودت گفتی محیط نا مناسب و مسؤلیت سنگین تری داری
    تازه اگه پذیرش سپاه بشی کسری هم بهت میخوره اما اونجوری نه

7. این کاربر از ali_kasper بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه holyboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    far far away

پيش فرض

دوستان کسی نمیدونه چه تاریخ هایی دوره تکمیلی بسیج برگزار میشه؟
    خدا خواست کسی دونست یه جوابی به ما بده

اگه نباشه جاش خالی می مونه METZELDER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

این که چه جور جایی هست رو که گفتم. بعد از دوره هم قطعا شهر خودت هستی . بعد از اینکه دوره رو گذروندی فرقش اینه که دیگه پست نمیدی بصورت شیفتی پشت توپ پدافند هستی ملاک انتخاب خاصی هم نداره بصورت رندوم هست یه چیز دیگه هم که باید بدونی اینه که اگه توی ماه زوج اعزام بشی دوره پدافند نداره شاید الان منظورمو متوجه نشی خودت میری متوجه حرفم میشی
    خیلی خیلی لطف کردی داداش که جوابمو دادی دوباره

من 1 تیر اعزامم یعنی یک چهار پس اینجوری صد در صد اون دوره 45 روزه نمیخوره بهم دیگه ؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Behrang_sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوب دوست عزیز منظورتو متوجه نشدم اگه منظورت از موز همون گروهبان سومی هست که باید بگم فقط به کسایی میدن که دوره تکمیلی رفته باشن در مورد قسمت دوم حرفات هم که همونیه که من گفتم بسیج فعال باشی یه درجه بیشتر دوره تکمیلی داشته باشی 2 درجه بیشتر میدن اینچیزا رو هم نمیخوات یاد ما بدی ما خودمون پیر شدیم تو اینچیزا
    توی سپاه به این صورته : دیپلم با سابقه بسیج بدون دوره تکمیلی (کفایتی) میشه رزمیار (لا 3 خط)
    دیپلم با سابقه بسیج و دوره تکمیلی (کفایتی) میشه رزم آور سوم (گروهبان سوم - یک هلال)
    فوق دیپلم سابقه بسیج هر چند سال داشته باشه و حتی دوره تکمیلی رو هم داشته باشه فقط یک درجه میره بالا و میشه رزم آور یکم (گروهبان یک-سه هلال)
    لیسانس هم مثل همون دیپلمه هاست یعنی ارتقا درجه اش دو درجه هست (از استوار دومی تا ستوان سوم)
    فوق لیسانس و دکترا هم ارتقا درجشون نهایت 1 درجه هست

11. 3 کاربر از Behrang_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه THE CORRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    021

پيش فرض

اینم یه خبر خوب

"خدمت سربازي در سال 93 با قوانين سال 91 اعمال خواهد شد يعني همان 21 ماه"

از طریق سایت نظام وظیفه پرسدم و جواب دادن

13. این کاربر از THE CORRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

امروز کارت منم اومد و پرونده خدمت ما هم میشه گفت بسته شد، میشه گفت یکی از بهترین خدمت های ناجا رو گذروندم، چه از نظر استراحت (شیفت) چه از نظر مسولیت و کسب تجربه و... ولی سخت بود.

اعزام: 91/10/01
    ترخیص: 92/11/28
    صدور کارت: 92/12/05
    ارسال کارت: 93/01/17
    تحویل به من: 93/01/21

15. این کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 24 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 24 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •