من متوجه نشدم الان این سوال بود یا جمله خبری
به هرحال با توجه به چیزی که متوجه شده ام توضیح میدم
شما واسه استفاده از adsl مگه مودم ندارید ؟
بله منظور همون کابل شیلددار هست
که دوستان با کابل شبکه تست کرده اند و جواب داده
با احترام
تیم مدیریت انجمن
من متوجه نشدم الان این سوال بود یا جمله خبری
به هرحال با توجه به چیزی که متوجه شده ام توضیح میدم
شما واسه استفاده از adsl مگه مودم ندارید ؟
بله منظور همون کابل شیلددار هست
که دوستان با کابل شبکه تست کرده اند و جواب داده
بله منم کابل شبکه مودم رو میگم یعنی اونو سوکت هاش رو جدا کنم سوکت تلفن بزارم میشه
من خودم اسکرین شات گذاشته بودم چند صفحه قبل ( شاید 20- 30 صفحه قبل ) snr ام با سیم تلفن 12 اینا بود که رفتم کابل شبکه cat6 nexsans خریدم از خروجی پست تلفن بیرون ساختمون ( آپارتمان هستش ) تا پشت مودمم کشیدم ! یک سوکت زنم خریدم و یک جفتش را سوکت تلفن زدم و وصل کردم به نویز گیر و از یک خروجی نویز گیر سیم وصل کردم به همون سیم تلفن خونه و از یک خروجیشم دوباره از همون کابل شبکه با یک نویزگیر دیگر وصل کردم پشت مودم ! که snr ام معمولا بین 32 تا 38 هستش ! که باز صفحه های قبلی اسکرین شات گذاشتم هم از کابل و هم از snr مودم
کابل شبکه مودم نه
کابل تلفن مودم
سه تا سیم از مودم شما داخل و خارج میشه
- یکیش کابل برقه
- یکیش کابل شبکه س که یه سرش به پشت کیس وصل میشه (البته اگه مودموتون وایرلس باشه این کابل رو ندارید)
- و یکی دیگه ش هم کابل تلفنه که سوکتش از سوکت کابل شبکه کوچیکتره و از درب ورودی منزل میاد به مودم وصل میشه و مودم رو به خط تلفن وصل میکنه . شما باید این کابل رو با کابل شبکه عوض کنید . یعنی کابل شبکه رو به سیم تلفن ورودی منزل وصل میکنید و این طرفش رو هم سوکت تلفن میزنید و به مودم وصلش میکنید
کابل شبکه میشه بهش سوکت تلفن زد مگه
چرا نشه !
عرض کردم که
کابل شبکه 4 جفت سیم داره توش
و کابل تلفن 1 جفت
شما از یک جفت سیم داخل کابل شبکه استفاده میکنید واسه اینکار
و بقیه بیکار و خالی میمونن
خب دوست عزیز اکانت شما 1 مگ هست و دانلود 380 میده و اینکه دانلود رایگان بعضی اوقات 380 و بعضی اوقات کمتره ممکنه از خود مخابرات باشه ولی اغلب از سایتی هست که شما دانلود می کنین. البته تو بیشتر مواقع با استفاده از چند لینک همزمان میشه سرعت دانلود مجموع رو بالا برد.
منم همین اکانتو دارم ولی هیچ مشکلی ندارم
حالا راستی راستی SNR تون 36 هستش؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)