سلام دوستان
الان 1 ساله سرعت 3G منطقمون رو 30 40 کیلوبایت قفله
شکایت تو 195 تاثیری داره ؟
![]()
سلام دوستان
الان 1 ساله سرعت 3G منطقمون رو 30 40 کیلوبایت قفله
شکایت تو 195 تاثیری داره ؟
![]()
خب این سرعت که شما گداشتی لحظه ای بوده و اگر بازه زمانی 5 تا 8 رو در نظر بگیریم که شما 20 گیگابایت دانلود کردی میانگین سرعت دانلود شما 1.9 تا 2 مگابایت برثانیه هستش !.
با سلام
آیا با شارژ شگفت انگیز هم میشه بسته اینترنت خرید یا اون 20 درصد اضافه فقط برای مکالمه داخل شبکه ای ـه ؟
و بهترین بازه زمانی برای شروع 3 ساعت شبانه که بیشترین بازده و میزان دانلود رو داشته باشه چه زمانیه؟ از چه زمانی بسته 3 ساعته رو شروع کنم تا بیشتر دانلود کنه؟
سه شب
Sent from my Lenovo TAB 2 A10-70L using Tapatalk
بله برادر همینطوره،من سرعت لحظه ای رو گذاشتم ،و بعدشم گفتم که ۲۰ گیگ دانلود کردم،بقیه فکر نکنن کلا سرعتم اینقدره...
اینی که گذاشتم با ۱۶ کانکشن هست،هشت کانکشن بزور تا ۲مگ میره ،روزا کلا همیشه سرعت دانلود بین ۱مگابایت تا ۲ هست،سرورا فرق چندانی برام نداشتن از لحاظ سرعت،سافت ۹۸،بروز دانلود،دانلود فارسی و پی سی دانلود از اینا هم دانلود داشتم
از مودم استفاده می کنین یا موبایل؟!
بامودم ۴g،البته ۴gکه تعطیله تو منطقمون
امروز این سایت را دیدم سایت جالبی هس درباره مقایسه سرعت (قیمت) سرویس دهنده های اینترنت است امکانات جالبی هم داره مثلا روی نقشه تست افراد در شهر های مختلف با اسم isp نشون میده گفتم به شما هم معرفی کنم.ایرانسل را بین isp ها ندیدم ولی همراه اول بود. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آسیاتک 1 مگابیت نامحدود رو 10 هزارتومن میده ؟ درپیت بودن سایت داد میزنه!!
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)