نه دوست عزیز دیگه اینطوری نیست ۱۰۰ سال هم طرف بسیجی باشه یک موز میدن و بیشتر از سرباز صفر حساب نمیشه اما واسه کاردانی به بعد بسیجی بیاره باز فقط ۱ درجه براش حساب میشه اونم فقط بسیج فعال و تایید شده
Sent from Reza's iPhone 5s using Tapatalk
نه دوست عزیز دیگه اینطوری نیست ۱۰۰ سال هم طرف بسیجی باشه یک موز میدن و بیشتر از سرباز صفر حساب نمیشه اما واسه کاردانی به بعد بسیجی بیاره باز فقط ۱ درجه براش حساب میشه اونم فقط بسیج فعال و تایید شده
Sent from Reza's iPhone 5s using Tapatalk
همه چی آموزشی داره به جز معافیت پزشکی
(مگه اینکه توی بسیج کارت سبز (بسیجی نیستم نمیدونم دقیقا رنگش سبز هست یا نه) داشته باشی
در زیر همینا که نوشته، آدرس محل مراجعه رو هم دقیقا نوشته که کجاست
برا معافیت های خاص قبلا گیر میدادن که نباید معافیت تحصیلی داشته باشی.
ولی معافیت پزشکی کلا قضیه اش با همه چی فرق داره
هر زمان میتونی اقدام کنی، حتی یک سال بعد از شروع خدمتت
داداش من برات تاریخچه مختصر پداجا رو نوشتم بعد شما میگی قرارگاه کجاست؟!
اینها منطقه به منطقه هستن، مثلا پدافند شمالغرب، پدافند شمالغرب خودش چند استانه، یه عالمه موقعیته!
نه رنگش سبز نیست
اونم اگه سپاه یا ارگان های مرتبط با سپاه باشن آموزشی حذف میشه، بقیه فبول نمیکنن و کسر میدن.
برا معافیت های خاص قبلا گیر میدادن که نباید معافیت تحصیلی داشته باشی.
ولی معافیت پزشکی کلا قضیه اش با همه چی فرق داره
هر زمان میتونی اقدام کنی، حتی یک سال بعد از شروع خدمتت
خوب نیرو هوایی سپاه اردکان چه جوریاس ؟؟؟ خوب هست ؟ سخت نمیگیرن ؟
و اینکه یعنی اون دوره پدافند که 45 روز هست رو مثلا من اموزشی اردکانم بعد اموزش میوفتم امام حسن مجتبی کرمانشاه اون 45 روز پدافند رو باید بیام اردکان یا تو همین امام حسن مجتبی میگذرونم ؟؟؟ اینو بگید ممنون میشم
بعد بعد اینکه گذروندم چیکاره میشم ؟
ملاک انتخابشم میشه خوب بودن تو میدان تیر و این حرفا یا رندومه ؟؟؟
دوستان کسی نمیدونه چه تاریخ هایی دوره تکمیلی بسیج برگزار میشه؟
خوب دوست عزیز منظورتو متوجه نشدم اگه منظورت از موز همون گروهبان سومی هست که باید بگم فقط به کسایی میدن که دوره تکمیلی رفته باشن در مورد قسمت دوم حرفات هم که همونیه که من گفتم بسیج فعال باشی یه درجه بیشتر دوره تکمیلی داشته باشی 2 درجه بیشتر میدن اینچیزا رو هم نمیخوات یاد ما بدی ما خودمون پیر شدیم تو اینچیزا
این که چه جور جایی هست رو که گفتم. بعد از دوره هم قطعا شهر خودت هستی . بعد از اینکه دوره رو گذروندی فرقش اینه که دیگه پست نمیدی بصورت شیفتی پشت توپ پدافند هستی ملاک انتخاب خاصی هم نداره بصورت رندوم هست یه چیز دیگه هم که باید بدونی اینه که اگه توی ماه زوج اعزام بشی دوره پدافند نداره شاید الان منظورمو متوجه نشی خودت میری متوجه حرفم میشی
هم اکنون 37 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 37 مهمان)