والا بگیر نگیر داره قبلانا هر نیم ساعتی یه بار دیسی میشد الان هر ده دقیقه یه ربع
والا بگیر نگیر داره قبلانا هر نیم ساعتی یه بار دیسی میشد الان هر ده دقیقه یه ربع
چرا صفحه کاربری مبین نت باز نمیشه؟ واسه همه مشکل داره؟
الان چک کردم برا من درست بود.
سلام
مودمم خراب شده بود هر 10 دقیقه یک بار آنتنش می پرید بردمش نمایندگی چکش کرد گفت خراب شده واسم عوضش کرد ولی من مودمم BM632w بود الان به جاش یه wixfmm-130 بهم داد
مودمش چطوره ؟ اگه به درد نمیخوره تا برم واسش
ظاهرش که اینگار جنس درجه 5 چینیه
حداکثر سرعت طرحیه که برداشتی (البته سرعت دانلود). که اینجا نشون میده طرح یه مگ داری. پایینی هم حدااکثر سرعت آپلودته
دیشب ساعت 1تا3شب نمیتونستم وارد بشم خیلی سایتا هم باز نمیشد مودم رو چندبار خاموش روشنش و جابجاش کردم تا درست شد
من هر دو تا مدل رو دارم الان ، BM632W و wixfmm-130
که روی اولی طرح از مبین نت دارم ، روی 130 طرح از ایرانسل
از نظر کیفیت ساخت که 632 بهتر هست ، اما از نظر تکنولوژی 130 فکر نمیکنم چیزی کم داشته باشه .
از نظر برد وای فای هر دو دقیقا مثل هم هستند ، از نظر گیرندگی هم 130 به نظرم خیلی قوی عمل میکنه و با RSSI 88 هم باهاش راحت وبگردی میکردم ، چیزی که هست اینکه مدل 130 بیشتر گرم میشه و اگه جای ساکتی باشید یه صدای جیز جیز ازش میاد ، چراشو نمیدونم !
توی آنتن دهی مدل 130 خیلی خیلی حساس تر هست نسبت به 632 ، با یه حرکت کوچیک سیگنالش تغییر محسوسی داره .
اما در مورد ظاهرش درسته که 632 خیلی ظریف تر به نظر میاد اما بدقیافه هم نیست که درجه 5 حساب بشه .
نکته مهم کارائیش هست که به نظرم چیزی از 632 کم نداره ، فقط باید باهاش کارکرد تا معلوم بشه جون سخت هم هست یا نه !
به نظر خودم کلاً مودمهای ساخت هوواوی مثل 632 یا 635 با اینکه چینی هستن از باقی مودمهای چینی یا حتی مثلاً تایوانی (ولی در اصل چینی) کیفیت و امکانات بیشتری دارن. البته بودن کسانی که مصرف کردن و نظرشون بوده که مدل WIXFMM-130 مودم بهتری بوده. توی این صفحات قبلاً بحثهایی درباره این مودم شده بود که شاید خوندش براتون جالب باشه. بخصوص که میدونم کسی حال گشتن بین این چند هزار صفحه تاپیک رو نداره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
WIXFMM-130 مثل ماشینای مدل پایینه پرمصرفه قدیمی و جون سخت البته فاقد پورتهای اضافی و از رده خارج اینکه آنتن تقویتی هم نداره نشوندهنده قویتر بودنشه اون مدلای آنتندار هم جنبه دکوری دارن تا کارایی و تقویت سیگنال در کل جنس چینی مفتش گرونه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] BM632W [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by karimz; 06-05-2014 at 20:23.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)