تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2135 از 2365 اولاول ... 11351635203520852125213121322133213421352136213721382139214521852235 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,341 به 21,350 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بلی تعریف هلیکس زیاد شده ولی گفتن صداش درنمیاد و راضی کننده نیست، اگه صداشون رو شنیدین نسبت به فابریکی حجم صدا دو برابر میشه؟
    ممنون میشم قطعات پیشنهادی رو زحمت بکشید با مدل همه قطعات رو بفرمایید و درصورت امکان قیمت حدودی البته اگه داشته باشید.
    1- راستی نظرتون راجب میدبیس و میدرنج و سوپرتیوتر چی هستش؟ یا سری کامپوننت؟ یا عقب کواک و جلو کامپوننت (ظاهراً مچ بودن قطعات هم اهمیت بسزایی داره)
    2- می تونم ساب و آمپلی دوم رو بعداً بخرم؟ منظورم اینکه رو بقیه قطعات صدا در حد قابل قبولی هستش که بدون ساب بشه چند وقتی رو گذروند؟
    سلام
    بله متاسفانه هلیکس غیر رده پرسیژن به بالا در کنار صدای خیلی خوبی که داره اما ضعیفه و توان خوبی نداره.تقریبا حجم صداش مثل فابریکیها هست ولی کیفیت صداش خیلی بهتره.
    در مورد میدبیس و سوپر تویتر خیر اصلا توصیه نمیکنم.اگر صدای خوب و با کیفیت میخواهید که خستتون نکنه کامپوننت خوب بهترین انتخاب هست.میتونید عقب رو کواک 9*6 نصب کنید ولی وجود ساب ووفر به نظر من واجبه.

سلام حمید اقا .خدا قوت..
    فرق ساب وفرهای سری الفا یا سری ام لاین زیاده یا تفاوت ناچیزی دارند..از نظر کیفیت ساخت.. ودقت منظورم است...
    سلام مرتضی جان.ممنونم
    نه خیلی زیاد نیست.هر دو نسبت به قیمتشون خوب هستند.مهمتر از ساب باکسشه که متریال خوب داشته باشه و خوبب و اصولی هم ساخته بشه.
    سلام حمید اقا من میخوام یه نمیچه سیستمی تا عید جمع کنم فعلا تیکه تیکه لوازم رو بخرم بعد از تحقیقات به اینا رسیدم
    sqx165+rs12
    sqx165+sqx10
    sql165+sqx10
    به نظر شما کدوم یکی از این ترکیب ها بهتر با هم مچ میشن و کیفیت بالاتری دارند و قیمتشون رو چنده و کدوماش موجوده الان
    در ضمن برای امپ این
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو در نظر گرفتم مشخصاتش عالیهممنون
    سلام.
    هر سه ست جزو بهترینها هستند و انتخاب اینکه کدوم بهتره مشکله.این دیگه بر میگرده به سلیقه شنیدای شما و میزان بودجتون.
    مثلا ساب های 12 اینچ فرکانس پائین رو به خاطر Cone Area بیشتر بهتر اجرا میکنن و ووفرهای کوچکتر بیسهای محکمتر و پانچی تر بهتون تحویل میدن.
    از نظر من همه خوبن.
    امپی که انتخاب کردین هم مناسبه برای کامپوننتها ولی اگر بخواهید باهاش بریج و ساب هم درایو کنید چون مشخصاب توان روی بریج رو نگفته نمیدونم چقدر خروجی میده اما بعید میدونم بتونه کامل ساب ها رو درایو کنه
    در حال حاظر هم هیچ کدوم موجود نداره شرکت ولی ان شاءالله تو اسفند ماه موجود میشن.
    و اینکه برای اکسسوری چی لازم دارم
    اکسسوری هم پک برق گیج 4 برای هر جفت کانال آمپلیفایر یک جفت کابل RCa سیم اسپیکر خوب ،دمپینگ کردن درها و...
    سلام آقا حمید احوالتون خوبه ؟
    ببخشید من دوباره مزاحم شدم ، میخواستم اگه میشه راهنماییم کنی
    برای درب جلویه 206 بین دوتا کامپ موندم به نظرت Helix E62C.2 بگیرم یا Helix P62c یا در رده پایین تر Helix Match MS 62C​
    با توجه که پخش X400 کنوود ، آمپ 8400 کنوود ، استیج عقب هم Helix E69X دارم ساب هم نمی خوام ببندم ، به نظرت کدوم کامپ با این سیستم صداش بهتر جور درمیاد ؟
    مرسی از لطفت
    سلام حامد جان خواهش میکنم مراحمین.
    با توجه به آمپتون مجبور هستین E62c بردارید. به مچ فکر نکن.
    اما اگر آمپ بهتری داشتید بدون شک p62 انتخاب خیلی خوبی میشد.

2. 5 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه borhan_3010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام
    بله متاسفانه هلیکس غیر رده پرسیژن به بالا در کنار صدای خیلی خوبی که داره اما ضعیفه و توان خوبی نداره.تقریبا حجم صداش مثل فابریکیها هست ولی کیفیت صداش خیلی بهتره.
    در مورد میدبیس و سوپر تویتر خیر اصلا توصیه نمیکنم.اگر صدای خوب و با کیفیت میخواهید که خستتون نکنه کامپوننت خوب بهترین انتخاب هست.میتونید عقب رو کواک 9*6 نصب کنید ولی وجود ساب ووفر به نظر من واجبه.
    سلام
    ممنون از توجه تون
    پس با این حساب پروژه من داره به جوابی میرسه
    الف) استیج جلو شد کامپوننت
    ب) استیج عقب هم کامپوننت یا 9*6
    ج) ساب ووفر
    د) دوتا آمپلی فایر (احتمالا یک مونو برای ساب و یک چهار کاناله برای دو استیج)
    درست گفتم؟

می خوام فعلا با یک استیج (جلو یا عقب؟) و ساب و یک آمپلی شروع کنم!
    میشه بهترین مدل ها در رنج قیمت متوسط پیشنهاد معرفی بفرمایید؟

راستی کیفیت هرتز 165xl و JBL GTO 609C به E62C.2 نمیرسه؟

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    ممنون از توجه تون
    پس با این حساب پروژه من داره به جوابی میرسه
    الف) استیج جلو شد کامپوننت
    ب) استیج عقب هم کامپوننت یا 9*6
    ج) ساب ووفر
    د) دوتا آمپلی فایر (احتمالا یک مونو برای ساب و یک چهار کاناله برای دو استیج)
    درست گفتم؟

می خوام فعلا با یک استیج (جلو یا عقب؟) و ساب و یک آمپلی شروع کنم!
    میشه بهترین مدل ها در رنج قیمت متوسط پیشنهاد معرفی بفرمایید؟

راستی کیفیت هرتز 165xl و JBL GTO 609C به E62C.2 نمیرسه؟

شب بخیر.
    بله دقیقا همین ها شد که گفتی. البته اگر بخواهید دو جفت کامپ بگیرید حتما باید ساب هم اضافه کنید که خیلی بهتر از عقب کواک 9*6 هست.
    در ضمن همه این قطعات رو نمیتونید با 1-1500 تهیه کنیدا.حواستون جمع باشه.همین e62 اگر گیرتون بیاد زیر 480 نیست.من جاتون باشم اگر بخوام اینقدر هزینه کنم حدود 100 میزارم روش گلیدن rs165 میگیرم.با اون صدای فوق العادش.
    هرتز اگر اصلیش باشه و سریه های انرژی خوبه
    جی بی ال بیسهاش خشکه.

5. 3 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه aiza1372's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    ↩↖BURDIAM↗↪

پيش فرض

سلام به بروبکس پی30 مخصوصاً حمیدخان
    احوالات ؟
    حمیدخان قیمت ساب rsx12 معلوم شده ؟
    تو بار موجوده ؟
    یاعلی

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeid 22's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Rain City

پيش فرض

سلام نظرتون در مورد ساب jbl gt5-12 چی هستش یکی از دوستان میخواد بخره بیشتر کیفیتی باشه و بعد کوبش از ویبره زیاد خوشش نمیاد یا اگه تا همین رنج قیمت یا یخورده بالاتر ساب بهتری سراغ دارید ممنون میشم معرفی کنید ماشین هم پرایده
    Last edited by saeid 22; 29-12-2016 at 23:56.

8. این کاربر از saeid 22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2016

پيش فرض

سلام
    کلا ساب باید تو باکس مناسب بسته بشه تا قابلیتهاش رو نشون بده.حتی همین RS12FR هم تو باکس سیلد 35-40 لیتری بیداد میکنه اما رو طاقچه
    تو خودروهای سدان پیشنهاد میشه دو تا 10 بسته بشه.یا دو تا 8 البته هر چقدر ووفر کوچکتر میشه اجرای فرکانسهای پائین کاهش پیدا میکنه ولی کوبشها عالی اجرا میشن.
    ببینید چه موزیکهائی رو بیشتر گوش می کنید،اگر ایرانی هست ساب های کوچک مثل 8 و 10 اما خارجیهای رپ و .. هست ساب 12 و 15 البته تو باکسهای پورتد با تیونهای پائین.[/QUOTE]

میشه دوتا ساب rs8 و m10 رو باهم مقایسه کنین؟(از نظر قدرت و دقت بیس)چون فضای کمی رو ازصندوقم میخوام اشغال کنم ساب کوچیک ترجیح میدم.یدونه rs8 به نظرتون راضیم میکنه؟من نمیخوام صدا بیرون بره فقط میخوام داخل ماشین حال کنم.اگه نه که باید برم سمت rs10 .کامپ هم که یه جفت rs165 انتخاب کردم. امپ جدید هلیکس دیدم مدل g four. به نظرتون چطوره ؟مناسبه؟پخش هم میخوام ازسریهای قدیمی پایونیر مثل9450 بخرم.نظرتون درموردقطعات انتخابیم مهمه.قبلا سیستمم کلا پایونیر بود خیلی بی کیفیت بود الان میخوام از سیستم لذت ببرم.ممنون
    Last edited by saanpeterzburg; 30-12-2016 at 09:13.

10. این کاربر از saanpeterzburg بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007

14

شب بخیر.
    بله دقیقا همین ها شد که گفتی. البته اگر بخواهید دو جفت کامپ بگیرید حتما باید ساب هم اضافه کنید که خیلی بهتر از عقب کواک 9*6 هست.
    در ضمن همه این قطعات رو نمیتونید با 1-1500 تهیه کنیدا.حواستون جمع باشه.همین e62 اگر گیرتون بیاد زیر 480 نیست.من جاتون باشم اگر بخوام اینقدر هزینه کنم حدود 100 میزارم روش گلیدن rs165 میگیرم.با اون صدای فوق العادش.
    هرتز اگر اصلیش باشه و سریه های انرژی خوبه
    جی بی ال بیسهاش خشکه.
    سلام و شب تون بخیر حمید خان

مدل نفرمودین چی بگیرم؟ اینا چجورین؟
    1- جلو e6x.2 هلیکس
    2- آمپلی Sound Stream 4.500 یا Kenwood 8400
    3- ساب Kenwood 1200F (به دلیل حفظ فضای صندوق نصب روی طاقچه)

و بعدا اینارو اضافه کنم:
    1- عقب e6x.2 هلیکس
    2- آمپلی مونو Kenwood M615D

نظرتون چیه؟ پیشنهاد بهتر؟؟
    __________________________________________________ _
    راستی یه سوال فرعی:
    دوستم پخش سونی و خودروی 405 داره و بیس مناسب و وضوح درحد قابل قبول می خواد
    زیاد اهل اینترنت نیست، می خواد بدون ساب و آمپلی فقط با دو جفت باند صداشو ارتقا بده
    من عقب 6976s و جلو 1676s پیشنهاد بدم خوبه یا b68x.2 و b6x.2 هلیکس؟ نظر بهتری دارین؟
    Last edited by borhan_3010; 29-12-2016 at 23:51.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام دوستان
    من به امید خدا قراره تیبا بخرم
    من خیلی دوس دارم یه سیستم توپ ببندم ولی خب بودجه کافی نیست
    یکم سرچ کردم دیدم باند JBL GX-963e گزینه مناسبیه چون من قصد ندارم خیلی هزینه کنم ( هزینه امپلی)
    میخواستم واسه بهترین خروجی از این باند یه پخش مناسب بهم معرفی کنید
    ممنون
    Last edited by mehdi_tr74; 30-12-2016 at 18:39.

13. این کاربر از mehdi_tr74 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

و اینکه بین باند های Helix Esprit E69X و JBL T696L و Infinity Kappa 693.11 و Pioneer 6900PRO کدوم هم از لحاظ کیفیت و هم بیس بهترن؟( بیس برام مهمه ولی نمیخوام کیفیت هم فدا بشه)

آیا این باند هایی که نام بردم رو نمیشه بدون امپلی ( ولی با یه پخش مناسب ) استفاده کرد؟
    اگر نمیشه یه امپلی و پخش خوب هم معرفی کنین
    بسیار ممنون
    Last edited by mehdi_tr74; 30-12-2016 at 03:36.

15. این کاربر از mehdi_tr74 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    من به امید خدا قراره تیبا بخرم
    من خیلی دوس دارم یه سیستم توپ ببندم ولی خب بودجه کافی نیست
    یکم سرچ کردم دیدم باند JBL GX-963e گزینه مناسبیه چون من قصد ندارم خیلی هزینه کنم ( هزینه امپلی)
    میخواستم واسه بهترین خروجی از این باند یه پخش مناسب بهم معرفی کنید
    ممنون
    سلام
    حالا آقا حمید اینجا هستن و بیشتر راهنمایی می کنن ولی من دفترچه پخش پایونییر خودم 9650bt (که پخش ضعیفی هم نیست) نگاه کردم نوشته بود باند بیشتر از 50 وات و امپدانس بین 4 تا 8 اهم استفاده کنین و استفاده از باند با امپدانس 1 تا 3 اهم رو قدغن کرده بود!!
    پخش تون با بنده فرق داره این باند که شما انتخاب کردین 2.3 اهم هستش حواستون باشه!!
    تو فیزیک خوندیم مقاومت ها رو سری ببندیم باهم جمع میشه : R(total) = R1 + R2 شاید نصب این باند به صورت سری بهتر باشه که مقاومتش جمع بشه و جریان ثابت به همه شون برسه؟!

Last edited by borhan_3010; 30-12-2016 at 21:22.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (1 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

1. Saeidgs53

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •