تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2134 از 2608 اولاول ... 11341634203420842124213021312132213321342135213621372138214421842234 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,331 به 21,340 از 26072

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

من تو برگه ثبت نام نوشته بودم در صورت اتمام ترافیک بره رو حجم ماه بعد
    خودشم تایید کرد طرف موقع ثبت نام!
    نه اینکه تعرفه ازاد باشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

طیق مصوبه شماره 266 کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات, سرویس دهنده برای اینکه بتونه تعرفه آزاد حساب کنه, باید حتما از مشترک تاییدیه بگیره و اطلاع رسانی کنه.
    دوستانی که قیض نجومی براشون اومده, حتما به 195 شکایت کنید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

برخلاف بیشتره دوستان که فقط نشستن پای کامپیوترشون و توی این فروم و اون فروم اعتراض میکنن و شاخ و شونه میکشن من امروز صبح رفتم مرکز مخابرات منطقه مخابراتیمون (تندگویان) و نسبت به این مشکل پیش اومده اعتراض کردم که چرا هزینه های ADSL این سری اینطوری بی قائده و قانون محاسبه شده و خیلی جالب بود که اون اوپراتور که اونجا بود گفت " کاملا حق با شماست و مشکلی در سیستم محاسبه پیش اومده" و شماره ADSL من رو توی سیستم زد و پیگیری کرد و گفت طی 3 الی 4 روز کاری از طریق 1818 یا 2000 و یا سایت مخابرات تهران اقدام کنید برای مشاهده قیمت جدید و به روز شده.

در کل که با حلوا حلوا کردن دهن شیرین نمیشه اگر همه بشینیم و در فضای مجازی فقط حرافی کنیم و یا با 2020 که یه مشت کارنشناس درش مشغول کارن تماس بگیریم مشکلی حل نمیشه
    تازه جالب بود که اون متصدی میگفت شما نفره اول نیستید که برای این مشکل مراجعه کردید و لیست شماره هایی که نشونم داد نزدیک به 15 الی 20 نفر دیگه هم قبل از من رفته بودن و پیگیری کرده بودن.
    پیشنهاد من هم به شما دوستای خوبم اینه که حتماً حظوری پیگیری کنید و به احدی باج ندید اگه فقط 20% جامعه پیگیره این دزدی ها و ندونم کاری ها باشن باور کنید وضعمون از اینی که هست خیلی بهتر میشه

موفق باشید روز خوش.

4. 2 کاربر از alimcc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2017

پيش فرض

پنل گزارش مصرف تغییر کرده ولی هنوز مشکل داره من بیشتر ترافیم مصرفیم از سایت trianbit (داخلی) هستش ولی بین الملل حساب کرده
    ترافیک فیلیمو و پیامرسان بومی دیگه چیه آخه اونم جزو داخلی باید بیارن دیگه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

منم رفتم حضوری 195 هم برید رسیدگی گفتن میکنن طبق مصوبه 266 باید سرعت من 128 میشد ولی نشده و به خاطر همین از مخابرات شکایت کردم با اون پنل مسخرشون اصلا معلوم نیست چی مصرف کردی

دوستان پنل پیش پرداخت هم همین شکلی هست؟ یا فرقی با پس پرداخت داره؟ ممنون میشم کسی توضیح کوچیک بده

7. این کاربر از nadre بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2017

پيش فرض

به نظر میاد همه این مشکل رو دارن. برای چند تا از آشنایان قبض چند میلیونی آمده. برای خودم 500 تومن. من اصلا استفاده نکردم مسافرت بودیم.

من شکایت می کنم. اگه می خوان تلفن قطع کنن واقعا بدرک. از شر مخابرات خلاص می شیم می رم از ایرانسل می گیرم. اشتباهم این بود از اول تنبلی کردم و می خواستم رو adsl با همون سیستم بمونم.

تعجب می کنم سایت های خبری این مساله رو پوشش ندادن هنوز.

9. این کاربر از alexfr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    تهران

2

راه های ثبت شکایت :

حظوری : رفتن به نزدیک ترین مرکز مخابرات محل سکونت یا محل کار

غیر حظوری : شماره تماس 2021 و همینطور 195

مجازی : سامانه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پیشنهاد بنده حظوری هستش خودم این مسیر رو طی کردم و کاملا با تسلط کامل و اشراف به تمام قوانین پیگیری کردم مشکل پیش اومده رو ، اگه واقعاً دلتون برای پول زحمت کشیدتون میسوزه لطفاً سکوت نکنید.
    Last edited by alimcc; 10-10-2018 at 21:17.

11. این کاربر از alimcc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

منم رفتم مرکز مخابرات .گفتن قبض رو پرداخت نکنید.تا آخر هفته دیگه قبض جدید میاد.

Sent from my SM-J730F using Tapatalk

13. این کاربر از hamed_korn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2018

پيش فرض

من هم طرح غزال یک مگ دارم به جای اینکه ۴۰ تومن هزینه Adsl‌ برای دو ماه بیاد، ۸۴۵۰۰ اومده. میزان مصرف مجاز من ماهی ۶۰ گیگ بین الملله، ولی توی کل دو ماه هم زیر ۶۰ گیگ مصرف کردم. زنگ زدم ۲۰۲۰، کاملا معلوم بود هزار نفر از صبح تا حالا برای همین مساله زنگ زدن. گفت که تلفن رو ثبت کرده با من تماس می گیرن....

اما من خودم دقیقا فهمیدم داستان از چه قراره همه مایی که طرحمون رو به غزال تغییر داریم، چون سیستمشون باگ داره، طرح غزال حساب نکرده، معمولی حساب کرده و اضافه ی استفاده از طرح معمولی رو اینترنت آزاد حساب کرده. یعنی من هرچی بالاتر از ماهی ۱۵ گیگ مصرف کردم رو آزاد حساب کرده و اصلا ۶۰ گیگ بین الملل طرح غزال رو در نظر نگرفته. واسه همینه که برای بعضیا اصلا نجومی اومده.

15. این کاربر از Bitter_Moon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mehrdadb3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

من هم طرح غزال یک مگ دارم به جای اینکه ۴۰ تومن هزینه Adsl‌ برای دو ماه بیاد، ۸۴۵۰۰ اومده. میزان مصرف مجاز من ماهی ۶۰ گیگ بین الملله، ولی توی کل دو ماه هم زیر ۶۰ گیگ مصرف کردم. زنگ زدم ۲۰۲۰، کاملا معلوم بود هزار نفر از صبح تا حالا برای همین مساله زنگ زدن. گفت که تلفن رو ثبت کرده با من تماس می گیرن....

اما من خودم دقیقا فهمیدم داستان از چه قراره همه مایی که طرحمون رو به غزال تغییر داریم، چون سیستمشون باگ داره، طرح غزال حساب نکرده، معمولی حساب کرده و اضافه ی استفاده از طرح معمولی رو اینترنت آزاد حساب کرده. یعنی من هرچی بالاتر از ماهی ۱۵ گیگ مصرف کردم رو آزاد حساب کرده و اصلا ۶۰ گیگ بین الملل طرح غزال رو در نظر نگرفته. واسه همینه که برای بعضیا اصلا نجومی اومده.
    نه این مربوط به طرح غزال نیستش دوست من طرح معمولی داشت که ماهی 8 تومن میداد با 5 گیگ ترافیک ماهیانه که برای 2 ماهه 18 گیگ بیشتر مصرف کرده بوده ولی 96 هزار تومان اومده بود براش

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (1 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

1. امین1356

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •