دوستان اگه کسی میتونه جواب منم بده هر دقیقه تو تاپیکم جواب بگیرم اما کسی نیست
یعنی خاتمی یزد دیگه نیرو هوایی سپاه نمیگیره ؟؟؟ باید برم اردکان ؟؟
این دوره پدافند دیگه چیه ؟؟؟ همون دوره کد هست که به چند نفر میخوره یا به همه میخوره ؟؟؟
دوستان اگه کسی میتونه جواب منم بده هر دقیقه تو تاپیکم جواب بگیرم اما کسی نیست
یعنی خاتمی یزد دیگه نیرو هوایی سپاه نمیگیره ؟؟؟ باید برم اردکان ؟؟
این دوره پدافند دیگه چیه ؟؟؟ همون دوره کد هست که به چند نفر میخوره یا به همه میخوره ؟؟؟
بله عزیزم اموزشی نیروی هوایی سپاه فقط اردکان هست . در مورد این دوره پدافند هم باید بگم از کل دوره فرقی هم نمیکنه چند نفر باشن مثلا 500 یا 600 نفری که هستن حدود 30 نفر انتخاب میشن مثلا 5 تا از شیراز 10 تا کرج و ... فقط هم میرن سر کلاس هیچ کار دیگه ایی ندارن نه رژه نه چیز دیگه البته باید اون پادگانی که پذیرش کردی پدافند داشته باشه
درجه ربطی به امتحانا نداره به مدرک تحصیلی هست توی سپاه کسی که بیشتر از 6 ماه بسیج فعال داشته باشه یه درجه بیشتر میدن . تکمیلی داشته باشه 2 درجه میدن یعنی یه لیسانس توی حالت عادی داخل سپاه درجش رزم دار دوم میشه همون استوار دوم با بسیجی میشه استوار یکم با تکمیلی هم میشه ستوان سوم حقوقش هم ماهی 75 هزار تومانه
باید بری خدمت![]()
یعنی بعد از آموزشی به این قرارگاه میرویم!!؟؟؟ اصلا این قرار گاه کجاست؟؟؟؟
بچه ها سلام-جواد هستم از یزد-لیسانس حسابداری با تاریخ اعزام 4/1 امریه دادگستری یزد اسم نوشتم (کلا 2 نفر میخوان) دیروز رفتم گفت 13 نفر شدیم (طرف گفت چهار نفرتون متاهل هستند و بهم گفت شانست را 5 درصد بدون-چون اولویت با متاهلین است) /طرف گفت پرونده ها را اول اردیبهشت میفرستند تهران تا تهران انتخاب کند////حالا به نظرتون برم دنبال امریه ارگان دیگه یا اینکه توکل کنم به خدا تا شاید قبول بشم؟؟
این را گفتم واسه یادآوری/بچه ها امروز ساعت 12 از دادگستری یزد زنگ زدند فردا پنجشنبه 8 صبح بیا برای مصاحبه-از امریه هایی که چند ماهی است در دادگستری یزد خدمت میکنند رفتم پرسیدم گفتند داره احتمال پذیرشت میرود بالا//شما هم همین نظر را دارید؟؟؟
برای مصاحبه چی بخونم؟؟(یادآوری قضیه من)
بچه ها شبی ساعت 8.30 شب از مسجد میامدم به خانه یک دفعه پلاستیک فروشی محل جلوم را گرفت گفت دیروز ساعت 11 صبح در مغازه بودم یک دفعه دیدم یک آدم کت شلواری خیلی شیک آمد درمغازه و یک عکس بزرگ شده من را نشون من داد وشروع کرد به سوال پرسیدن-بهم گفت طرف ندیکای یکصد سوال ازمن پرسید(با دختر رفت و آمد داره در محل-یقه لباسش باز می گذارد یا نه-اهل مسجد و نماز وپایگاه و سیگار و نماز جمعه و ولایت و...)که همه را فروشنده محل من را تایید کرده گفت طرف وقتی سوالاش تمام شد خیلی خوشحال یود وهمه را دقیق یادداشت کرد و درآخر خودش را معرفی و گفت کارمند دادگستری یزد بودم// فروشنده خیال میکرد واسه تحقیق استخدامی اومدند(نمیدانست امریه چیه)///به نظرتون دارم میرم پذیرفته بشم؟؟؟؟؟
برا استخدام هم اینقدر سوال نمیپرسن که این پرسیده حتی برا ازدواج
اینجور که بوش میاد حداقل 90 درصد میشه روش حساب کرد.
اگه میخواستی سرباز حفا هم بشی فکر نمیکنم اینقدر سوال میپرسیدن.
احتمالا اون طرف هم تازه کار بوده![]()
دوستان كسي شرايط منونداره؟
ینی تو ارتش درجه بالاتری میدن؟آخه توی نیرو انتظامی هم شنیدم به لیسانس استوار دوم میدن!
سال 86 (که هنوز درجه ها بالاتر بود)، دو تا از دوستان با مدرک کاردانی رفتن خدمت که یکی ارتش(با دوره کد که فک نمیکنم تاثیری روی درجه داشته باشه) درجه گروهبان دوم و اون یکی ناجا درجه استوار یکم گرفته بود، ینی اون موقع درجه ارتش کمتر از نیرو انتظامی بود...
الآن قانوناشون عوض شده؟؟؟
ببخشید اگه یکم تو تاپیک ترول میشم آخه سوال پیش میاد دیگه، نمیشه کاری کرد...![]()
دوست عزیز اول اینکه ارتش اصلا استوار وظیفه نداره یعنی شما با لیسانس بیوفتی ارتش افسری
ناجا برای لیسانس از استوار دو میده تا ستوان سه که نود در صد موارد استواری میدهند
و در کل بله درجه در ارتش بالاتر از ناجا هست یا حداقل مساوی
در ضمن دوره کد بر رویه درجه تاثیر مستقیم داره ...
tapatalk
..............
FEAR THE REAPER
Last edited by SNOW PATROL; 09-04-2014 at 23:35.
هم اکنون 33 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 33 مهمان)