تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2134 از 4105 اولاول ... 1134163420342084212421302131213221332134213521362137213821442184223426343134 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,331 به 21,340 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه METZELDER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

دوستان اگه کسی میتونه جواب منم بده هر دقیقه تو تاپیکم جواب بگیرم اما کسی نیست

یعنی خاتمی یزد دیگه نیرو هوایی سپاه نمیگیره ؟؟؟ باید برم اردکان ؟؟

این دوره پدافند دیگه چیه ؟؟؟ همون دوره کد هست که به چند نفر میخوره یا به همه میخوره ؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

دوستان اگه کسی میتونه جواب منم بده هر دقیقه تو تاپیکم جواب بگیرم اما کسی نیست

یعنی خاتمی یزد دیگه نیرو هوایی سپاه نمیگیره ؟؟؟ باید برم اردکان ؟؟

این دوره پدافند دیگه چیه ؟؟؟ همون دوره کد هست که به چند نفر میخوره یا به همه میخوره ؟؟؟
    بله عزیزم اموزشی نیروی هوایی سپاه فقط اردکان هست . در مورد این دوره پدافند هم باید بگم از کل دوره فرقی هم نمیکنه چند نفر باشن مثلا 500 یا 600 نفری که هستن حدود 30 نفر انتخاب میشن مثلا 5 تا از شیراز 10 تا کرج و ... فقط هم میرن سر کلاس هیچ کار دیگه ایی ندارن نه رژه نه چیز دیگه البته باید اون پادگانی که پذیرش کردی پدافند داشته باشه

3. 2 کاربر از saeedzakhar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

تا اونجا که متوجه شدم اخر اموزشی با توجه به امتحانات و...(که بعضی ها هم می گن نه) درجه می دن
    حالا کسی که بسیج تکمیلی داره و لیسانسس بیافته سپاه اموزشی نداره,درجش چی می شه؟
    درجه ربطی به امتحانا نداره به مدرک تحصیلی هست توی سپاه کسی که بیشتر از 6 ماه بسیج فعال داشته باشه یه درجه بیشتر میدن . تکمیلی داشته باشه 2 درجه میدن یعنی یه لیسانس توی حالت عادی داخل سپاه درجش رزم دار دوم میشه همون استوار دوم با بسیجی میشه استوار یکم با تکمیلی هم میشه ستوان سوم حقوقش هم ماهی 75 هزار تومانه

5. 3 کاربر از saeedzakhar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

دوستان یک سوال فنی/من تک فرزند پسرم(یکی خواهر فقط دارم که عروس شده)//برای مثال اگه خدای نکرده کسی مثل من تک فرزند باشه پدرش فوت بکند طبق قانون نظام وظیفه بهش به مدت 30 ماه معافیت موقت میدهند(کفالت مادر چون تک فرزند پسر است)بعد اگه دیدند تو این 30 ماه شرایط فرقی نکرد تبدیل به دایم میشه (تا وقتی که مادر عروس نشه-اگر عروس شد باطل میشه معافیت موقت و باید برود خدمت)//حالا تواین فرجه 30 ماه اگه مادر شخص هم فوت کرد اون وقت تکلیف خدمت کسی که کفیل مادرش شده و به مدت 30 ماه معافیت موقت گرفته چه می شود؟؟؟؟
    باید بری خدمت

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض ؟؟؟؟

سلام امروز برگه اعزامم اومد. سازمان به کار گیرنده یعنی چه؟؟؟؟؟این قرار گاه در استان همدان است یا نه!!!نام مرکز آموزش:گروه پدافند همدان نیرو یا سازمان به کار گیرنده:پدافند قرار گاره خاتم الانبیا آجا
    یعنی بعد از آموزشی به این قرارگاه میرویم!!؟؟؟ اصلا این قرار گاه کجاست؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

بچه ها سلام-جواد هستم از یزد-لیسانس حسابداری با تاریخ اعزام 4/1 امریه دادگستری یزد اسم نوشتم (کلا 2 نفر میخوان) دیروز رفتم گفت 13 نفر شدیم (طرف گفت چهار نفرتون متاهل هستند و بهم گفت شانست را 5 درصد بدون-چون اولویت با متاهلین است) /طرف گفت پرونده ها را اول اردیبهشت میفرستند تهران تا تهران انتخاب کند////حالا به نظرتون برم دنبال امریه ارگان دیگه یا اینکه توکل کنم به خدا تا شاید قبول بشم؟؟
    این را گفتم واسه یادآوری/بچه ها امروز ساعت 12 از دادگستری یزد زنگ زدند فردا پنجشنبه 8 صبح بیا برای مصاحبه-از امریه هایی که چند ماهی است در دادگستری یزد خدمت میکنند رفتم پرسیدم گفتند داره احتمال پذیرشت میرود بالا//شما هم همین نظر را دارید؟؟؟
    برای مصاحبه چی بخونم؟؟(یادآوری قضیه من)
    بچه ها شبی ساعت 8.30 شب از مسجد میامدم به خانه یک دفعه پلاستیک فروشی محل جلوم را گرفت گفت دیروز ساعت 11 صبح در مغازه بودم یک دفعه دیدم یک آدم کت شلواری خیلی شیک آمد درمغازه و یک عکس بزرگ شده من را نشون من داد وشروع کرد به سوال پرسیدن-بهم گفت طرف ندیکای یکصد سوال ازمن پرسید(با دختر رفت و آمد داره در محل-یقه لباسش باز می گذارد یا نه-اهل مسجد و نماز وپایگاه و سیگار و نماز جمعه و ولایت و...)که همه را فروشنده محل من را تایید کرده گفت طرف وقتی سوالاش تمام شد خیلی خوشحال یود وهمه را دقیق یادداشت کرد و درآخر خودش را معرفی و گفت کارمند دادگستری یزد بودم// فروشنده خیال میکرد واسه تحقیق استخدامی اومدند(نمیدانست امریه چیه)///به نظرتون دارم میرم پذیرفته بشم؟؟؟؟؟

آخر فروم باز AMIR MOHAMMAD . M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهــــــران

پيش فرض

بچه ها سلام-جواد هستم از یزد-لیسانس حسابداری با تاریخ اعزام 4/1 امریه دادگستری یزد اسم نوشتم (کلا 2 نفر میخوان) دیروز رفتم گفت 13 نفر شدیم (طرف گفت چهار نفرتون متاهل هستند و بهم گفت شانست را 5 درصد بدون-چون اولویت با متاهلین است) /طرف گفت پرونده ها را اول اردیبهشت میفرستند تهران تا تهران انتخاب کند////حالا به نظرتون برم دنبال امریه ارگان دیگه یا اینکه توکل کنم به خدا تا شاید قبول بشم؟؟
    این را گفتم واسه یادآوری/بچه ها امروز ساعت 12 از دادگستری یزد زنگ زدند فردا پنجشنبه 8 صبح بیا برای مصاحبه-از امریه هایی که چند ماهی است در دادگستری یزد خدمت میکنند رفتم پرسیدم گفتند داره احتمال پذیرشت میرود بالا//شما هم همین نظر را دارید؟؟؟
    برای مصاحبه چی بخونم؟؟(یادآوری قضیه من)
    بچه ها شبی ساعت 8.30 شب از مسجد میامدم به خانه یک دفعه پلاستیک فروشی محل جلوم را گرفت گفت دیروز ساعت 11 صبح در مغازه بودم یک دفعه دیدم یک آدم کت شلواری خیلی شیک آمد درمغازه و یک عکس بزرگ شده من را نشون من داد وشروع کرد به سوال پرسیدن-بهم گفت طرف ندیکای یکصد سوال ازمن پرسید(با دختر رفت و آمد داره در محل-یقه لباسش باز می گذارد یا نه-اهل مسجد و نماز وپایگاه و سیگار و نماز جمعه و ولایت و...)که همه را فروشنده محل من را تایید کرده گفت طرف وقتی سوالاش تمام شد خیلی خوشحال یود وهمه را دقیق یادداشت کرد و درآخر خودش را معرفی و گفت کارمند دادگستری یزد بودم// فروشنده خیال میکرد واسه تحقیق استخدامی اومدند(نمیدانست امریه چیه)///به نظرتون دارم میرم پذیرفته بشم؟؟؟؟؟
    برا استخدام هم اینقدر سوال نمیپرسن که این پرسیده حتی برا ازدواج

اینجور که بوش میاد حداقل 90 درصد میشه روش حساب کرد.

اگه میخواستی سرباز حفا هم بشی فکر نمیکنم اینقدر سوال میپرسیدن.

احتمالا اون طرف هم تازه کار بوده

10. این کاربر از AMIR MOHAMMAD . M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

اينجا كسي مثل من هست فارغ التحصيل شده باشه و بعد يه مفطع بالاتر قبول شده باشه و معافيت تحصيلي براش رد شده باشه.
    با اينكه معافيت تحصيلي داره با مدرك فارغ التحصيلي قبلي واسه معافيت پزشكي اقدام كرده باشه؟
    دوستان كسي شرايط منونداره؟

داره خودمونی میشه " M e H r D a D "'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014
    محل سكونت
    - - - - - -

پيش فرض

یه لیسانس توی حالت عادی داخل سپاه درجش رزم دار دوم میشه همون استوار دوم با بسیجی میشه استوار یکم با تکمیلی هم میشه ستوان سوم حقوقش هم ماهی 75 هزار تومانه
    ینی تو ارتش درجه بالاتری میدن؟ آخه توی نیرو انتظامی هم شنیدم به لیسانس استوار دوم میدن!

سال 86 (که هنوز درجه ها بالاتر بود)، دو تا از دوستان با مدرک کاردانی رفتن خدمت که یکی ارتش(با دوره کد که فک نمیکنم تاثیری روی درجه داشته باشه) درجه گروهبان دوم و اون یکی ناجا درجه استوار یکم گرفته بود، ینی اون موقع درجه ارتش کمتر از نیرو انتظامی بود...

الآن قانوناشون عوض شده؟؟؟

ببخشید اگه یکم تو تاپیک ترول میشم آخه سوال پیش میاد دیگه، نمیشه کاری کرد...

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

ینی تو ارتش درجه بالاتری میدن؟ آخه توی نیرو انتظامی هم شنیدم به لیسانس استوار دوم میدن!

سال 86 (که هنوز درجه ها بالاتر بود)، دو تا از دوستان با مدرک کاردانی رفتن خدمت که یکی ارتش(با دوره کد که فک نمیکنم تاثیری روی درجه داشته باشه) درجه گروهبان دوم و اون یکی ناجا درجه استوار یکم گرفته بود، ینی اون موقع درجه ارتش کمتر از نیرو انتظامی بود...

الآن قانوناشون عوض شده؟؟؟

ببخشید اگه یکم تو تاپیک ترول میشم آخه سوال پیش میاد دیگه، نمیشه کاری کرد...
    دوست عزیز اول اینکه ارتش اصلا استوار وظیفه نداره یعنی شما با لیسانس بیوفتی ارتش افسری
    ناجا برای لیسانس از استوار دو میده تا ستوان سه که نود در صد موارد استواری میدهند
    و در کل بله درجه در ارتش بالاتر از ناجا هست یا حداقل مساوی
    در ضمن دوره کد بر رویه درجه تاثیر مستقیم داره ...

tapatalk
    ..............
    FEAR THE REAPER
    Last edited by SNOW PATROL; 09-04-2014 at 23:35.

14. 2 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 33 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 33 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •