تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2134 از 4428 اولاول ... 1134163420342084212421302131213221332134213521362137213821442184223426343134 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,331 به 21,340 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

داره خودمونی میشه ronin_2607's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام. من میخواستم سرویس اینترنت پارس آنلاین 256 محدود تهیه کنم. 2 ساله دارم از ADSL استفاده می کنم و هر دو سال از شاتل بوده. خدایی ازش راضی بودم. عالی بود. اما الان تو منطقه تهرانسر که تازه جابجا شدم سرویس محدود نمیده نامحدود می ده که به کار من نمیاد. منم تصمیم گرفتم از پارس آنلاین سرویس بگیرم، میخواستم ببینم در کل چطوره؟ من استفادم بیشتر گشت زنی تو نت و سایتهای اجتماعی و گاهی وقتها دانلوده. خیلی دانلود حجیم ندارم. چون شرکت اینترنت با سرعت بالا دارم . الان تو تهرانسر میگن پورت خالی نداریم. باید صبر کنی. از طرفی مخابرات میگه من اینترنت خودمو 48 ساعته بهت میدم. حالا به نظر شما از پارس آنلاین بگیرم یا از مخابرات؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سرعتم امروز افتضاح شده !
    ترسیدم نکنه به خاطر دانلود باشه !؟ ولی تازه 5 روزه قرارداد جدید رو ثبت کردم 1 گیگ هم هنوز دانلود نکردم !

داره خودمونی میشه new.operations's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

دوستان اگر توی بخش گذارش مصرف چیزی ثبت شده باشه( من یه 11g دارم که مشکوکم بهش), شکایت نتیجه ای داره؟
    یه سوال دیگه
    با توجه به بسته شدن سرعت دانلود سرویس های 512 به بالا, روی 4,سرعت سرویس های محدود 512 و 1024 توی ساعات مجانی یکیه یا 1024 بیشتره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_n71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    زنجان - پلاک 7

پيش فرض

دوستان همه ی سرویس ها اگه خطتتون بکشه روی 4 مگ بسته میشن

5. این کاربر از amir_n71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Koosha_Raisi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

در حال حاضر پینگ با پروفایل گیم رو 320 هست و تایم اوت بالا...

پروفشنال alex_love's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    URMIA

پيش فرض

تو سایت پارس سه نوع تنظیم هست که عبارتند از : route , nat , bridge
    bridge رو میدونم.... ولی کسی فرق بین route و nat رو میدونه؟؟ ظاهرا تو جفتشون لازم نیست با کانکشن وصل بشی....پس فرقشون چیه؟؟
    حالت nat که همون حالتی هست که نیازی به درست کردن کانکشن و کانکت کردن نیست و خودبخود کانکت میشه ( البته با تنظیم حالت مد نظر در پنل مودم )
    خودش این تعریف هارو مشخص کرده که فکر کنم کاملا گویا باشن :
    Bridge: با تنظیم مودم به صورت Bridge باید از طریق یک کامپیوتر و با ساختن PPPOE Connection روی آن به اینترنت متصل گردید.در یافت فایل راهنما
    NAT: با تنظیم مودم به صورت NAT ، مودم به حالت خودکار به اینترنت متصل می گردد و دیگر نیازی به ساختن Connection مانند حالت Bridge نمی باشد.از مزایای این تنظیم استفاده همزمان چندین کامپیوتر بدون نیاز به سرور می باشد. در یافت فایل راهنما
    Route: زمانیکه کاربری بیشتر از یک Static IP برای اتصال به اینترنت داشته باشد از این تنظیم استفاده می گردد.در یافت فایل راهنما
    Virtual Server: یک سرویس روی مودم می باشد که از طریق راه اندازی این سرویس میتوان یک ارتباط از راه دور به یک کامپیوتر و یا دوربینهای امنیتی برقرار کرد.در یافت فایل راهنما

این پراکسی چی چی هست ؟ منم میتونم ازش واسه کم کردن تایم اوت ها استفاده کنم ؟! اینطور که شما میگید با این نویزی که من دارم نت باید بترکه تعجب میکنم وضعیت من بد نیست و خوبم هست (خدا رو شکر ... )
    (حالا 2 حالت داره، یا من با این نویزم، حالت خوب تا به حال ندیدم یا واقعاً وضعیت خوبه !) شما بیشتر اوقات پینگ 8.8.8.8 ــدتون بالای 200 ــه یا پایین ؟ من شبا که اصلا تایم اوت ندارم اما روزا توی بعضی ساعات مثله 5 و 6 غروب تایم اوتا یکم زیاد میشن مثلا هر 10 15 تا 1 یا 2 تا ...
    پینگ الان با google :

یه نکته جالبم اینه وقتی که از مخابرات داشتم Downstream ــام پاینن تر از Up بود ... (از لحاظ نویز) مثلاً DOWN 15 بود UP 8.(این نویز خوب بوده ؟) اگه واقعاً خوب بوده پس مشکل از من نیست ! اما الان بر عکس شده.
    پ راک سی منظورم همون وی پی اون بود !! پون تست کردم و جواب گرفتم ! گاها بعضی شب ها هم با وی پی اون میزارم برا دانلود حجم بالا هم میگیره ! ( نیم ساعت اول باید تست کنی ببینی که سرعت خوبی میده یا نه ! اخرین بار تا 6 گیگ گرفتم ! ! :d چندین !! ماه پیش هم دو هفته ای با وی پی اون هر شب چیزی بین 4-6 گیگ فایل میشد گرفت که نامرد ها وی پی رو محدود کردن و پرید ! )
    اره خدایی ! نویزت منفجره :d ولی نمیدونم چرا حسش نمیکنی ! البته خدایی باید خوشحال باشی ! چون نویز زیاد خیلی دردسر داره ! از قطعی های مکررر و اعصاب خورد کن بگیر تا نوسان شدید سرعت !
    برا من اکثرا بالای 200 هست ! اینم پینگ گوگل و 8.8.8.8

[IMG]ups.night-skin.com/up-91-10/21346764764314.jpg[/IMG]

نویز مخابراتت هم زیاد بوده ! به امکان زیاد از یه جایی سرچشمه !! میگیره این نویزت ! حالا یا اسپلیتر خراب ، یا سیم تلفن مشکل دار یا یه همچین چیزایی !
    دلیل دو برابر شدن نویزت با پارس و کم شدن داوون استریم از اپ استریم اینه که وقتی پارس خط ها رو رو 4 مگ بست ، اپلود رو روی 1 مگ قرار داد که قبلا 512 بود ! یعنی یه واحد ( اگه واحد حسابش کنیم ! ) برد بالا ، در حالی که دانلود رو از 2 برد رو 4 ! برا همین جای داوون استریم و اپ استریم از نظر نویز جابجا شد !

سرعتم امروز افتضاح شده !
    ترسیدم نکنه به خاطر دانلود باشه !؟ ولی تازه 5 روزه قرارداد جدید رو ثبت کردم 1 گیگ هم هنوز دانلود نکردم !
    دیروز ظهر + امروز ظهر سرعت من منفجر بود ! به زور صفحه ها رو باز میکرد و تایم اوتی هم زیاد داشتم ! ولی یه ساعتی میشه که مشکل برطرف شده ( دیروز هم تقریبا ساعت 1.30 مشکل برطرف شد !

دوستان اگر توی بخش گذارش مصرف چیزی ثبت شده باشه( من یه 11g دارم که مشکوکم بهش), شکایت نتیجه ای داره؟
    یه سوال دیگه
    با توجه به بسته شدن سرعت دانلود سرویس های 512 به بالا, روی 4,سرعت سرویس های محدود 512 و 1024 توی ساعات مجانی یکیه یا 1024 بیشتره؟
    بهتره بری به دفترشون و اونجا بهشون بگی ! چون شکایت از راه قانونی تاثیری نداره ( خودتم الاف میشی ! ) تلفنی هم جواب درست درمونی بهت نمیدن ! بری اونجا خـرشون رو بچسپی امکانش هست که حقت رو ازشون بگیری !
    نه اصولا نباید فرق کنه ! چون خط ها رو رو 4 بستن و بیشتر از اون اگه ببندن تو 99 درصد خط های داخلی مشکل بوجود میاره و نویز شدید مانع از سرویس دهی میشه ! 4 مگ هم که حداکثر سرعتش 500 هست ! پس 1 مگ هم سرعتش بیشتر از 500 نمیشه ! البته سرعت اپلودش رو شاید بتونن تغییر بدن ! تو ساعات مجانی هم اون چیزی که خود پشتیبان به من گفت این بود که هیچ فرقی بین سرعت 1 مگ با 128 نیست ! و سرعت همه تا یه اندازه ی مشخص محدود میشه ! من خودم 256 رو با 512 تست کردم و تفاوت محسوسی رو متوجه نشدم ( البته اون زمونا 1.30 ساعت بیشتر میشد استفاده کرد و برا همین حجم دریافتی 512 از 256 بیشتر بود ! ولی الان فکر نمیکنم همچین شرایطی باشه ! و حجم های دریافتی یکین ! )

8. 3 کاربر از alex_love بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز HO3IN-Life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    شــــــــایـد ...

پيش فرض

پ راک سی منظورم همون وی پی اون بود !! پون تست کردم و جواب گرفتم ! گاها بعضی شب ها هم با وی پی اون میزارم برا دانلود حجم بالا هم میگیره ! ( نیم ساعت اول باید تست کنی ببینی که سرعت خوبی میده یا نه ! اخرین بار تا 6 گیگ گرفتم ! ! :d چندین !! ماه پیش هم دو هفته ای با وی پی اون هر شب چیزی بین 4-6 گیگ فایل میشد گرفت که نامرد ها وی پی رو محدود کردن و پرید ! )
    اره خدایی ! نویزت منفجره :d ولی نمیدونم چرا حسش نمیکنی ! البته خدایی باید خوشحال باشی ! چون نویز زیاد خیلی دردسر داره ! از قطعی های مکررر و اعصاب خورد کن بگیر تا نوسان شدید سرعت !
    برا من اکثرا بالای 200 هست ! اینم پینگ گوگل و 8.8.8.8

[IMG]ups.night-skin.com/up-91-10/21346764764314.jpg[/IMG]

نویز مخابراتت هم زیاد بوده ! به امکان زیاد از یه جایی سرچشمه !! میگیره این نویزت ! حالا یا اسپلیتر خراب ، یا سیم تلفن مشکل دار یا یه همچین چیزایی !
    دلیل دو برابر شدن نویزت با پارس و کم شدن داوون استریم از اپ استریم اینه که وقتی پارس خط ها رو رو 4 مگ بست ، اپلود رو روی 1 مگ قرار داد که قبلا 512 بود ! یعنی یه واحد ( اگه واحد حسابش کنیم ! ) برد بالا ، در حالی که دانلود رو از 2 برد رو 4 ! برا همین جای داوون استریم و اپ استریم از نظر نویز جابجا شد !
    آها اول متوجه نشدم الانم کار میکنه این چیز .. .. ؟

تایم اوتام به نظرت زیاد نیست ؟! آخه این پینگی که شما گزاشتی درسته عددش با ماله من فرقی نداره اما تایم اوت نداره ... کلاً این طوری پینگ میده یا اون موقعی که عکس گرفتی این شکلی بوده ؟ چون اگه واقعاً تایم اوتام زیاد باشه خیلی اعصابم به هم میریزه ... 1. چون من بازی آنلاین هم انجام میدم. 2. مخابرات از هر 20 تا 15 تا تایم اوت میداد دیگه واقعا حتی از اسم تایم اوت هم کلافم

این 2 تا عددی که جلوشون ستاره قرمز زدم، باید چند باشن ؟

آیا واقعاً حدود 2800 واسش کم نیست ؟ آخه میگید همه ی خط ها رو روی 4 مگ میبندن ... البته اینم بگم که صبح ها میره بالای 3000 تا ! ببخشید واسه تعداد زیاد سوالاتم، تازه اومدم پارس سوال زیاد دارم

آخر فروم باز HO3IN-Life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    شــــــــایـد ...

پيش فرض

عزیزم پینگ از 50 مایلی تهران که ملاک نیست

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    شما پست ها رو نصفه نیمه دنبال می کنید من بالای همون عکس ها و تست ها نوشتم که چرا پینگ اینطوریه
    پروفایل 1 مگ نواینترلیو Non-interleaved
    و اینکه 190 نیست وگرنه خودمو می کشم !
    آها یعنی دادین سرعتتون رو کاهش دادن پس ... اون پینگ هایی که گزاشتید 150 بودند ! نمونش :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by HO3IN-Life; 09-01-2013 at 16:00.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Koosha_Raisi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

آها یعنی دادین سرعتتون رو کاهش دادن پس ... اون پینگ هایی که گزاشتید 150 بودند ! نمونش :
    دیدی بازم پست هارو درست نمی خونی...
    Non Interleaved

در ضمن 150 که چیزی نیست ...تابستون 90....تا 130 حد اکثر!

از پاییز به بعد قاط زد و هر روز حداقل یه مشکلی دارند.
    الان از 5 ستاره به پارس 2 میدم. به بقیه آی اس پی ها 0

داره خودمونی میشه new.operations's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

دوستان همه ی سرویس ها اگه خطتتون بکشه روی 4 مگ بسته میشن
    من دقیقا منظورم اینه که توی ساعات مجانی, سرعت سرویس 512 و 1024 تفاوتی داره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •