تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2134 از 2199 اولاول ... 1134163420342084212421302131213221332134213521362137213821442184 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,331 به 21,340 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

من یه نت میخام که بتونم همه جا داشته باشمش .
    برا این چی پیشنهاد میکنید ؟
    وایمکس ایرانسل چطوره ؟

اگه منظورتون از این همه جا واقعاً همه جا هست که خیالتون راحت حالا حالا هیچ وایمکسی توی ایران همه جا آنتن نخواد داد و تنها راه سیم‌کارت هست. بخصوص اگه هدفتون هم استفاده زمان حرکت هست که اصلاً طرف وایمکس نرید و شرکتش مهم نیست چی باشه. ولی اگه توی شهرهای بزرگ رو منظورتون هست که بهتره بین مبین‌نت و ایرانسل و حتی شرکتهای کوچیکتر منطقه‌ای تحقیق کنید. هر کدوم به محله نصب مودم دکل نزدیکتر داشت که وضعیتی بهتری داره. منتهی خوب مشکل این تحقیق این هست که باعث می‌شه تا مودم شما دیگه قابلیت جابجایی نداشته باشه و بخاطر حفظ سیگنال ثابت بمونه.

2. این کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Amin4All's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

اگه منظورتون از این همه جا واقعاً همه جا هست که خیالتون راحت حالا حالا هیچ وایمکسی توی ایران همه جا آنتن نخواد داد و تنها راه سیم‌کارت هست. بخصوص اگه هدفتون هم استفاده زمان حرکت هست که اصلاً طرف وایمکس نرید و شرکتش مهم نیست چی باشه. ولی اگه توی شهرهای بزرگ رو منظورتون هست که بهتره بین مبین‌نت و ایرانسل و حتی شرکتهای کوچیکتر منطقه‌ای تحقیق کنید. هر کدوم به محله نصب مودم دکل نزدیکتر داشت که وضعیتی بهتری داره. منتهی خوب مشکل این تحقیق این هست که باعث می‌شه تا مودم شما دیگه قابلیت جابجایی نداشته باشه و بخاطر حفظ سیگنال ثابت بمونه.

همه جا به اون معنی نه .
    یعنی بیشتر تو خونه و همون اطراف .
    با سیم کارت یعنی همون gprs ؟
    کدوم یکی از اپراتور ها اینترنتش بهتره ؟ همراه اول یا ایرانسل ؟

آخر فروم باز Amin4All's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام
    مبین نت شهر های بیشتری رو تحت پوشش داره ولی در بعضی شهرها همه جا آنتن نداره مثل در شهر خودم وقتی نقشه رو نگاه میکنم فقط سه قسمت دور از هم سبز هستند و باقی نواحی در حاشیه ، اما ایرانسل نقاط بسیار بیشتری از شهر رو تحت پوشش داره میتونم بگم بالای 90 درصد ، که به خاطر همین دکل های ایرانسل میتونه باشه که همه جا هستند .
    به نظرم شما نقشه پوشش هر دو شرکت رو نگاه کن و ببین کدوم پوشش بیشتر و به هم پیوسته تری دارند در شهر شما ( البته این توصیه رو برای مودم های رو میزی دارم نه جیبی )
    اگر گرگان هستید که فکر نکنم اونجا ایرانسل پوشش داشته باشه ، پس مجبور میشید مبین نت بگیرید که اگه از من میشنوید اصلا فکرشو هم نکنید ، من با مودم BM632W با بدبختی میتونم سیگنال بگیرم وای به حال مودم های جیبی .
    شما همون GPRS استفاده کنی باور کن خیلی بهتر از مودم جیبی مبین نت هست .
    نقشه پوشش شرکت ها رو میشه لینک بدید لطفا .

آخر فروم باز mehr1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

یعنی جدی ایرانسل مودمهای مبین‌نت رو قبول نداره؟ یادمه قدیمها می‌گفت که یه تعدادش رو تبدیل می‌کنه و واقعاً هم این تبدیل هیچ کاری نداره. یعنی فقط یه آپگرید نرم‌افزاری هست که با توجه به شباهتهای نرم‌افزاری هر دو شرکت و اینکه بیشتر تجهیزاتشون رو هووای چینی نصب کرده، حتی همون آپگرید هم نیاز نیست. بیشتر به نظر یه سیاست اجرایی هست تا مشکل فنی. می‌خوان به زور مودم بفروشن و سود کنن.

ولی خوب شما با اینترنت ۱۲۸ دیگه نمی‌تونید همون ۶۴ کیلوبایت که گفتین کم هست رو داشته باشین. یعنی می‌تونید ماه بعد اکانت رو ارتقاء بدید یا باز هم مدرک مزاحم می‌خواد.
    سلام
    در مورد اینکه قبول داره یا نداره باید بگم نمایندگی ها همچین کاری نمیکنن اما از نظر شدن که صد در صد میشه و در یکی از فروم ها دوستی هست که اینکارو میکنه و دستمزد کارش رو میگیره ( این نمایندگی ها اعصاب ندارند همین طوریش هم نمیشه باهاشون حرف زد)
    پس از نظر علمی و تئوری صد درصد میشه ، ولی باید جایی رو پیدا کنی اینکارو واست بکنه .
    من دیدم تخفیف میده سریع رفتم خریدم ( مودم 200 تومنی رو 150 گرفتم )
    الان واسم طرح خانگی زده نه طرح شرکتی ( برای همین بیشتر از 128 نمیتونم تعرفه انتخاب کنم )
    در واقع من مدرکی هم نداشتم ، نه جواز کسب نه کارت دانشجویی
    الان مودم رو گذاشتم روی یه کمد نزدیک پنجره ، و از 4 چراغ ، 2 چراغ روشن هست .
    مبین نت هر جایی آنتن نداشت ، دهنم سرویس شد تا یه جا واسش پیدا کردم اما ایرانسل با اینکه در نقشه پوشش در منطقه زرد هستم اکثر جاها آنتن داره و الان که دو تا چراغش روشنه و RSSI روی 88 هست ولی سرعت دانلودش 15 کیلوبایت هست و راحت میتونم وبگردی کنم.
    یعنی اگه میتونستم 512 بگیرم راحت 60 تا سرعت داشتم !
    حالا بهترین جا هم که بزارم پینگش بهتر میشه و بدون مکث میشه وبگردی کرد .
    هیچ نمیدونم روزی که دنبال وایمکس بودم چرا مبین نت رو انتخاب کردم ؟ فکر کنم شیطون گولم زد !
    من که الان اصلا پشیمون نیستم ، از ماه بعد هم میتونم 15 تومن بدم برای 3 گیگ اینترنت 128 راحت وبگردی کنم ، حتی بزارم دانلود در یک شبانه روز 1.5 گیگ میشه دانلود کرد ، چرا باید 22 تومن بدم برای 5 گیگ اینترنت 128 مبین نت ؟
    واقعا دیگه توان پرداختن تعرفه های مبین نت رو ندارم ، مودم مبین نتم هم 55 روز دیگه طرح دو مگ داره .
    به فرض که میخواستم باز مشترک مبین نت باشم ، آیا میتونستم برای یک ماه طرح 2 مگ مبلغ 47 تومن بدم ؟! نمیتونستم !
    من از ایرانسل خوشم اومد ، همه چیزش روی نظم و برنامه بود ، از ثبت نامش گرفته تا تحویل دادن مودمش .

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

همه جا به اون معنی نه .
    یعنی بیشتر تو خونه و همون اطراف .
    با سیم کارت یعنی همون gprs ؟
    کدوم یکی از اپراتور ها اینترنتش بهتره ؟ همراه اول یا ایرانسل ؟

بله منظورم همون GPRS یا دقیقتر EDGE هست که سریعتر هست. اگه از نظر مالی مشکلی نیست که خوب رایتل بهتر از مخابرات و ایرانسل هست. در غیراینصورت که فکر کنم بسته‌های تخفیفی ایرانسل ارزونتر می‌افته.

این هم پوشش سه شرکت وایمکس‌دار:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

7. این کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام
    در مورد اینکه قبول داره یا نداره باید بگم نمایندگی ها همچین کاری نمیکنن اما از نظر شدن که صد در صد میشه و در یکی از فروم ها دوستی هست که اینکارو میکنه و دستمزد کارش رو میگیره ( این نمایندگی ها اعصاب ندارند همین طوریش هم نمیشه باهاشون حرف زد)
    پس از نظر علمی و تئوری صد درصد میشه ، ولی باید جایی رو پیدا کنی اینکارو واست بکنه .
    من دیدم تخفیف میده سریع رفتم خریدم ( مودم 200 تومنی رو 150 گرفتم )
    الان واسم طرح خانگی زده نه طرح شرکتی ( برای همین بیشتر از 128 نمیتونم تعرفه انتخاب کنم )
    در واقع من مدرکی هم نداشتم ، نه جواز کسب نه کارت دانشجویی
    الان مودم رو گذاشتم روی یه کمد نزدیک پنجره ، و از 4 چراغ ، 2 چراغ روشن هست .
    مبین نت هر جایی آنتن نداشت ، دهنم سرویس شد تا یه جا واسش پیدا کردم اما ایرانسل با اینکه در نقشه پوشش در منطقه زرد هستم اکثر جاها آنتن داره و الان که دو تا چراغش روشنه و RSSI روی 88 هست ولی سرعت دانلودش 15 کیلوبایت هست و راحت میتونم وبگردی کنم.
    یعنی اگه میتونستم 512 بگیرم راحت 60 تا سرعت داشتم !
    حالا بهترین جا هم که بزارم پینگش بهتر میشه و بدون مکث میشه وبگردی کرد .
    هیچ نمیدونم روزی که دنبال وایمکس بودم چرا مبین نت رو انتخاب کردم ؟ فکر کنم شیطون گولم زد !
    من که الان اصلا پشیمون نیستم ، از ماه بعد هم میتونم 15 تومن بدم برای 3 گیگ اینترنت 128 راحت وبگردی کنم ، حتی بزارم دانلود در یک شبانه روز 1.5 گیگ میشه دانلود کرد ، چرا باید 22 تومن بدم برای 5 گیگ اینترنت 128 مبین نت ؟
    واقعا دیگه توان پرداختن تعرفه های مبین نت رو ندارم ، مودم مبین نتم هم 55 روز دیگه طرح دو مگ داره .
    به فرض که میخواستم باز مشترک مبین نت باشم ، آیا میتونستم برای یک ماه طرح 2 مگ مبلغ 47 تومن بدم ؟! نمیتونستم !
    من از ایرانسل خوشم اومد ، همه چیزش روی نظم و برنامه بود ، از ثبت نامش گرفته تا تحویل دادن مودمش .

منظور من نمایندگی نبود و یادمه توی سایت خود ایرانسل زده بود که فلان مودمها قابل استفاده هستن که بین هر دو مشترک بودن.
    البته بگم دو یکی دو سال پیش بحثی بود که هر دو شرکت از هم شاکی بودن و بخصوص مبین‌نت که این جابجایی مودم یه جوری بٌر زدن مشتری هست و نباید انجام بشه. بخصوص که یادمه یه مواقعی نمایندگی‌های ایرانسل تبلیغ می‌کردن که اگه از مبین‌نت ناراضی هستین، راحت و بدون خرید مودم بیائید ایرانسل. حدس می‌زنم بعد از اون موارد به توافق رسیدن که بطور مستقیم مشتری همدیگه رو جذب نکنن.

پروفشنال ahad_judo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دیشب راس ساعت 3 نت قطع شد و دیگه وصلم نشد.
    دیگه واقعا این کار اخر نامردی بود.خاک بر سرشون.

10. 4 کاربر از ahad_judo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه osta_ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    BND

پيش فرض

کسی راهی بلد نیست این تایم اوت رو کمتر کرد؟
    الان چند روزه بد تایم اوت دارم و بازی انلاین که میکنم وسط بازی میپره بیرون(سه تااز 5 تا چراغ هم روشنه)

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeidf1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

کسی راهی بلد نیست این تایم اوت رو کمتر کرد؟
    الان چند روزه بد تایم اوت دارم و بازی انلاین که میکنم وسط بازی میپره بیرون(سه تااز 5 تا چراغ هم روشنه)
    والا برا منم اینجوریه تو ایکس لایو که میزنم همش دیسی میشه با pcهم سر بازیmw3همش تایم اوت میده جد آبادمون رو در اورد

13. این کاربر از saeidf1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه osta_ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    BND

پيش فرض

والا برا منم اینجوریه تو ایکس لایو که میزنم همش دیسی میشه با pcهم سر بازیmw3همش تایم اوت میده جد آبادمون رو در اورد

برا تو هم اخیرا اینطوری شده؟(ایکس باکس رو میگم)
    چون تا چند روز قبل بد نبود الان داغون شده یه بازی کامل نمیتونم انجام بدم!

15. این کاربر از osta_ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •