سلام
در مورد اینکه قبول داره یا نداره باید بگم نمایندگی ها همچین کاری نمیکنن اما از نظر شدن که صد در صد میشه و در یکی از فروم ها دوستی هست که اینکارو میکنه و دستمزد کارش رو میگیره ( این نمایندگی ها اعصاب ندارند همین طوریش هم نمیشه باهاشون حرف زد)
پس از نظر علمی و تئوری صد درصد میشه ، ولی باید جایی رو پیدا کنی اینکارو واست بکنه .
من دیدم تخفیف میده سریع رفتم خریدم ( مودم 200 تومنی رو 150 گرفتم )
الان واسم طرح خانگی زده نه طرح شرکتی ( برای همین بیشتر از 128 نمیتونم تعرفه انتخاب کنم )
در واقع من مدرکی هم نداشتم ، نه جواز کسب نه کارت دانشجویی
الان مودم رو گذاشتم روی یه کمد نزدیک پنجره ، و از 4 چراغ ، 2 چراغ روشن هست .
مبین نت هر جایی آنتن نداشت ، دهنم سرویس شد تا یه جا واسش پیدا کردم اما ایرانسل با اینکه در نقشه پوشش در منطقه زرد هستم اکثر جاها آنتن داره و الان که دو تا چراغش روشنه و RSSI روی 88 هست ولی سرعت دانلودش 15 کیلوبایت هست و راحت میتونم وبگردی کنم.
یعنی اگه میتونستم 512 بگیرم راحت 60 تا سرعت داشتم !
حالا بهترین جا هم که بزارم پینگش بهتر میشه و بدون مکث میشه وبگردی کرد .
هیچ نمیدونم روزی که دنبال وایمکس بودم چرا مبین نت رو انتخاب کردم ؟ فکر کنم شیطون گولم زد !
من که الان اصلا پشیمون نیستم ، از ماه بعد هم میتونم 15 تومن بدم برای 3 گیگ اینترنت 128 راحت وبگردی کنم ، حتی بزارم دانلود در یک شبانه روز 1.5 گیگ میشه دانلود کرد ، چرا باید 22 تومن بدم برای 5 گیگ اینترنت 128 مبین نت ؟
واقعا دیگه توان پرداختن تعرفه های مبین نت رو ندارم ، مودم مبین نتم هم 55 روز دیگه طرح دو مگ داره .
به فرض که میخواستم باز مشترک مبین نت باشم ، آیا میتونستم برای یک ماه طرح 2 مگ مبلغ 47 تومن بدم ؟! نمیتونستم !
من از ایرانسل خوشم اومد ، همه چیزش روی نظم و برنامه بود ، از ثبت نامش گرفته تا تحویل دادن مودمش .