تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2134 از 2550 اولاول ... 11341634203420842124213021312132213321342135213621372138214421842234 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,331 به 21,340 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

اگه نباشه جاش خالی می مونه eyneto's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

سلام واسه من که سرعت دانلود چه روز چه شبانه از 380 بالاتر نمیره پشتیبانی هم میگه خطتتون بیشتر نمیکشه نویز هم ندارم یکیشون میگه مودمتون رو بیارین بررسی و مجددا تنظیم بشه درست عین حرفهای همارا سیستم چند هفته ای هم هست که سرعت دانلود شبانه هم خیلی کم شده و حدود 80الی 120 و بندرت 200 در نوسانه و پشتیبانی هم در جواب چرت و پرت تحویل من میده و خلف وعده لازم به ذکره که مدت سه ماهه که جشنواره مخابرات ثبت نام کردم و در مدت این سه ماه خدماتش خوب بود ولی تو این 3 هفته خراب و داغون کرد قبلا 7 سال مشترک انواع سرویسهای گند همارا بودم در ضمن از تنظیمات مودم هم چیزی نمیدونم از اساتید اگه کسی کمکی راهنمایی ، چیزی میدونه لطفا دریغ نکنه جای دوری نمیره .
    شما کدوم اکانتو خریداری کردین و کیفیت خطتون SNR و lineAttenuatio خطتون چنده؟
    من الان 2 روزه که این یکی خطمو جمع آوری کردم و اکانت جشنواره 2 مگ با 60 گیگ حجم رو زدم سرعت دانلود 900 هستش چه روز و چه شب. البته شبها سرعت تک لینک پایین تره.
    اینکه سرعت دانلود به تنظیمات مودم بستگی داره ، بهتره ببرین و بدین تنظیم کنن تا جلوی بهانه شونو بگیرین و مجبورشون کنین سرعت درستو بهتون بدن.

2. این کاربر از eyneto بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

من الان 2 روزه که این یکی خطمو جمع آوری کردم و اکانت جشنواره 2 مگ با 60 گیگ حجم رو زدم سرعت دانلود 900 هستش چه روز و چه شب. البته شبها سرعت تک لینک پایین تره.
    اینکه سرعت دانلود به تنظیمات مودم بستگی داره ، بهتره ببرین و بدین تنظیم کنن تا جلوی بهانه شونو بگیرین و مجبورشون کنین سرعت درستو بهتون بدن.
    من اکانت 1 مگ با 60 گیگ حجم ومودم رایگان جشنواره را ثبت نام کردم و در ضمن چون مودم رو هم در پاساژ سهند با مودم مخابرات تعویض کرده و مشخصاتش D-LINK dsl 2750U است اصلا با تنظیماتش آشنا نیستم تا SNR و lineAttenuatioخطم رو پیدا کنم .لازم به ذکره که تا 3 هفته قبل سرعت شبانه با دانلود منیجر در روز و شب 380 بود البته در نوسانه ولی الان با منیجر سرعت شبانه مابین 80-200 بیشتر نیست و حتی با لینک داخلی مثل سایت دانلودها هم سرعت همینه ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

من اکانت 1 مگ 60 گیگ جشنواره با مودم رایگان رو ثبت نام کردم و مودم مخابرات رو با مودم DLINK DSL 2750u در پاساژ سهند تعویض کرده و از تنظیماتش سر در نمیارم و SNR و lineAttenuatio رو نمیدونم از کجاش باید پیدا کنم در ضمن تا سه هفته قبل سرعت دانلودم چه روز چه شب مابین 380 الی 390 در نوسان بود ولی تو این مدت فقط شبانه با دانلود منیجر هم مابین 60 الی 200 در نوسانه و بالا تر نمیره ...

داره خودمونی میشه soheiltoxic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

سلام ببخشید
    من زنگ زدم مخابرات خطم رو روی 10 مگ بستن ولی تو مودم 4 مگ نشون میده
    گفت Type رو به Adsl 2+ تغیر بده درست میشه
    الان من وقتی مودم رو به Adsl2+ تغیر میدم دیگه چراغ adsl روشن نمیشه
    از چی میتونه باشه بعد مگه Type = Adsl تا 8مگ ساپوت نمیکنه؟
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

موندم چرا پستهای من ارسال نمیشه این سومین پسته که دارم مینویسم من اکانت 1 مگ با حجم 60 گیگ جشنواره رو ثبت نام کردم و مودم رایگان مخابرات رو در پاساژ سهند با DLINK DSL 2750U تعویض کردم و از تنطیماتش سر در نمیارم تا مشخصات SNR و lineAttenuatio رو برای شما ارسال کنم ولی تا 3 هفته قبل سرعت شبانه و روزانه با دانلود منیجر 380 الی 390 بود ولی حالا فقط شبانه مابین 60 - 80 - الی 200 و بالاتر نمیره بعد از هزار دنگ و فنگ با پشتیبانی تماس گرفتم و بهم میگن در قبال دانلود شبانه تضمینی نمیتوان داد و در آخر هم با لحن طلبکارانه گفت اگه سرویس رو نمیخواهید میتونید جمع آوریش کنین ، یعنی پول هم میدیم بدهکار آقایون هم میشیم موندم از چه شرکتی اینترنت مطلوب بگیرم چون همشون سر و ته یک کرباسند . لطفا اگه از تنظیمات مودم میشه کاری کرد لطفا بهم یاد بدین . ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض کیفیت نا مطلوب مخابرات استان

[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
    من اکانت 1 مگ با حجم 60 گیگ جشنواره رو ثبت نام کردم و مودم رایگان مخابرات رو در پاساژ سهند با DLINK DSL 2750U تعویض کردم و از تنطیماتش سر در نمیارم تا مشخصات SNR و lineAttenuatio رو برای شما ارسال کنم ولی تا 3 هفته قبل سرعت شبانه و روزانه با دانلود منیجر 380 الی 390 بود ولی حالا فقط شبانه مابین 60 - 80 - الی 200 و بالاتر نمیره بعد از هزار دنگ و فنگ با پشتیبانی تماس گرفتم و بهم میگن در قبال دانلود شبانه تضمینی نمیتوان داد و در آخر هم با لحن طلبکارانه گفت اگه سرویس رو نمیخواهید میتونید جمع آوریش کنین ، یعنی پول هم میدیم بدهکار آقایون هم میشیم موندم از چه شرکتی اینترنت مطلوب بگیرم چون همشون سر و ته یک کرباسند . لطفا اگه از تنظیمات مودم میشه کاری کرد لطفا بهم یاد بدین . ممنون

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

سلام ببخشید
    من زنگ زدم مخابرات خطم رو روی 10 مگ بستن ولی تو مودم 4 مگ نشون میده
    گفت Type رو به Adsl 2+ تغیر بده درست میشه
    الان من وقتی مودم رو به Adsl2+ تغیر میدم دیگه چراغ adsl روشن نمیشه
    از چی میتونه باشه بعد مگه Type = Adsl تا 8مگ ساپوت نمیکنه؟
    ممنون
    میشه از نویز مودمت یه عکس بذاری؟
    2+ADSL تا 24 مگ رو میتونه خدمات بده ولی به شری که خط تلفن شما موردی نداشته باشه که تبریز همچین خط تلفنی خیلی کم پیدا میشه

9. 2 کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه soheiltoxic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

میشه از نویز مودمت یه عکس بذاری؟
    2+ADSL تا 24 مگ رو میتونه خدمات بده ولی به شری که خط تلفن شما موردی نداشته باشه که تبریز همچین خط تلفنی خیلی کم پیدا میشه

Line Attenuation mamoolan 13 mishe
    Snr ham 28
    alan shode 25

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

دوستان این سایت مخابرات چش شده نه میشه رفت تو اکانت کاربری نه به راحتی میشه شارژش کرد

آخر فروم باز مهندس الهه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

اینترنت من که سه روزه پنچر شده
    دانلود از سروراهای داخلی به 100 هم نمیرسه
    سرویس 2 مگ محدود مخابرات !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •