استقلال 2- سايپا 1
پیش بینی ها تا این پست ثبت شدن.. فقط تا ساعت 16:45 فرصت شرکت در پیش بینی رو دارید..
-------------------------------------------------------
استقلال – سایپا؛ امید آبیها به ملوان
Ariensport.com: هفته سی و سوم لیگ برتر ایران روز پنجشنبه با انجام نه دیدار همزمان برگزار خواهد شد.
در مهمترین دیدار این هفته، تیم فوتبال استقلال تهران از ساعت 17:15 در ورزشگاه آزادی میزبان سایپا خواهد بود. استقلال که 14 هفته صدرنشین بود و ذوب آهن را پشت سر خود میدید، هفته گذشته در ادامه ناکامیهای اخیرش مقابل فولاد متوقف شد و صدر جدول را به یاران ابراهیمزاده واگذار کرد. آبیپوشان حالا فقط باید دو بازی آینده را با کسب 3 امتیاز پشت سر بگذارند و امیدوار باشند که ذوب آهن امتیاز از دست دهد تا برای دومین بار با امیر قلعه نویی قهرمان لیگ برتر شوند. حریف آنها تیمی است که سرمربی جدید تیم ملی را بالای سر خود میبیند و قطعاً این موضوع انگیزه بازیکنان استقلال را هم برای نمایش بهتر بیشتر خواهد کرد. سایپا با مایلیکهن طوفانی آغاز کرد و آنقدر خوب نتیجه گرفت که حتی اشکهای حاجی هم در کنفرانس مطبوعاتی جاری شد اما همین تیم 6 هفته است که در مسیر ناکامی گام برمیدارد و رنگ برد را به خود ندیده است.
ژنرال در این دیدار با مشکلات زیادی روبهرو است. حاشیههای فراوان در هفتههای گذشته بیشتر فکر و زمان قلعهنویی را به خود مشغول کرده و از طرف دیگر نداشتن چند مهره کلیدی سرمربی استقلال را در یک بحران عمیق فرو برده است که شاید پایان آن منجر به از دست رفتن جام قهرمانی شود. این بازی برای سایپا هیچ اهمیتی از نظر موقعیت جدول ندارد، زیرا نه امیدی برای قرار گرفتن در جمع 3 تیم برتر دارند و نه اینکه کاندیدای سقوط به دسته پائینتر هستند و شاید تنها انگیزه آنها درخشش مقابل دوربینهای تلویزیونی باشد.
اگر جانواریو به این دیدار برسد قطعاً میتواند عصای دست تیمش باشد. غیبت او در اهواز احساس شد هرچند در این بازی هم مجتبی جباری زوج همیشگیاش را در کنارش نمیبیند و در آن سوی میدان نقش سیدجلال حسینی مقابل حملات آبیپوشان پررنگ تر سایر بازیکنان سایپا خواهد بود.
مصاحبه
امیر قلعهنویی، سرمربی استقلال در مورد این دیدار گفت: « براي ما بازي مقابل سايپاي کرج از اهميت زيادي برخوردار است و ما تنها به دنبال 3 امتياز اين ديدار هستيم چرا که در صورت شکست سايپا 90 درصد قهرمان ليگ برتر خواهيم شد. سايپا تيم قابل احترامي است و از بازيکنان و مديريت بسيار خوبي برخوردار است، اما ما هم اميدواريم با حمايت هواداران خود و پيروزي بر حريف، با روحيه مقابل ام صلال قرار بگيريم. »
حمید سجادی مدیرعامل سایپا گفت: « من فقط مي توانم در مورد عملكرد تيم خودم حرف بزنم و اظهار اميدواري كنم ديدار جوانمردانه اي برگزار شود. با توجه به اينكه در چند هفته اخير برخي از بازيكنان سايپا مصدوم بوده اند با بضاعتي كه داريم بتوانيم مسابقه پاياپايي را شاهد باشيم. »
قلعهنویی V.s مایلیکهن
سرمربی تیم ملی در رقابتهای جام ملتهای آسیا در سال 2007 یک بار دیگر تا یک قدمی نیمکت تیم ملی پیش رفت اما در نهایت مایلیکهن انتخاب شد تا حرف و حدیثهایی در این باره بوجود بیاید. حالا این دو مربی در قالب تیمهای باشگاهی مقابل هم قرار خواهند گرفت و قطعاً هیچکدام دوست ندارند بازنده این دیدار لقب بگیرند.
آمار
استقلال و سایپا در هشت دوره لیگ برتر 15 بار مقابل هم قرار گرفتند که سهم پیروزی هر کدام 5 بار است و 5 بار نیز دیدارهایشان با تساوی به پایان رسیده است. در این 15 بازی فرزاد مجیدی هافبک سابق استقلال با به ثمر رساندن 4 گل بیشترین تعداد گل زده را مقابل سایپا دارد و در آن سو محسن خلیلی هم که در حال حاضر در پرسپولیس توپ میزند، 4 بار دروازه استقلال را باز کرده است. ضمن اینکه حسین کاظمی هافبک تدافعی استقلال که از سایپا به این تیم پیوست در قالب هر دو تیم در دیدارهای رودرو موفق به گلزنی شده است.
محرومان
مجتبی جباری با اخطاری که مقابل فولاد گرفت 3 اخطاره شد و دیدار حساس استقلال مقابل سایپا را از دست داد. در آن سوی میدان حسین کعبی و محمد مایلیکهن بخاطر اخراج در بازی قبلی سایپا مقابل ابومسلم این هفته از همراهی تیمشان محروم خواهند بود.
ترینها
استقلال:
بهترین برد: 6-0 استقلال اهواز؛ بدترین باخت: 4-1 مقاومت سپاسی؛ بهترین گلزن: آرش برهانی 20 گل
سایپا:
بهترین برد: 4-1 داماش؛ بدترین باخت: 6-3 ذوبآهن؛ بهترین گلزن: عیسی ترائوره 10 گل
دیدار رفت
در ورزشگاه آزادی سایپا در 2 دقیقه بازی را واگذار کرد. ابتدا پیروز قربانی در دقیقه 66 گل زد و 2 دقیقه بعد آرش برهانی برای دومین بار دروازه میرزاپور را باز کرد تا آبی پوشان با نتیجه 2-0 حریف خود را مغلوب کنند.
پنج دیدار اخیر دو تیم
استقلال:
الاتحاد 2-1 استقلال
استقلال 1-1 الجزیره
استقلال 3-0 ملوان
ام صلال 1-0 استقلال
فولاد 0-0 استقلال
سایپا:
سایپا 1-1 مس
مقاومت 0-0 سایپا
سایپا 1-2 پیام
استقلال اهواز 3-1 سایپا
سایپا 0-0 ابومسلم
داوران
داور وسط: محسن قهرمانی
کمک داورها: رضا سخندان، مرتضی کریمی
داور چهارم: محمدرضا کریمیان
ترکیب احتمالی دو تیم
استقلال: طالب لو، شکوری، قربانی، کوشکی، حیدری، کاظمی، امیرآبادی، جانواریو(؟)، مجیدی، برهانی، اکبرپور
سایپا: میرزاپور، حسینی، علو ترائوره، برجلو، آشتیانی، صادقی، شریفی نسب، رحمتی، شاه علیدوست، انصاریفرد،عیسی ترائوره
پیش بینی AntAreS
استقلال 4 - 0 سایپا
قلعهنويي:
شنيدهام منيعي با مسئول روابط عمومي باشگاه درگيري لفظي داشته است
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران گفت: شنيدهام ميثم منيعي قبل از سفر به اهواز و در فرودگاه با مسئول روابط عمومي باشگاه درگيري لفظي داشته است.
به گزارش خبرگزاري فارس، امير قلعه نويي پس از پايان تمرين امروز استقلال در جمع خبرنگاران اظهار داشت: ابتدا بايد از بازيكنانم تشكر كنم كه در ديدار با فولاد بازي فيزيكي خوبي انجام دادند. اعتقاد دارم اگر ديدار فردا با سايپا را ببريم به احتمال 90 درصد قهرمان ليگ ميشويم.
سرمربي استقلال ادامه داد: سايپا هميشه قابل احترام است. اين باشگاه مديريت و بازيكنان خوبي دارد كه فوتبال را خيلي خوب بازي ميكنند. كار سختي برابر اين تيم در پيش داريم اما با حمايت تماشاگران ميخواهيم بازي خوبي انجام دهيم و به ديدار تيم ام صلال برويم تا 3 امتياز ديدار برگشت را كسب كنيم.
سرمربي استقلال در مورد وضعيت مجتبي جباري عنوان كرد: اين بازيكن مدتي از تمرينات دور بود و سپس در كميته انضباطي باشگاه حاضر شد و صحبتهايش را انجام داد. پس از آن نيز نشستي با او داشتم.
قلعهنويي درمورد ادعاي زرينچه مبني بر تباني و پس گرفتن اين ادعا گفت: بهتر است ديگر درباره زرينچه حرف نزنم اما از برخي از دوستان مطبوعاتي گله دارم. آنها براي اينكه تيراژشان را بالا ببرند هرچه دلشان ميخواهد مينويسند و به دنبال آخرت خود نيز نيستند.
وي تاكيد كرد: به آن مكهاي كه رفتم من منيعي را در فرودگاه نديدم اما نميدانم برخي چه لقمهاي خوردهاند كه با احساسات 20 يا 30 ميليون نفر بازي ميكنند. بعد هم ميگويند من نبودم؛ حسن بود يا سردبيرشان ميگويد اگر من بودم اين اتفاق نميافتاد. من فقط شنيدم كه نوري فر؛ مسئول روابط عمومي باشگاه با منيعي در مورد اينكه چرا به او نگفته است كه در فهرست 18 نفره قرار ندارد و به فرودگاه آمده است، درگيري لفظي داشته است.
قلعهنويي درمورد اينكه پس از مدتها استقلال صدرنشيني را از دست داده اظهار داشت: زماني كه با تيم ملي از مالزي برگشتم تمام ايران سر من ريختند و حداقل بيش از 300 مقاله عليه من منتشر شد. آن هم فقط به اين دليل كه داشتم يك تيم ملي با برنامه را جلو ميبردم. آنها هرچه دلشان خواست نوشتند آن هم در شرايطي كه در هيچ بازي رسمي نباخته بودم. وقتي هم كه از تيم ملي رفتم اين تيم در آسيا اول بود و يكسري جوانهاي خوب به فوتبال تحويل دادم كه تيم ملي «ب» را تشكيل داده بودند اما در حقم كملطفي شد. جوهره همان تيم را علي دايي در دست گرفت كه بايد به او خسته نباشيد گفت. اما همه اينها گذشت ولي اتفاقاتي كه در اين سه هفته رخ داد، خيلي سختتر از آنچه كه گذشته بود است. از نظر قانوني، اخلاقي و شرعي آنها بايد جوابگو باشند.
سرمربي استقلال با تمجيد از عملكرد خود عنوان كرد: خوشحالم كه در مدت 6 ماه دو بار استقلال را آسيايي كردم و تيم را 11 رده بالا آوردم. تيمي كه سيزدهم بود را به آسيا آوردم. بايد از آقاي واعظ تشكر كنم. به هرحال با حمايت ايشان و تماشاگران و ليدرهاي باشگاه موقعيت خوبي را بدست آورديم. سال گذشته همين موقع زماني كه استقلال ميخواست به آبادان برود چه شرايطي داشت و اكنون چه شرايطي دارد.
وي ادامه داد: متاسفانه دوستان كم لطف هستند و از قيافه قلعهنويي خوششان نميآيد. استقلال اكنون شكل گرفته است با اين حال از جواد زرينچه گلايهاي ندارم اما اين پروژه براي بار سوم است كه در استقلال تكرار ميشود. در زمان مرفاوي نيز چنين پروژهاي اتفاق افتاد.
قلعه نويي در مورد اينكه سال گذشته پيشكسوتان پرسپوليس از اين تيم حمايت ميكردند تا اين تيم قهرمان شود ولي اين اتفاق در استقلال به گونهاي ديگر است گفت: عقيده دارم قطبي حتي سابقه من در استقلال را نداشت. البته او مربي خوبي بود و پيشكسوتان پرسپوليس با معرفت بودند و از او حمايت كردند. من 20 سال است كه در استقلال حضور دارم و با اين تيم افتخارات زيادي كسب كردم و بعد از انقلاب بيشترين حضور را در اين تيم داشتم. در زمان كاپيتاني، مربيگري و سرمربيگري 12 يا 13 قهرماني را با اين تيم بدست آوردهام. با اين حال 2 تا 3 درصد از پيشكسوتان استقلال از من حمايت نميكنند. نميگويم آنها استقلالي نيستند بلكه من را دوست ندارند اما پيشكسوتاني مانند هادي نراقي، نصراللهي و بهتاش فريبا و ... همواره به من كمك كردند.
وي يادآور شد: زماني كه در مس كرمان مربي بودم اگر خبرنگاري راجع به استقلال از من سئوال ميكرد ميگفتم در اين مورد حرفي براي گفتن ندارم فقط درباره مس حرف ميزنم. ميگفتم دوست دارم كه استقلال با فيروز كريمي موفق بشود. 90 درصد قهرماني استقلال در جام حذفي نيز حاصل تلاش فيروز كريمي است.
قلعهنويي گفت: اميدوارم لطف خدا شامل حالم شود و در ديدار فردا پيروز شويم. يقين داشته باشيد در آسيا نيز به مرحله بعد صعود ميكنيم.
انتهاي پيام/
در تمرين امروز رخ داد
شعار هواداران استقلال عليه زرينچه
خبرگزاري فارس: در تمرين امروز تيم فوتبال استقلال هواداران اين تيم عليه جواد زرينچه شعار دادند.
به گزارش خبرگزاري فارس، هواداران تيم استقلال امروز به شدت امير قلعه نويي را مورد تشويق قرار دادند و عليه زرينچه شعار سرداده و عنوان مي كردند ؛ "زرينچه يادت باشه امير سرورته ".
* تمرين استقلال از ساعت 16 در ورزشگاه دستگردي آغاز شد.
* حدود 100 تماشاگر در تمرين حضور يافته بودند و محل جايگاه آنها نيز تغيير پيدا كرده بود.
* نكته قابل توجه اين تمرين حضور عليرضا منصوريان در محل تمرين بود. او هنگام برخورد با قلعه نويي بسيار صميمانه برخورد كرد.
*جانواريو بر خلاف ادعاي بعضي ها در تمرين حاضر شد و براي بازي مقابل سايپا آماده است.
* محمد سعيد نفريه عضو هيات مديره باشگاه استقلال نيز در اين تمرين حاضر بود.
* امير قلعه نويي قبل از شروع تمرين براي بازيكنان به صحبت پرداخت و از بازيكنان خواست بدون استرس و با آرامش مقابل سايپا بازي كنند.
*مجتبي جباري با 15 دقيقه تاخير در محل تمرين حاضر شد و پس از صحبت با قلعه نويي با ساير بازيكنان تمرين پرداخت.
* يكي از خبرنگاران صدا و سيما امروز قبل از شروع تمرين با حراست ورزشگاه دستگردي درگيري لفظي پيدا كرد.
انتهاي پيام/
منصوريان: بين پيشكسوتان استقلال اختلافي وجود ندارد
خبرگزاري فارس: بازيكن سابق تيم فوتبال استقلال تهران گفت: بر خلاف تصور بعضي ها بين پيشكسوتان استقلال اختلافي وجود ندارد.
به گزارش خبرگزاري فارس عليرضا منصوريان كه در تمرين امروز استقلال حضور پيدا كرده بود درباره حرف و حديث هاي به وجود آمده بين امير قلعه نويي و جواد زرينچه اظهار داشت: اين حرف و حديث ها به جز اينكه به استقلال لطمه بزند فايده ديگري ندارد. البته بين قلعه نويي و زرينچه چيزي خاصي نبوده است. هميشه آدم هاي بزرگ زير ذرهبين هستند و بايد مراقب حرف زدن خود باشند.
منصوريان ادامه داد: وقتي استقلال در مسير قهرماني قرار گرفت ديگر نام ها مهم نيستند. مهم اين است كه در تاريخ اعلام كنند در سال 1388 استقلال قهرمان شده اين چيزها است كه در خاطره ها مي ماند.
رئيس آكادمي باشگاه استقلال تاكيد كرد: وقتي استقلال قهرمان شود من با افتخار از اين قهرماني سخن مي گويم و مي گويم تيم من قهرمان شد. ما هم جز اين تيم هستيم هر مسئله اي كه در گذشته بود نبايد در شرايط حال مطرح مي شد. اين مسائل جز تيشه زدن به ريشه استقلال چيزي نداشت.
منصوريان ادامه داد: اين صحبت ها دشمن شادكن بود و فقط بين تعداد كمي از پيشكسوتان اختلاف به وجود آمد. هنوز شماري از پيشكسوتان اين تيم هستند كه بسيار بزرگند. بازيكنان فعلي استقلال بايد بدون توجه به اين مسائل تمام توجه خود را در اين دو بازي به كار گيرند و بقيه مسائل را به خدا واگذار كنند.
كاپتيان سابق آبي پوشان در واكنش در اين بحث كه پرسپوليس سال قبل با وجود حاشيه هاي متعدد توانست به قهرماني برسد اما استقلال همواره با وجود قرار گرفتن در كورس قهرماني به دليل حاشيه از اين عنوان باز مي ماند گفت: من بايد به لحاظ فرهنگي صحبت كنم و كاري به تيم ها ندارم اين موضوعي است كه بايد به لحاظ فرهنگي در خود حل كنيم. منصوريان بايد قبول كند كه اگر شخص ديگري سرمربي استقلال است بد آن تيم را نخواهد و خواهان موفقيت تيم باشد. چون اگر بد كسي را بخواهي در آينده كسي ديگري بد تو را خواهد خواست.
وي اضافه كرد: من همين بحث را در مورد تيم ملي داشتم. كساني كه براي رسيدن به سرمربيگري كانديدا هستند زماني كه رقابت ندارند بايد دست به دست هم دهند تا تيم ملي موفق شود. من بين قديمي ها اختلافي نمي بينيم و شماي كه اين سوال را مطرح مي كنيد سطحي نگاه مي كنيد.
منصوريان يادآور شد: استقلال حدود 700 ، 600 پيشكسوت دارد كه هر كدام يك دنيايي دارند. آنهايي كه چنين تصوري دارند فقط نوك بيني خود را ميبييند. سال گذشته پرسپوليس قهرماني خود را مديون مديريت كاشاني بود او مي دانست چطور مديريت كند و با حاشيه ها برخورد كند.
وي خاطرنشان كرد: شما كه اين سئوال را پرسيد دقت لازم را نداشتيد و يادتان رفته كه پيشكسوتان پرسپوليس همين قطبي را كشتند.
انتهاي پيام/
برهاني نژاد در گفت و گو با فارس:
آسيايي ميشويم تا حاشيه سازها به هدفشان نرسند
خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه مس كرمان گفت: سهميه حضور در ليگ قهرمانان آسيا را به دست ميآوريم تا حاشيه سازها به هدفشان نرسند.
عبدالرضا برهاني نژاد در گفت و گو با خبرگزاري فارس اظهار داشت: براي حاشيه سازها بسيار متاسفم. آنهايي كه مي خواهند تيم ما را به حاشيه بكشانند. ما در باشگاه مس براي شادي مردم كرمان خدمت مي كنيم و تمام تلاشمان آن است كه است كه اين تيم در ليگ قهرمانان آسيا حاضر شود.
مديرعامل باشگاه مس درباره شايعه كسر امتياز از اين تيم به دليل مشكل قرارداد رجب زاده عنوان كرد: قرارداد مهدي رجب زاده با ما كاملا قانوني است و سازمان ليگ هيچ كار غير قانوني انجام نمي دهد. اين شايعه ها را افرادي منتشر مي كنند تا تمركز بازيكنان ما را بگيرند در حالي كه غافل از اين مسئله هستند كه با اين اقدامات عزم ما براي رسيدن به هدف و كسب موفقيت بيشتر خواهد شد. به كوري چشم دشمنان كه انگشت شمار هستند تيم ما راهي ليگ قهرمانان آسيا خواهد شد. اين عده نمي توانند ببينند كه يك تيم شهرستاني به مقام سومي ليگ برسدو راهي رقابت هاي آسيايي شود.
برهاني نژاد در مورد شايعه مذاكره با لوكا بوناچيچ براي هديات تيم مس گفت: من با اين مربي هيچ مذاكره اي انجام نداده و نخواهم داد. در كنار پرويز مظلومي هستيم. براي فصل آينده جهت تقويت تيم چند بازيكن جديد به مس اضافه خواهند شد. اميداوم لوكا براي مربيگري در هر تيمي به ايران آمده موفق باشد.
انتهاي پيام/
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)