وسه همراه اول کدش چیه که بفهمیم منطقمون چه سرویسی داره؟
وسه همراه اول کدش چیه که بفهمیم منطقمون چه سرویسی داره؟
سلام شهر ما تو نقشه زده پوشش تریجی داره ولی در عمل خبری از تریجی نیست !!!
چرا اینجوریه ؟؟
کلا دقیق نیس..قابل استناد نیس از نقشه چک کنین بهتره
من اگه بودم تمام سیم کارت هایی که به نامش هست رو اینترنترش رو قطع میکردم و دیگه هم اجازه نمیدادم سیم کارت بخره
یک ترابایت!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بسته ۱۰ گیگ سه ماه هدیه دارم، الان بسته هفتگی ۵ گیگ خریدم اما از 10 گیگ داره کم میکنه، مگه اولویت با بسته کوتاه مدت نیس؟؟!!!
Sent from my D6503 using Tapatalk
متاسفانه ایرانسل در روز روشن علنا حجم دزدی میکنه کلا ۹ گیگ دانلود داشتم که نه تا پارت یک گیگ بوده ابتدا با اینترنت خونه گذاشتم داخل دانلود منیجر و بعد طرح پنج گیگ شبانه رو فعال کردم منظورم اینه که هیچگونه مصرف جانبی نداشتم و فقط گذاشتم در عرض چند ساعت پشت سر هم دانلود شدن. بسته اولی 4/5 گیگ دانلود کردم تمام شد. بسته دوم رو فعال کردم و آخرین فایل شصت مگ هم مانده بود که کامل بشه زد تمام شده. یعنی بجای ده گیگ کمتر از نه گیگ داده. ده درصد حجم دزدی چه توجیهی داره!
اولويت با هديه ميباشد
دوست من شما فقط دريافت رو محاسبه كردين در صورتي كه ارسال هم دارين همين كه محاسبه كردين دريافت و ارسال با هم شده ١٠ گيگ
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
در مورد دانلود 1000 گیگ عرض کنم کسی که 1000 گیگ دانلود کرده ایرانسل در راه خدا مفتی بهش نداده و در ضمن از اسم بسته "نامحدود و حجم 60 گیگ" که تو ایرانسل من برای بسته سه ساعته در نظر گرفته خودش گویای این هست که ایرانسل مطلع هست که یه نفر میتونه تمام سال رو بسته 3 ساعته بخره بزاره دانلود و به کارشناسانی همچون شما احتیاجی نیست که فتوا صادر کنند سیم کارت های طرف رو مسدود کنن
Last edited by adreno; 02-06-2016 at 08:55.
من الان تو 16 روز 1.4 ترابایت دانلود کردم و سرعت و مقدار دانلود هیچ فرقی نکرده![]()
با بسته 3 ساعته دیشب ده گیگ بیشتر نتونستم دانلود کنم. سرعت خیلی رو اعصاب بود
بیشتر موقع ها هم وقتی نیم ساعت مونده تا بسته تموم بشه با اینکه آنتن تقریبا پره ولی یهو میزنه no service![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)